ruko
Διάσημο μέλος
Ήταν πολύ τυχερό το πουλάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

η καλύτερη λύση βέβαια είναι, όπου υπάρχει η δυνατότητα, να τα βάζουμε πίσω στις φωλιές τους, χωρίς να τα πιάσουμε με γυμνά χέρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

(Βάλε μας καλέ και καμιά φωτογραφία από τη Βουδαπέστη όταν γυρίσεις... Θέλω πολύ να πάω, είναι στα "προσεχώς" μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Μπράβο Έλενα!!
(Βάλε μας καλέ και καμιά φωτογραφία από τη Βουδαπέστη όταν γυρίσεις... Θέλω πολύ να πάω, είναι στα "προσεχώς" μου)
Σου βάζω εγώ προκαταβολικά!
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ!!!Σου βάζω εγώ προκαταβολικά!
(Οφθαλμόλουτρο)

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
υπέροχα νέα
η καλύτερη λύση βέβαια είναι, όπου υπάρχει η δυνατότητα, να τα βάζουμε πίσω στις φωλιές τους, χωρίς να τα πιάσουμε με γυμνά χέρια
εχεις δικιο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπηρχε αλλη επιλογη γιατι ηταν πανω στο δρομο!!! και ψαξαμε πολυ ωρα ναβρουμε την φωλια αλλα ηταν αδυνατον. Τα δεντρα στην περιοχη ηταν πολυ ψηλα και ειχε και απ τις δυο πλευρες και το πολακι δεν εδειχνε καλα.
Ευτυχως ολα πηγαν καλα.

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο Έλενα!!
(Βάλε μας καλέ και καμιά φωτογραφία από τη Βουδαπέστη όταν γυρίσεις... Θέλω πολύ να πάω, είναι στα "προσεχώς" μου)
δυστυχως ξεχασα την φωτογραφικη και δεν εχω ουτε μια!!!!!!!!!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου βάζω εγώ προκαταβολικά!
Αυτες οι φωτο ειναι πολυ καλες.

jasmine
Δραστήριο μέλος
Αυτες οι φωτο ειναι πολυ καλες.![]()
Σ' ευχαριστώ καλή μου συνονόματη και συντοπίτισσα! Παρ' επιπτόντως πού χάθηκες όλον αυτό τον καιρό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool