ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ψυχραιμια!!!κατ αρχην καλο μηνα,βρηκα ενα κλουβακι απ τη πεθερα μου,το εβαλα μεσα,εβαλα εφημεριδα στον πατο του κλουβιου,νερακι και ψυχουλα απο ψωμια στο ειδικο δοχειο που τρωνε τα πουλια,ειναι σχετικα μικρο,αλλα πεταγε ειπε η νεφελη πριν το πιασουν τα γατια.δεν εχει σπασμενο φτερο,αλλα μια μικρη πληγουλα στο ποπο του εκει που ειναι η ουρα,τι αλλο να κανω γμτ?οποιος ξερει,ας πει κατι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ποιος ηταν ο δραστης πρωτομαγιατικα;
Λοιπον, βρες ενα χαρτοκουτο και βαλε μεσα το σπουργιτακι, να ηρεμησει.
Αν εχει σπασει η φτερουγα του, δυστυχως δε θα μπορεσει να επιβιωσει εξω.
Αν ομως ειναι μονο πληγωμενο, πιστευω πως αν το κρατησεις στο χαρτοκουτο λιγες μερες και το ταιζεις-ποτιζεις
θα ειναι ικανο να ξαναπεταξει.
Καλη τυχη του ευχομαι.
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να του βάλεις λίγο betadine solution στην πληγούλα... αλλιώς ήρεμα, να του φέρνεις νεράκι στο στόμα... και θυμάμαι εμείς τους δίναμε και λίγο αγγουράκι και τσιμπολογούσαν.

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Καλυτερα στο κλουβακι, οπως σου εγραψα αφου δεν εχει σπασει φτερο εχει πολλες πιθανοτητες να τη γλυτωσει.
Κρατησε το καπου ησυχα για λιγες μερες και πιστευω οτι η πληγη θα επουλωθει.
Τωρα δε ξερω αν θα τρωει και θα πινει στο κλουβι αλλα δε μπορεις να κανεις και κατι αλλο.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ο δραστης ηταν ο σαν ενας κεραμυδογατος που ταιζω στην αυλη,δλδ το κλουβακι δεν κανει?φοβαμαι μην το αποτελειωσουν οι γατες,στο κλουβι ειναι ασφαλες,νερο θα πιει μονο του?ψυχουλακια θα φαει?δεν εχω ιδεα,δεν ειναι νεογεννητο,αλλα σχετικα μικρο,το εβγαλα και τζιτζιφριγκο,μακαρι να τα καταφερει.στη πληγη δε βαζω τιποτα?
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ του εβαλα αγγουρακι στο κλουβακι,ενα πανακι μεσα και με μια πετσετουλα σκεπασα το κλουβι να ηρεμησει λιγο,τρεμει και πεταριζει απ το φοβο του,το λυπαμαι γαμωτο,στη πληγη φοβαμαι να του βαλω κατι μην το καψω και πεθανει απο πονο η απο φοβο.αν ηρεμισει λογικα θα φαει,το πολυ-πολυ νερακι με συριγγα ε?
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αν αυτο σημαινει οτι δε θα τρωει ή πινει μεσα στο κλουβακι δε το γνωριζω.
Εσυ καλα τα εχεις κανει, τωρα απομενει να δουμε αν ο μικρος μας φιλος ανταποκριθει.
Κι αυτο με το αγγουρακι που ειπε η ''γιδι'' μου φανηκε πολλη καλη ιδεα.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν πηγαινω για καφε,ειναι στην καφετερια ενα σπουργιτι που με ξερει,ερχεται και το ταιζω τυροπιτα καθε πρωι,δε γινεται κι αυτο δλδ να με μαθει?απλα θελει ησυχια και προσοχη απ τις γατες,στο χερι του ειναι γαμωτο αν μ εμπιστευτει και δεν παραιτηθει.
ευχομαι καλη τυχη να εχει.κι απο μενα οτι θελει.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Μη το πιασεις ξανα γιατι θα σου παθει καμμια ανακοπη απ'τη τρομαρα του.
Βαλε του νερακι σε ενα χαμηλο μπωλακι και ας ελπισουμε οτι θα πιει και θα φαει.
Κρατησε το ετσι και αυριο βλεπουμε.
Διάβασα κι εγώ τώρα κάτι άρθρα, και πρέπει να μπορεί να τρώει και να πίνει μόνο του. Άστου λίγο νερό σ'ένα χαμηλό μπωλάκι, και λίγο φαγάκι: είτε σποράκια, είτε αγγούρι σε φέτες, είτε (απ'ό,τι είδα κάπου) μωροτροφή...!
Υπομονή.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
χεχε εφαγε απ το χερι μου,μασημενο ψωμι χχχαχαχα δε το εχω ξανακανει ποτε αυτο σε πουλακι,και με τη συριγγα ηπιε περιπου 5 μλ νερο,απο μονο του εβαλε το ραμφος μες στη τρυπα της συριγγας και επινε κι ολα αυτα στη χουφτα μου,ειναι τελειοοοοοοο!!!!!
stefan...
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρενα δες αν ειναι μικρο που μολις βγηκε απο τη φωλια.αυτο φαινεται αν στο πλαι του ραμφους εκει που διπλωνει το στομα ειναι κιτρινο κ μαλακο.το ψωμι δεν κανει καλο στα μικρα.η σωστη τροφη ειναι κροκος αυγου βρασμενος ανακατεμενος μς φρυγανια.η καλυτερη βεβαια λυση αν ειναι μωρο ειναι να το βγαλεις εξω με το κλουβι καπου ψηλα να μην το φτανουν οι γατες κ τοτε θα αρχισει να καλει τους γονεις του κ να δεις αυτοι θα ερθουν αμεσως κ θα το ταιζουν απο το πλεγμα του κλουβιου.το εχω κανει πολλες φορες μεχρι που το μικρο δυναμωσε κ μετα μπορεσε να πεταξει μαζι με τη μητερα του.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
δε το ρισκαρω στην αυλη γμτ,ολο το σπιτι πατιεται που λενε,δλδ σκαρφαλωνεται απο γατες,οσο ψηλα κι αν το βαλω,ανεβαινουν παντου,σε ταρατσες,σε πεζουλια.δεν πρεπει να ειναι πολυ μικρο,αλλα ουτε και μεγαλο,εχει κανονικο τριχωμα,αλλα ειναι μικρο σε μεγεθος σαν ενα μικρο λεμονακι,θα το βγαλω φωτο να δειτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι φευγει....γαμωτο φαινονταν τοσο καλα.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη αν σας χαλασα τη πρωτομαγια,δυστυχως δεν τα καταφερα,ολα εγιναν τοσο γρηγορα,εδειχνε καλα,η μικρη μου κλαιει δε ξερω τι να της πω,εκανα κατι λαθος?
stefan...
Εκκολαπτόμενο μέλος
κριμα,αλλα δεν εφταιγες εσυ.το σαλιο της γατας ειναι τοξικο ειδικα για τα πουλια κ μαλλον δηλητηριαστηκε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
το σαλιο της γατας δεν είναι τοξικό. Απλά περιέχει βακτήρια που μπορούν να σκοτώσουν το πτηνό. Το ίδιο ισχύει και για το ανθρώπινο σάλιο. Το δάγκωμα της γάτας και η μασημένη τροφή ήταν ότι χειρότερο για το σπουργιτάκι. Επίσης οποιοδήποτε άγριο πτηνό πρέπει να το βάζουμε σε κουτί, σε σκοτεινό μέρος, με τροφή και νερό και να το αφήνουμε ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. O καλύτερος τρόπος για να δίνουμε νερό σε τραυματισμένο πουλί είναι να αφήνουμε μερικές σταγόνες νερού στο ράμφος του. Η σύριγγα ήταν επίσης λάθος επιλογή γιατί α) το στρέσσαρε περισσότερο και β) μπορεί να πήρε υπερβολική ποσότητα νερού.
dudu
Νεοφερμένο μέλος
https://www.wild-anima.gr/
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
χωρις να θελω να δικαιολογηθω πρωτομαγια σημερα,δεν ηταν και το πιο ευκολο να βρω τηλεφωνα,και να κανω το σωστο,πουλακι δεν ειχα ποτε,δεν ξερω απο πουλακια,εκανα οτι μπορουσα,ασχετη εντελως,δε τα καταφερα.δεν ειχα ουτε την ηρεμια εκεινη την ωρα,ουτε την ψυχραιμια η τις γνωσεις να κανω αυτο που πρεπει.
αυτο που εκανα ηταν να χαλασω ολωνων την πρωτομαγια,να τους αφησω νηστικους και χωρις λουλουδακια κλπ που θελουν τα μικρα παιδακια.πλεον διαβασα τι κανουμε σε αναλογη περιπτωση,αν κι απ οτι διαβασα δεν ειχα ελπιδες,μετα απο δαγκωμα γατας εχει 3 μερες μονο ζωη αν δεν το δει κτηνιατρος να του δωσει αμοξυκιλινη κλπ κλπ.που εγω δεν τα ξερω και δεν τα εχω.εφυγε σ ενα κλουβακι,πανω σ ενα πανακι,εχοντας πιει νερο,οχι πολυ σταγονα-σταγονα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool