Χτυπημένη γατούλα απο αυτοκίνητο

Καληησπερα σε ολους..
Πηγαμε κτηνιατρο σημερα, την εξετασε και μου ειπε πως προφανως δεν μπορει να ξανα λειτουργησει το ποδαρακι της...
Την προβληματιζει μου ειπε που δεν ποναει καθολου και δεν το νιωθει.
Της πιεζε και την πατουσα και το ποδι δυνατα και αυτη μου τριβοταν, παντως μου εδωσε κατι χαπακια κορτιζονης να τις τα δινω
για λιγες μερες μηπως γινει τιποτα...αν και δεν το νομιζω..
Σπασμενο δεν ειναι κανενα κοκαλο μου ειπε (γι αυτο δεν βγαλαμε ακτινογραφια), στην ωμοπλατη ειναι το προβλημα..
Θα την παω και αλλου να την κοιταξουν, αλλα δυστηχως εδω δεν εχουμε και καλους εδω...ισως παω Θεσσαλονικη...
Αν μπορεσετε να κανετε καμια ερωτηση στους κτηνιατρους σας το τι μπορει να παιζει (ξερω ειναι δυσκολο χωρις να την δουν) σε εκεινο το σημειο και
αν μπορει να γινει κατι θα ημουν ευγνομων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν την πας αλλου στην Θεσσαλονικη που λες, να την πας στο ΑΠΘ, εχει πολλους και εξειδικευμενους γιατρους εκει, κανουν θαυματα.
Τωρα για να ρωτησουμε εμεις, χωρις μια ακτινογραφια του σημειου που εχει το προβλημα, δεν νομιζω να μας πουν και πολλα, δεν θα ξερουν να μας πουν δηλαδη.:hmm:
Τελος παντων, αφου θα την κρατησεις τη γατουλα, ειμαι σιγουρη πως θα περασει ζωη χαρισαμενη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν την πας αλλου στην Θεσσαλονικη που λες, να την πας στο ΑΠΘ, εχει πολλους και εξειδικευμενους γιατρους εκει, κανουν θαυματα.
Τωρα για να ρωτησουμε εμεις, χωρις μια ακτινογραφια του σημειου που εχει το προβλημα, δεν νομιζω να μας πουν και πολλα, δεν θα ξερουν να μας πουν δηλαδη.:hmm:
Τελος παντων, αφου θα την κρατησεις τη γατουλα, ειμαι σιγουρη πως θα περασει ζωη χαρισαμενη.:)

ναι το καλυτερο για το γατακι θα ηταν αυτο.να τη δει καποιος πολυ εμπειρος γιατρος.μπραβο Γιαννη.

καλως, θα το κοιταξω τοτε.. θα μιλησω και με μια καλη κτηνιατρο στην Λαρισα που ξερω (θα στειλω και ακτινογραφια λογικα) να
δουμε τι θα μου πει και αυτη..
Την λυπαμε μωρε στην αποθηκη μεσα...ειναι μονη αρκετες ωρες..
Και αν την βγαλω εξω θα την ενοχλουν οι αλλοι(γατοι) και δεν θα μπορει να αντιδρασει οπως πρεπει...
Και δυστηχως μαλωσα και σημερα που ειπα οτι θελω να την ξαναφερω στο σπιτι..

Αν έχεις τη δυνατότητα, πήγαινέ την και σε πιο ειδικούς γιατρούς, που σου προτείνουν η Βάσω και η Βάσια μήπως και μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Κι εσύ ,συνέχισε να της δίνεις την αγάπη και τη φροντίδα σου, και ο χρόνος(πού ξέρεις?) μπορεί να κάνει θαύματα. Έχω ακούσει για περιπτώσεις που διαγνώσεις ήταν απαισιόδοξες και με την πάροδο του χρόνου διαψεύστηκαν.:)
Μη τη βγάλεις από την αποθηκούλα, τουλάχιστον όσο είναι ακόμα ευάλωτη, γιατί θα την εκθέσεις σε κινδύνους. :no:
Το ιδανικό θα ήταν να την έπαιρνες στο σπίτι (κι εκείνη παρεούλα θέλει) και πιστεύω αν ευγενικά αλλά με σταθερότητα επιμείνεις, κάμψεις και την
αντίσταση των δικών σου. Ίσως, για αρχή να τους πρότεινες να την έχεις περιορισμένη σε ορισμένα δωμάτια του σπιτιού?:hmm:

καλως, θα το κοιταξω τοτε.. θα μιλησω και με μια καλη κτηνιατρο στην Λαρισα που ξερω (θα στειλω και ακτινογραφια λογικα) να
δουμε τι θα μου πει και αυτη..
Την λυπαμε μωρε στην αποθηκη μεσα...ειναι μονη αρκετες ωρες..
Και αν την βγαλω εξω θα την ενοχλουν οι αλλοι(γατοι) και δεν θα μπορει να αντιδρασει οπως πρεπει...
Και δυστηχως μαλωσα και σημερα που ειπα οτι θελω να την ξαναφερω στο σπιτι..

Μην ανησυχεις καλυτερα να ειναι μονη της για λιγο καιρο μεχρι να φτιαξει το προβλημα απο το να ειναι εξω!!
Αν η γειτονια σου ειναι ησυχη και δεν περνανε πολλα αμαξια, τη στειρωσεις και της φτιαξεις και ενα ζεστο σπιτακι νομιζω δεν θα απομακρυνεται καν απο την αυλη..
Μην αγχωνεσαι καταλαβαινω οτι υπαρχει θεμα στο σπιτι σου, ηδη εχεις κανει παρα πολλα και δεν ειμαστε θεοι να τα καταφερνουμε ολα!! Η γατουλα αυτη δεν θα ζουσε τωρα αν εσυ δεν ειχες ενδιαφερθει!!
Ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα!!

Αν έχεις τη δυνατότητα,(δεν την εχω, αλλα θα προσπαθησω..) πήγαινέ την και σε πιο ειδικούς γιατρούς, που σου προτείνουν η Βάσω και η Βάσια μήπως και μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Κι εσύ ,συνέχισε να της δίνεις την αγάπη και τη φροντίδα σου, και ο χρόνος(πού ξέρεις?) μπορεί να κάνει θαύματα. Έχω ακούσει για περιπτώσεις που διαγνώσεις ήταν απαισιόδοξες και με την πάροδο του χρόνου διαψεύστηκαν.:)
Μη τη βγάλεις από την αποθηκούλα, τουλάχιστον όσο είναι ακόμα ευάλωτη, γιατί θα την εκθέσεις σε κινδύνους. :no:
Το ιδανικό θα ήταν να την έπαιρνες στο σπίτι (κι εκείνη παρεούλα θέλει) και πιστεύω αν ευγενικά αλλά με σταθερότητα επιμείνεις, κάμψεις και την
αντίσταση των δικών σου.(δυστηχως δεν το βλεπω..)
Ίσως, για αρχή να τους πρότεινες να την έχεις περιορισμένη σε ορισμένα δωμάτια του σπιτιού?:hmm:Εδω σε 1 ειπα και μαλωσαμε..ειναι και το σκυλι που την μυριζει και γαυγιζει...κι εγω την θελω σπιτι,αλλα...
Παντως ισως αργοτερα την παρει σπιτι της μια φιλη μου..αναλογος την κατασταση της...αλλιως θα μεινει στην αυλη, παρεα με τις αλλες... Κι εκει 2 γατες με 1 ματι εχουμε..αστα! αλλα ειναι καλα!

Τωρα διαβασα την ταλαιπωρια της γατουλας και τη δικη σου προσπαθεια να την βοηθησεις και μπραβο σου,γιατι απο το βιντεο φαινεται οτι εχει
συνελθει εντελως (εκτος απο το ποδαρακι της) .Τα δε χαδια που σου κανει ,ειναι σαν να δειχνει την ευγνωμοσυνη της για οσα εκανες γι αυτη.

Καλο ειναι ,οπως λες κι εσυ ,να την δει κι αλλος γιατρος και πιστευω πως μια ακτινογραφια θα εδειχνε περισσοτερα και ισως εντοπιζε απο που προερχεται
το προβλημα του ποδιου της και να επιβεβαιωσει αν διορθωνεται η οχι.

Θα ελεγα πως ειναι καλυτερα να μεινει στην αποθηκη ,παρα εξω ,με κινδυνο οχι μονο των γατων ,αλλα και των αυτοκινητων.

Παντως ισως αργοτερα την παρει σπιτι της μια φιλη μου..αναλογος την κατασταση της...αλλιως θα μεινει στην αυλη, παρεα με τις αλλες... Κι εκει 2 γατες με 1 ματι εχουμε..αστα! αλλα ειναι καλα!

Μη χάνεις το κουράγιο σου, τώρα που κατόρθωσες το σημαντικώτερο: Ότι είναι καλά :)
Αυτό που προέχει είναι να γίνεται μέρα με τη μέρα και καλύτερα, και τα υπόλοιπα θα γίνουν όλα εύχομαι όπως τα θέλεις:yes:

Σοφια ευχαριστω για την απαντηση και τις συμβουλες :)
Αυτό που προέχει είναι να γίνεται μέρα με τη μέρα και καλύτερα, και τα υπόλοιπα θα γίνουν όλα εύχομαι όπως τα θέλεις:yes:
Μακαρι..Ευχαριστω Αλεξανδρα!

Ναι ναι καλύτερα να μείνει στην αποθήκη να είναι προστατευμένη!!!! Μην ανησυχείς!!!! όλα καλά θα πάνε..
σε ό,τι αφορά την παραμονή στο σπίτι εσύ συνέχισε να επιμένεις και που ξέρεις μπορεί και να την δεχτούνε μέσα. Το σκυλάκι θα είναι στην αρχή ένα μικρό προβληματάκι, αλλά με υπομονή και επιμονή θα συνηθίσουν και τα δύο!!!:):)
να μας ενημερώνεις για την κατάσταση!:)

τωρα διαβασα την ιστορια σου.
καλα εκανες και το συμαζεψες το ερμο,ηταν τυχερο μεσα στην ατυχια του...
σε καταλαβαινω απολυτα με την αγωνια σου κτλ κλτ μιας κ η δικια μου τωρα αναρρωνει απο παρομοιο βαρυ τραυματισμο.
μακαρι να γινει αμεσα καλα και να τη χαρεις συντομα υγιεστατη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back