Χτυπημένο γατάκι

• Thread starter Thread starter pisu
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pisu

Νεοφερμένο μέλος

Η pisu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γειά σας!

Είμαι καινούργια στην παρέα, θα ξεκινήσω την παρουσία μου με ένα άμεσο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, και ελπίζω ότι κάποιος από εδώ μέσα θα μπορέσει να δώσει μια λύση στο πρόβλημά μου.

Βρήκα πριν 2 μέρες ένα γλυκό γατάκι στην άκρη του πεζοδρομίου, το οποίο μάλλον το έχει χτυπήσει μηχανάκι ή αμάξι. Δεν μπορεί να σηκωθεί στα πισινά του ποδαράκια, παρά μόνο σέρνεται με τα μπροστινά. Κατά τα άλλα και τρώει, και πλένει τον εαυτό του, και μετά από μερικές ώρες με άφησε να το χαϊδέψω.

Έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα, αλλά από οτι βλέπω στην Ελλάδα αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη δεν γίνεται τίποτα, έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό και με ένα τηλέφωνο θα ερχόταν άμεσα η φιλοζωϊκή στο σπίτι μου να πάρει το πληγωμένο ζώο, εδώ ούτε οργάνωση υπάρχει, αλλά ούτε και πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζώα, παρά μόνο στα λόγια. Θα ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω το γατάκι, αλλά δυστηχώς αυτή την στιγμή δεν έχω την οικονομική ευχέρια να την περιθάλψω, αλλά δεν θέλω φυσικά και να το κατεβάσω και να το εγκαταλέιψω στον δρόμο και στην μοίρα του.Φοβάμαι επίσης οτι αν δεν το περιθάλψει κάποιος άμεσα, θα μείνει μόνιμα παράλυτο ή με οποιαδήποτε ζημιά έχει πάθει.

Μένω κοντά στο κέντρο (Μακρυγιάννη). Τι επιλογές έχω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0059.JPG
    IMG_0059.JPG
    273,2 KB · Εμφανίσεις: 120
  • IMG_0058.JPG
    IMG_0058.JPG
    358,3 KB · Εμφανίσεις: 172
Καλημερα.Να το πας στον κτηνίατρο .Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα του..και δεν λύνεται έτσι.Αν το κατεβάσεις κάτω σε αυτήν την κατάσταση..απλά δεν θα επιβιώσει.Εδω γατάκια χωρίς πρόβλημα και δεν επιβιώνουν.Στον κτηνίατρο θα αναφέρεις ότι είναι αδέσποτο και το βρήκες.Κανονικά,για τέτοιες περιπτώσεις,αδέσποτων δηλαδή,πέρνουν πολύ λίγα λεφτά.
ΥΓ..σε ποια πόλη μένεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Το κανονικά δυστυχώς για τους ποιό πολλούς δεν ισχύει, το minimum για να το κοιτάξει ένας κτηνίατρος είναι 30€, και μετά βάλε και τα φάρμακα και όποια επέμβαση ή αγωγή χρειάζεται... Μακάρι να υπήρχε κτηνίατρος με καλή ψυχή αλλά που... Tο θέμα είναι οτι σε κάποια άλλη στιγμή θα τα πλήρωνα όλα από την τσέπη μου και θα το κρατούσα, αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν έχω λεφτά...

Μένω Αθήνα, κοντά στο κέντρο...

Παρεπιπτόντως στην Ζάκυνθο έχω 8 γάτες... :)

Εφόσον μένεις Αθήνα...υπάρχουν επιλογές.Όντως κάποια κτηνιατρεία κάνουν ειδικές τιμές για αδέσποτα..είνια γεγονός αυτό.Δες εδω και εδω,τα κτηνιατρεία με τα γαλάζια γράμματα είναι αυτά που κάνουν τις ειδικές τιμές.
Ειδικά το δέυτερο λινκ που σου έβαλα,(Σωματείο Ζωόφιλων ΣΩΖΩ./ Αρμένη Βράιλα 23(Λ.Αλεξάνδρας,2106460782 WEBSITE: www.sozo.gr) είναι του φιλοζωικου σωματείου ΣΩΖΩ...πιστεύω θα ενδιαφερθουν.Είναι και στο κέντρο.Νομίζω ότι μια προσπάθεια αξίζει.

ΥΓ.Ολόκληρο το θέμα με τη λιστα κτηνιάτρων ανα περιοχή εδώ.
ΥΓ..αυτά τα κτηνιατρεία δεν παίρνουν λεφτά για επίσκεψη.

Ευχαριστώ για τις λίστες! Βρήκα 2 που είναι πολύ κοντά μου και μπορώ να τους επισκεφτώ με το γατάκι (ελπίζω και σήμερα αν μπορούν), είναι σίγουρο οτι όλοι τους δεν χρεώνουν επίσκεψη; Γιατί θέλω να μου πουν τι έχει, αν γίνεται κάτι και μετά βλέπουμε...

Λοιπον..δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο πρωτα..και να τους ρωτησεις αν χρεωνουν επισκεψη...αλλα ειδικα για το ΣΩΖΩ...ξεφτυλα θα ειναι αν το κανουν,που δεν νομιζω.Εξηγησε τους οτι ειναι αδεσποτο το γατακι..
ΥΓ.παντα μιλαμε για τα κτηνιατρεια με τα γαλαζια γραμματα.

2-3 είναι αυτά με μπλε δυστυχώς σε όλη την λίστα... οπότε μόνο to ΣΩΖΩ με βολεύει και δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα ανοίξουν...

Τα κτηνιατρεία γενικά..είναι και το σαββατο ανοιχτά ,απο οσο ξερω..

Τους πήρα τηλ. και λέει Δευ-Παρ μέχρι τις 3... το γατάκι λυπάμαι...

Μαλιστα.Παρε και στο πρωτο λινκ που σου εβαλα..ισως αυτοι να ειναι ανοιχτοι σημερα..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back