Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni vamvakidou
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!!Θα μπω κατευθειαν στο θεμα,γιατι πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για το πως νιωθω.Σημερα καθως εβγαζα τον σκυλο μου,για βολτα ειδα ενα μικρο γατακι(περιπου 3βδομαδων)να μην μπορει να περπατησει.Καθως το πλησιασα διαπιστωσα οτι δεν μπορει να κουνησει τα πισω του ακρα!Το πηρα αγκαλια και το εφερα στο σπιτι μου.Μολις ηρεμησε λιγο αρχησε να τρωει...(ηπιε λιγο γαλατακι).Αμεσως μετα το πηγα στην κτηνιατρο μου,και διαπιστωσε οτι εχει σπασει η μεσουλα του γι'αυτο και δεν μπορει να κουνησει τα ποδαρακια του.Μου μιλησε για ευθανασια,καθως η ποιοτητα ζωης του θα ειναι χαλια!Πραγματικα νιωθω οτι δεν μπορω να το κανω αυτο....απο την αλλη δεν μπορω και δεν θελω να το βλεπω να υποφερει αλλο!Συμβουλεψτε με...
Καθως στις μερες μας,δεν υπαρχουν ανθρωποι που να ενδιαφερονται και να αγαπουν τα ζωα!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dardo
Νεοφερμένο μέλος
Aristocat, γνωριζω τον θαυμαστό κόσμο των κτηνίατρων και φοβαμαι περισσοτερο αυτους που προτεινουν ματαιες εγχειρησεις για το κερδος παρα αυτους που προτεινουν ευθανασια γιατι ειναι ευκολη λυση αλλα δεν τους αποφερει κερδος.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Μέχρι σήμερα το σκέφτομαι συνέχεια νοιώθοντας τύψεις απίστευτες...ειδικά τώρα που στο σάιτ βλέπω ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες για τέτοιες περιπτώσεις (βεβαίως τότε δεν υπήρχε παρόμοιο σάιτ που να σου δίνει γνώσεις από περιστατικά)
Μην το κάνεις, θα το έχεις τύψεις...και είναι και κρίμα...
Στείλε και μήνυμα σε ανθρώπους εδώ μέσα που έχουν χειριστεί παρόμοιες καταστάσεις, να σε συμβουλέψουν...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Eleni vamvakidou
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό δεν είναι απαραίτητο, αν δεν κάνω λάθος εξαρτάται από το αν έχουν πάθει ζημιά τα νεύρα, και από το κατά πόσο αυτή η ζημιά είναι αναστρέψιμη ή όχι.Απλα,το οτι εχει σπασει η μεσουλα του αυτο το καθιστα παραπληγικο.
Σίγουρα, πριν καταλήξεις σε μια απόφαση θα πρέπει να πάρεις πολλές γνώμες από διαφορετικούς κτηνιάτρους. Δες εδώ μια λίστα. Ίσως να άξιζε τον κόπο να δοκιμάσεις και στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ.
Eleni vamvakidou
Νεοφερμένο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Αναφέρεται σε ζώα ανάπηρα που ζουν μιαζωή υποφερτή κοντά σε ανθρώπους που τα αγαπούν και τα φροντίζουν ( τα αναπηρα γατάκια χρειάζεται να φορούν πάνες)
Eleni vamvakidou
Νεοφερμένο μέλος

Dardo
Νεοφερμένο μέλος
Έχει κάποιου είδους νάρθηκα ή επίδεσμο;
Τι φροντίδα θέλει εκτος απο τροφη νερο και αμμο; Μπορεί να πάει στην άμμο μόνο του;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vi2ka, ναι ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος.
Aristocat, γνωριζω τον θαυμαστό κόσμο των κτηνίατρων και φοβαμαι περισσοτερο αυτους που προτεινουν ματαιες εγχειρησεις για το κερδος παρα αυτους που προτεινουν ευθανασια γιατι ειναι ευκολη λυση αλλα δεν τους αποφερει κερδος.
Στο λέω επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα ότι ο ορθοπαιδικός θα σου προτείνει μερικές φορές εγχείριση μη γνωρίζοντας το ποσοστό επιτυχίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνει για να βγάλει λεφτά, τουλάχιστον όχι απαραίτητα. Γι 'αυτό γενικά είναι καλό να ξέρεις που απαυθύνεσαι. Εμένα όταν μου είχαν μπει τέτοιες σκέψεις τις εξέφρασα ευθέως στον δικό μου ορθοπαιδικό και μου απάντησε: "Εάν δεν είχε πιθανότητες δεν θα μιλάγαμε τώρα καν". Τώρα και για την ευθανασία ένα έχω να πω: εάν το ζώο δεν πονάει ή βασανίζεται το παλεύουμε με κάθε τρόπο.
Σιγουρα η δική σου περίπτωση ήταν πολύ διαφορετική από τη δική μου και πιστεύω ότι σωστά θα έπραττες εάν δεν είχε φύγει το γατάκι από μόνο του. Απλά στο πρότεινα επειδή δεν ήξερα ότι υπέφερε το καημένο. Στεναχωρήθηκα να σου πω που ίσως ήμουν και η αιτία να υποφέρει άλλη μία μέρα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool