Είμαι καινούργια στην παρέα, θα ξεκινήσω την παρουσία μου με ένα άμεσο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, και ελπίζω ότι κάποιος από εδώ μέσα θα μπορέσει να δώσει μια λύση στο πρόβλημά μου.
Βρήκα πριν 2 μέρες ένα γλυκό γατάκι στην άκρη του πεζοδρομίου, το οποίο μάλλον το έχει χτυπήσει μηχανάκι ή αμάξι. Δεν μπορεί να σηκωθεί στα πισινά του ποδαράκια, παρά μόνο σέρνεται με τα μπροστινά. Κατά τα άλλα και τρώει, και πλένει τον εαυτό του, και μετά από μερικές ώρες με άφησε να το χαϊδέψω.
Έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα, αλλά από οτι βλέπω στην Ελλάδα αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη δεν γίνεται τίποτα, έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό και με ένα τηλέφωνο θα ερχόταν άμεσα η φιλοζωϊκή στο σπίτι μου να πάρει το πληγωμένο ζώο, εδώ ούτε οργάνωση υπάρχει, αλλά ούτε και πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζώα, παρά μόνο στα λόγια. Θα ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω το γατάκι, αλλά δυστηχώς αυτή την στιγμή δεν έχω την οικονομική ευχέρια να την περιθάλψω, αλλά δεν θέλω φυσικά και να το κατεβάσω και να το εγκαταλέιψω στον δρόμο και στην μοίρα του.Φοβάμαι επίσης οτι αν δεν το περιθάλψει κάποιος άμεσα, θα μείνει μόνιμα παράλυτο ή με οποιαδήποτε ζημιά έχει πάθει.
Μένω κοντά στο κέντρο (Μακρυγιάννη). Τι επιλογές έχω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ..σε ποια πόλη μένεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μένω Αθήνα, κοντά στο κέντρο...
Παρεπιπτόντως στην Ζάκυνθο έχω 8 γάτες...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειδικά το δέυτερο λινκ που σου έβαλα,(Σωματείο Ζωόφιλων ΣΩΖΩ./ Αρμένη Βράιλα 23(Λ.Αλεξάνδρας,2106460782 WEBSITE: www.sozo.gr) είναι του φιλοζωικου σωματείου ΣΩΖΩ...πιστεύω θα ενδιαφερθουν.Είναι και στο κέντρο.Νομίζω ότι μια προσπάθεια αξίζει.
ΥΓ.Ολόκληρο το θέμα με τη λιστα κτηνιάτρων ανα περιοχή εδώ.
ΥΓ..αυτά τα κτηνιατρεία δεν παίρνουν λεφτά για επίσκεψη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ.παντα μιλαμε για τα κτηνιατρεια με τα γαλαζια γραμματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool