Χτυπημένη γάτα από αυτοκίνητο

sadyist

Νεοφερμένο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Γεια σας. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη που θα μπορέσει να αναλάβει την θεραπεία μιας γάτας? Χτυπήθηκε πιθανότατα από αυτοκίνητο χθες βράδυ και ήρθε έξω από την πόρτα μου και κάθησε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Μετά από ώρα όμωε το αυτοκήνητο έφυγε και μπροστά στα μάτια μου πάτησε το πίσω ποδαράκια της γάτας. Επιχείρησα να την πιάσω και με αγρίευε αλλά τελικά την σκέπασα με μία πετσέτα και την έβαλα στο κλουβάκι πριν λίγο. Βογγάει από τους πόνους και αν δεν πάει το αργότερο μέχρι αύριο στο γιατρό πιθανότατα να καταλήξει. Προσπαθεί να σηκωθεί αλλά δεν μπορεί καθόλου. Χώρια που έκανε κακά στο κλουβί και είναι πάρα πολύ βρώμικη. Θέλει οπωσδήποτε βοήθεια και αυτή τη στιγμή εγώ αδυνατώ γιατί έχω πέντε ευρώ στη τσέπη μου. Πείτε μου τι να κάνω σας παρακαλώ. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ίσως θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με τη Γατοομάδα Θεσσαλονίκης ή να απευθυνθείς στην κτηνιατρική σχολή κατευθείαν, αλλά μέχρι αύριο...

εδώ υπάρχουν κάποια στοιχεία επικοινωνίας από το facebook

Ίσως να μπορούσες να ζητήσεις βοήθεια και εδώ πάλι μέσω facebook

Kαλή Τύχη στη Γατούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Δες εδω .Οι γιατροι με τα γαλαζια γραμματα κανουν ειδικες τιμες για αδεσποτα.Επισης η

• Κτηνιατρική Κλινική ΑΠΘ / Γιαννιτσών
2310 994403
ειναι 24ωρη κλικινη για επειγοντα περιστατικα.Δεν γνωριζω απο τιμες ομως.Μακαρι να πανε ολα καλα.:worry:

Ναι, η κλινική του ΑΠΘ είναι η καλύτερη περίπτωση. Υπάρχει κ η κτηνίατρος που χρησιμοποιεί μια φίλη μου στη Θεσ/νίκη, θα σου στείλω πμ με τα στοιχεία επικοινωνίας. Μακάρι να πάνε όλα καλά :)

Ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσω άμεσα.

Σας έστειλα και πμ, καλή επιτυχία! Το τηλέφωνο της γατοομάδας Θεσσαλονίκης είναι 6979780445. Χρησιμοποιούν ένα κτηνίατρο στις Συκιές, που δέχεται αδέσποτα, τον κο Νίκο Δασκαλόπουλο, τηλ 2310329659, 6977694834. Αν τους τηλεφωνήσετε (ή στείλετε SMS στη γατοομάδα) θα ξέρουν να σας πουν τι να κάνετε.
Α, μπορείτε να πάρετε και το φιλοζωικό σωματείο Η ΑΓΑΠΗ στην Πυλαία 6977-951694, λογικά κι εκείνοι θα έχουν κάτι να συμβουλέψουν και συνεργαζόμενους κτηνίατρους.

Τελικά θα τον πάω αύριο πρωί πρωί σε έναν κτηνίατρο που θα τον δεχτεί. Fideloudi Ευχαριστώ για τη βοήθεια όπως και όλους σας βέβαια. Ελπίζω μόνο να αντέξει μέχρι αύριο. Τώρα τον έχω μέσα στο σπίτι, δίπλα στη θέρμανση, έχω καθαρίσει το κλουβάκι γιατί το έκανε παντού κακά και του έβρεξα το στοματάκι με λίγο νερό. Ελπίζω να αντέξει.

Εύχομαι ν'αντέξει κ να πάνε όλα καλά :/:

Καλησπέρα σας. Δυστυχώς ο γατούλης δεν άντεξε. Σήμερα πρωί πρωί πηγαμε στο γιατρό αλλά μετα βίας ανέπνεε. Η κατάσταση ήταν μή αναστρέψιμη. Αναγκαστήκαμε να τον κοιμίσουμε για να ησυχάσει γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Τουλάχιστον δεν υποφέρει άλλο το καλό μου. Κρίμα. :(:(

κριμα.... :sorry:

Ψυχουλα μου...ηρεμισε τουλαχιστον.Καλο του ταξιδι..:(

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την εξέλιξη...
Να ξέρεις ότι έκανες ό,τι μπορούσες και τουλάχιστον δεν πέθανε μόνος του...

Πολύ κρίμα για το μικρούλη :bye: Αλλά τουλάχιστον τις τελευταίες τους ώρες είχε κάποιον δίπλα του να νιώσει επιτέλους φροντίδα κ ζεστασιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back