Αχ βρε Ελενίτσα μου μόλις μπήκα στο site και να διαβάσω αυτό πολύ λυπάμαι
Μπράβο όμως για την άμεση βοήθεια που του πρόσφερες.
γατούλι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φοβαμαι μηπως κολλησε καμια αλλη γατα του κηπου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Απ' όσο ξέρω ο ίκτερος είναι σύμπτωμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το συκώτι... Θα μπορούσε πχ να είναι σημάδι κάποιας δηλητηρίασης, άρα ίσως να κινδυνεύουν και οι άλλες γάτες. Ηπατίτιδες παθαίνουν τα γατιά; Αν ναι, ορισμένοι τύποι είναι κολλητικοί (όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους)Ξερει κανεις αν ο ικτερος ειναι κολλητικος?
Φοβαμαι μηπως κολλησε καμια αλλη γατα του κηπου!
Αν θες μπορείς να το ψάξεις στο ιντερνετ (icterus ή jaundice).
Απ' όσο ξέρω ο ίκτερος είναι σύμπτωμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το συκώτι... Θα μπορούσε πχ να είναι σημάδι κάποιας δηλητηρίασης, άρα ίσως να κινδυνεύουν και οι άλλες γάτες. Ηπατίτιδες παθαίνουν τα γατιά; Αν ναι, ορισμένοι τύποι είναι κολλητικοί (όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους)![]()
Αν θες μπορείς να το ψάξεις στο ιντερνετ (icterus ή jaundice).
Δηλητηριαση δεν ειναι σιγουρα(ευτυχως).
Ευχαριστω πολυ Αλικη, θα ψαξω.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο σου μικρή!![]()
![]()
Είδατε ότι η καινούργια γενία μας βάζει τα γυαλία.Έχουν περισσότερο καλά στοιχεία από μας.
aretha
Περιβόητο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
αλλά μερικές φορές δεν περνούν όλα απο το χέρι μας, κάνουμε ότι μπορούμε και μετά αποφασίζει "κάποιος" άλλος......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον προσπάθησες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool