Χτυπημένο-παράλυτο γατάκι

Ναι vi2ka, καταλαβατε λαθος. Δεν εκβιαζω καποιον ουτε θελω να τρεξει για εμενα καποιος αλλος.
Οπως εγραψε και η Βουλα, όταν ο γιατρός μου είπε ότι το γατάκι πονάει και δεν υπάρχει καμία περιπτωση βελτίωσης, θα του απαντούσα να προχωρήσει στην ευθανασία. Δεν το έκανα όμως λόγω του μηνύματος της Aristocat. Διότι το γατάκι δεν είναι δικό μου και εφόσον το συζητάμε εδώ σε αυτό το forum στο οποίο βρισκόμαστε γιατί αγαπάμε και μας αρέσουν οι γάτες, και είδα πως υπάρχει μια έντονη διαφωνία, έντονη διότι η Aristocat χρησιμοποιησε προστακτικη, αποφασισα να του ζητησω να περιμενει ωστε αν καποιος πιστευει πως κακως ο γιατρος προτεινε την ευθανασια και εγω τη δεχθηκα, να εχει το χρονικο περιθωριο, ΑΝ ΘΕΛΕΙ να αντιδρασει. Ισως κακως το εκανα διοτι αυτος ειναι ιατρος και εγω οχι, και το σιγουρο ειναι πως ενα γατακι τωρα διανυει μια νυχτα πονου.
Ηθελα να αποφασισουμε ΜΑΖΙ για αυτο και εγραψα πως αν θελει καποιος να το κρατησει η να το παει αλλου, να το κανει.
Δεν το αφησα εκει με την προοπτικη να ασχοληθουν αλλοι. Αν ο ιατρος μου ελεγε πως θα αναρρωσει (η εστω πως δεν ποναει) θα το επαιρνα και θα το κρατουσα μεχρι να βρεθει καποιος να το παρει η να γινει ικανο να ζησει εξω μονο του ( αν αναρρωνε ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια καλο ειναι να παει και στον Βλαχοπουλο αν μπορεις Dardoαπο την αλλη οπως προειπα εαν εσυ η αλλος δεν προτιθεται να φροντισει μονιμα το γατακι η δεν μπορει τοτε καλυτερα να μη το ταλαιπωρουμε κιολα αυτη ειναι η αποψη μου. Ειναι γενναια αποφαση για οποιον το αναλαβει αλλα μετα τον Λευτερακη ειδα οτι λιγοι τετοιοι ανθρωποι υπαρχουν γιατι ολοι εχουμε πολλα γατια η φιλοξενουμε η δουλευουμε πολλες ωρες. Ειναι εξισου γεναιο το να το κοιμησεις μερικες φορες. Αν καποιος θελει να το αναλαβει πιστευω θα βοηθησει και το παιδι που το βρηκε εμενα αυτο μου εδωσε να καταλαβω απλα δεν μπορει να το αναλαβει ο ιδιος ετσι ειναι η κανω λαθος? Αραγε ειναι σιγουρο οτι θα ποναει αν ζησει? γιατι αυτο απο μονο του λεει πολλα αλλα καλο θα ταν να το δει κι ενας καλος ορθοπαιδικος αν μπορεις.

Υπαρχει κανεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ειναι να επιζησει αλλα να ποναει δεν ειμαι υπερ αυτης της ιδεας παντως,το θεμα ειναι να εχει ελπιδες για μια ποιοτικη,ανωδυνη ζωη.

Ακριβως γι αυτο ας το δει και καποιος αν μπορεις αυριο κι α δεν γινεται τιποτα και θα ποναει να μη το ταλαιπωρουμε αδικα .

Yasmin1gr, για το αν ποναει, ο ιατρος μου ειπε πως σπαραζει σε καθε του κινηση, και χθες το βραδυ νιαουριζε οπως σας ειπα εντονα μεχρι που επεσε σε κωμα.
Τηλεφωνησα στο Βλαχοπουλο, του περιεγραψα την κατασταση και του ειπα τη διαγνωση. Μου ειπε πως επειδη ειναι μικρο το χειρουργειο ειναι πολυ δυσκολο και πολυ επικινδυνο. Αυριο εχει γεματο προγραμμα, απο Τεταρτη μπορει να το δει αν επιμενω να μην του κανω ευθανασια.
Επισης, σωστα, μονιμα δεν μπορω να το αναλαβω.

Τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη θα ειναι σε κωμα;;;Να μην αισθανεται πονο τουλαχιστον.:/:

Αν καταλαβα καλα, αν μεινει αρκετες ωρες σε κωμα θα πεθανει. Αν το επαναφερουν θα ποναει.

:/: νομίζω σε ετσι περιπτώσεις, η πιο ανθρώπινη λύση είναι η ευθανασία..:(

Δυσκολα τα πραγματα αν πονουσε ετσι ενα ζωο εγω θα το κοιμιζα. Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με ολα αυτα, καλυτερα να σκεφτουμε το ζωο και οχι τις δικες μας επιθυμιες

Δυσκολα τα πραγματα αν πονουσε ετσι ενα ζωο εγω θα το κοιμιζα. Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με ολα αυτα, καλυτερα να σκεφτουμε το ζωο και οχι τις δικες μας επιθυμιες

συμφωνώ....:(

Κι εγω,καλυτερα να ηρεμησει το καημενο...:(

:(
Καλο βραδυ, θα σας ενημερωσω το πρωι μολις τηλεφωνησω και μαθω νεοτερα..

Ναι πες μας πες μας τι λενε οι γιατροι και ρωτα κα γιατι ποναει τοσο ετσι να ξερουμεγιατι ο Ατυχουλης οταν ειχε σπασει τη σπονδυλικη στηλη δεν πονουσε καθολου

Το γατακι πεθανε μονο του χθες το βραδυ...

Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Το μόνο που εύχομαι να 'έφυγε' ήσυχα.

Θα ήταν καλύτερα να κλειδώσεις το θέμα και να μην υπάρξει συνέχεια.

Καλο του ταξιδι...Μπραβο σου που δεν το αφησες να πεθανει αβοηθητο στο δρομο...

Κρίμα...τουλάχιστον ηρέμησε.Σε καμία περίπτωση δεν είχα την πρόθεση να σου την πω.Οπως καταλαβαίνεις όμως όταν ο γραπτός λόγος δεν είναι επαρκώς επεξηγηματικός παρεξηγείται γι'αυτό και αφησα το ενδεχόμενο να κατάλαβα λάθος.Καλή συνέχεια.

Καλημέρα Dardo, το γεγονός ότι χρησιμοποίησα προστακτική οφείλεται μόνο και μόνο στο ότι πρέπει να δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία στα ζωάκια αυτά και επειδή πολλοί ιατροί δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις ορθοπαιδικής να κρίνουν εάν ένα παράλυτο ζωάκι μπορεί να επανέλθει γι' αυτό πρότεινα να πας στον Βλαχόπουλο. Επίσης, πολλοί ιατροί προτείνουν την ευθανασία ως εύκολη λύση, και επειδή δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζεις τον θαυμαστό κόσμο των κτηνίατρων σε παρέπεμψα σε έναν πολύ καλό εξιεδικευμένο ιατρό, ο οποίος θα σου έδινε ακριβείς απαντήσεις. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρέπει να αφήνουμε ένα ζωάκι εν ζωή εάν πονάει. Εάν ήταν τόσο σπαρακτικοί οι πόνοι από την αρχή καλό θα ήταν να το κοίμιζες. Γι' αυτό και είπα εάν δεν πονάει να απευθυνθείς σε έναν άλλο ιατρό.

Σε κάθε περίπτωση, μπράβο σου που δεν το άφησες στο δρόμο:cry: .
Σκέψου τώρα ότι θα έχει ηρεμήσει από αυτόν τον κόσμο που το μόνο που του προκάλεσε ήταν πόνος.

αντιο στο μικρο γατουλι και μακαρι να ειχε εναν ειρινικο θανατο....
cry.gif
.και μπραβο σου που εμεινες μαζι του μεχρι το τελος....

Α το καημενακι μωρε. Να βλεπεις μερικες φορες οσ το λιβαναμε να ζησει αυτο ειναι ετοιμο να πεθανει γι αυτο λεω να βλεπουμε τι θελει κι οχ τι θελουμε εμεις.. μερικες φορες οι προσπαθειες να το σωσουμε το ταλαιπωρουν και γινονται για να καθυσηχαζουμε δικα μας πραγματα. Ενω αν ειχαμε το κουραγιο ισως δεν πεθαινε με πονους. Τελος παντων αλλη φορα ελπιζω να γινει κατι καλυτερο. Μπραβο σου παντως για ολα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back