Χτυπημένο γατάκι στο Περιστέρι

souvlaki

Νεοφερμένο μέλος

Η souvlaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλημέρα σας! Δουλεύω στο Περιστέρι στην περιοχή του παλιού Μπουρναζίου και εκεί στη γειτονιά τις τελευταίες εβδομάδες εχει εμφανιστεί ένα μικρό γκριζόμαυρο γατάκι, ηλικίας περίπου 5 μηνών. Είναι γλυκύτατο και δέχεται τα χάδια και τα παιχνίδια με χαρά. Δυστυχώς λόγω της οικονομικής κατάστασης και του ότι εχω ήδη ένα γατούλη που δεν τα πάει καλά με τα άλλα γατάκια δεν μπόρεσα να το πάρω σπίτι μου. Υπάρχει μια κυρία στη γειτονιά που βάζει φαγητό για τα γατάκια αλλά μέχρι εκεί. Εχτές λοιπόν που ήμουν έξω, το είδα και κούτσαινε. Πήγα κοντά του και απ'ότι κατάλαβα πρέπει να έχει σπάσει το πόδι του. Όπως έιπα δεν μπορώ να το πάω στο κτηνίατρο, και απόσο ξέρω δεν άνηκει σε κανέναν εκεί γύρω. Μήπως υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το βοήθησει? Να το πάει στο γιατρό? Είναι πολύ καλό γατάκι και σπαράζει η καρδιά μου να το βλέπω έτσι.:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Συγνωμη φιλη μου αλλα οταν θες να βοηθησεις ενα ζωακι,δεν πετας την μπαλα σε αλλους. Το παιρνεις,το πηγανεις στον γιατρο.Ειμαστε ΟΛΟΙ υπευθυνοι για αυτες τις ψυχες.Ευχομαι να βρεθει αμεσα βοηθεια για το μικρο γατακι,να γινει καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να το παω στο γιατρο απ'οσο ξερω χρειαζομαι τουλαχιστον 35 ευρω. Αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε 5. Νομιζεισ οτι αν μπορουσα δε θα το πηγαινα?? Κακως εγραψα εδω. Πιστεψα οτι καποιοσ μπορουσε να βοηθησει και οχι να κριτικαρει γιατι δεν το βοηθαω εγω. Θα ψαξω αλλου για βοηθεια. Ευχαριστω.

Δεν σε κριτικαρω φιλη μου,τα πραγματα σου λεω ως εχουν. Ολες οι φιλοζωικες και τα σπιτια εθελοντων ειναι τιγκα στα ζωα και με σοβαροτατα περιστατικα.Ποιοι νομιζεις οτι βαζουν,χρονο,χωρο και χρημα? Εθελοντες πολιτες ειναι που ενδιαφερονται για τα ζωα. Τα ιδια θα σου πουν οπου απευθυνθεις. Συνηθως ο εθελοντης που θελει να βοηθησει ενα ζωο,το παει στο γιατρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back