Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
Η Day_Dreaming αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
08-12-09
20:28
Καλησπερα!! Εχει δυο μερες π κοιμαται ακριβως εξω απο την πορτα μ ενα πανεμορφο γατακι το οποιο πρεπει να ειναι και χτυπημενο γτ κουτσαινει πολυ.. Δυστυχως δν μπορω να το παρω μεσα γτ εχω ηδη δυο κατοικιδια και πολυ μικρο σπιτι.. Αν ξερει κανεις καποιο παιδι π εψαχνε γατακι στην περιοχη της Καβαλας αν μπορει να μ πει.. ή αν υπαρχει καποιος συλλογος π αναλαμβανει αδεσποτα ζωα
γτ το καημενο ειναι πολυ χτυπημενο 
γτ το καημενο ειναι πολυ χτυπημενο 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
08-12-09
20:32
Για αρχή θα σου έλεγα να το πήγαινες σε ένα γιατρό να δει το ποδαράκι του που είναι το πιο σημαντικό για πολλούς λόγους μιας κ ζει αποκλειστικά έξω κ μετά να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
Η Day_Dreaming αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
08-12-09
20:35
Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα το πηγαινα αμεσως αλλα δυστυχως ειμαι φοιτητρια και ολιγον ταπι αυτες τις μερες
Γιαυτο ρωτησα για καμια οργανωση.. και ειναι και χαλβας το καημενουλι καθετε και το χαιδευεις με τις ωρες δν ειναι καθολου αγριο
Γιαυτο ρωτησα για καμια οργανωση.. και ειναι και χαλβας το καημενουλι καθετε και το χαιδευεις με τις ωρες δν ειναι καθολου αγριοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
08-12-09
20:40
Δυστυχώς δε ξέρω να σου πω αν υπάρχει καποιο σωματείο στην περιοχή σου,μπορείς να στείλεις όμως ένα πμ στην yasmin1 από τη γατοομάδα θεσσ/κής μήπως μπορεί να σου προτείνει κάποιο γιατρό που να μπορεί να δει το μικρό αν όχι χωρίς χρέωση έστω με μηδαμινή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum