Οταν τη ρωτησα τι τη θελει μου ειπε για ενα γατο στον κηπο που ειναι ετοιμοθανατος και δεν μπορει να κουνηθει.
Δεν εχω κατεβει ακομα να δω, θα ετοιμαστω και κατέυθειαν στον κτηνιατρο.
Τον ειδα λιγο απο το μπαλκονι και εχει τα μαυρα του τα χαλια.
Το μονο κακο ειναι οτι αυριο φευγουμε(ακομα εχω ετοιμασει τα μισα, αν μαθει η μαμα οτι πηγα γατι στον κτηνιατρο θα με σκοτωσει), αλλα εγω το ζωο ετσι δεν μπορω να το αφησω.
Φοβαμαι μονο μην μου πει οτι πρεπει να τον κρατησει...
Το αργοτερο αυριο στις 10 πρεπει να εχουμε φυγει.
Βεβαια θα μεινει η γιαγια, αλλα δεν εχει αυτοκινητο να παει να τον παρει. Για φαρμακα κτλ, δεν εχουμε προβλημα, αλλα η νοσηλεια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
πχ. Ραδιοταξί

Τωρα φευγω, ,παω να δω τι θα μου πει...
Οταν γυρισω θα σας ενημερωσω!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως θα μπορούσε εκείνη....
Ισμήνη μπορείς;
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι να έχεις καλά νέαΠαω σε εναν στο Χαλανδρι!
Τωρα φευγω, ,παω να δω τι θα μου πει...
Οταν γυρισω θα σας ενημερωσω!

aretha
Περιβόητο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
. Εύχομαι όμως να πάνε όλα καλά και να την βγάλει καθαρή ο γατούλης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γατος μας αφησε την ωρα της εξετασης.
Ηταν χαλια, ειχε ικτερο(τα ουλα του, ακομα και το δερμα του ηταν κιτρινα), ηταν σε ημικοματωδη κατασταση, ειχε πυρετο, ηταν κατω απο 1 κιλο, ηταν αφυδατωμενος, εκανε εμετους και δεν θυμαμαι ποσα ακομα μου ειπε ο γιατρος.
Δυστυχως, ακομα και θεραπεια να γινοταν ο γατος δεν θα τα καταφερνε.
Ζητησα να προσπαθησουμε, αλλα ο γατος ειχε αλλη γνωμη.
Με επιασαν τα κλαματα εμενα και την μικρη μου αδελφη μεσ αστο ιατρειο(ηθελε να ερθει), και ακομα κλαιμε!
Κριμα ρε γμτ!
Ismini
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσπαθήσατε, κι αυτό μετράει.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
κρημα τουλαχιστον προσπαθησατε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ λυπάμαι... Αφού υπέφερε όμως ίσως και να ταν καλύτερα έτσι... Κουράγιο...:cry:

aretha
Περιβόητο μέλος
κρίμα για τον γατούλη... 
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον όμως, Sardela, προσπάθησες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι τον εβλεπα καμια φορα στον κηπο και ηταν μια χαρα.
Μου εξηγησε οτι οι γατες, οταν ειναι τοσο αρρωστες το δειχνουν μονο οταν ειναι στο εσχατο σημειο.
Δηλαδη προσπαθουν οσο αντεξουν να δειχνουν υγιεις και καποια στιγμη τις βρισκεις σε μαυρο χαλι και αναρρωτιεσαι γιατι.
Ηταν χαλια ο γατος, δεν το πιστευα οταν τον ειδα.
Ανοιξε το στομα του και ηταν ολο κιτρινο απο τον ικτερο και ειχε υπολλειματα εμετου.
Του ελειπε τριχωμα και το δερμα του ηταν κιτρινο παλι απο τον ικτερο.
Μακαρι να το ειχα καταλαβει νωριτερα...
Στεναχωριθηκα παρα πολυ γιατι εφυγε ετσι. Τον σκεφτομαι και κλαιω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool