ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ23
Νεοφερμένο μέλος
οχι γιατι φοβηθηκα μην του κανω κακο....αλλα πηγα και ρωτησα και μου εδωσε καποια φαρμακα και μου ειπε πωσ ειναι αρκετα και οτι ειναι θετικο επειδη κινειται οσο μπορει.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Σιγουρα ειναι θετικο το οτι κινειται!

Απλα πιστευω πως θα πρεπει να το πας στον κτηνιατρο οσο το δυνατον πιο συντομα για καλο και για κακο

Πως θα του κανεις κακο αν το πας; Ισα ισα θα μπορεσει να σου πει ακριβως τι να κανεις οταν δει την κατασταση του γατουλη !

Δηλαδη σου εγραψε απλα φαρμακα χωρις να τον εξετασει πρωτα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν φοβάσαι να τον μετακινήσεις βρες κάποιον κτηνίατρο που έρχετε στο σπίτι...
πάντως σίγουρα πρέπει να τον δει το συντομότερο κτηνίατρος ακόμη και αν είναι καλύτερα..
περιμένουμε νέα..
εύχομαι να πάνε όλα καλά

lili.
Δραστήριο μέλος
απαραιτητα πρεπει να τον πας στον κτηνιατρο να τον εξετασει! και γω ευχομαι να πανε ολα καλα με το γατουλακι!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ο γατούλης πώς είναι; καλά;
μπορεί πχ. να περπατήσει ή είναι κάτω όλη την ώρα;
καλως ήρθες στο σάιτ!

περαστικά στο γατούλη. από το μαυρούλη πες του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ23
Νεοφερμένο μέλος
τον γατουλη μου αυτον τον εχω εξω απο το σπιτι και φοβαμαι μηπως στο αυτοκινητο αντιδρασει παραξενα.........θα κανω ομως οτι ειναι δυνατον γιατι τον εχω σαν ενα μωρο
((( σημερα μια μερα μετα το χτυπημα απο ασυνειδητο και γειτονα οδηγο σαφως ποναει το κεφαλακι του αλλα τον ταιζουμε και τον εχουμε καπου να μην μετακινειται γιατι χθες εφευγε και περπατουσε κανονικα.....μακαρι ολα να πανε καλα...... δεν μπορω αλλο να μου χτυπανε τα γατια μου..........οσο τα προσεχω υπαρχουν αλλοι που δεν δινουν δεκαρα για αυτα τα πλασματα...........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Αν εβρισκες καποιον κτηνιατρο που να ερχεται στο σπιτι οπως σου ειπε και η Τια πιο πανω;;;

Περαστικα και παλι

stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον γατουλη μου αυτον τον εχω εξω απο το σπιτι και φοβαμαι μηπως στο αυτοκινητο αντιδρασει παραξενα.........θα κανω ομως οτι ειναι δυνατον γιατι τον εχω σαν ενα μωρο((( σημερα μια μερα μετα το χτυπημα απο ασυνειδητο και γειτονα οδηγο σαφως ποναει το κεφαλακι του αλλα τον ταιζουμε και τον εχουμε καπου να μην μετακινειται γιατι χθες εφευγε και περπατουσε κανονικα.....μακαρι ολα να πανε καλα...... δεν μπορω αλλο να μου χτυπανε τα γατια μου..........οσο τα προσεχω υπαρχουν αλλοι που δεν δινουν δεκαρα για αυτα τα πλασματα...........
Αν το αγαπάς και το έχεις σαν μωρό,όπως λές,μη το αφήνεις να υποφέρει.Αν φοβάσαι την αντίδρασή του στο αυτοκίνητο,πάρε μια γατοφόρο,βάλε μέσα την αγαπημένη του λιχουδιά,δείχνοντάς του τι κρατάς στο χέρι σου.Μόλις μπεί να την "αρπάξει",κλείστον μέσα.Έτσι θα μπορέσεις να τον πάς στο γιατρό με ασφάλεια,σε περίπτωση που δε βρείς κάποιον να έρθει μέχρι το σπίτι σου.Μη το καθυστερείς κι άλλο όμως,είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το γατάκι.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Αν το αγαπάς και το έχεις σαν μωρό,όπως λές,μη το αφήνεις να υποφέρει.Αν φοβάσαι την αντίδρασή του στο αυτοκίνητο,πάρε μια γατοφόρο,βάλε μέσα την αγαπημένη του λιχουδιά,δείχνοντάς του τι κρατάς στο χέρι σου.Μόλις μπεί να την "αρπάξει",κλείστον μέσα.Έτσι θα μπορέσεις να τον πάς στο γιατρό με ασφάλεια,σε περίπτωση που δε βρείς κάποιον να έρθει μέχρι το σπίτι σου.Μη το καθυστερείς κι άλλο όμως,είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το γατάκι.
συμφωνώ κι εγώ
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
και καλό θα ήταν η να τον πάρεις μέσα ή να τον εχεις γενικότερα σε προστατευμένο και περιορισμένο χώρο..
η λύση της Εύας απο πάνω είναι πολύ καλή!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ23
Νεοφερμένο μέλος
ο αλεξης μου παιδια ειναι πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχως ολα πηγαν καλα και αναρωσε και ελπιζω να μην μας ξανασυνβει παρομοιο γεγονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
τέλεια νέαα!!
μπράβο!!

και εγώ σας το εύχομαι!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ23
Νεοφερμένο μέλος
ο αλεξης μου ο γατουλης μου ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζω να μην ξαναπεσει σε κανενα αυτοκινητο ξανα..............αχ τον λατρευω τον κουκλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
χαιρετίσματα στο γατούλη από το Μαυρούλη και να του πεις να προσέχει άλλη φορά στο δρόμο.
Αν δε με ξέρει με το μικρό μου, πες του από τον κύριο Μαυρόπυλο και θα καταλάβει.

Βρέθηκε μετα απο 3 μέρες εκ της εξαφάνισης του εξαιτίας της οσμής μιας και παρά την μεγάλη αναζήτηση που προηγήθηκε,απο την πρώτη μέρα ακόμα και κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε,είχε κρυφτεί πολύ καλά.
Το συμβάν απεικονίστηκε εξαιτίας κάμερας ασφαλείας ψιλικατζίδικου της γειτονιάς και το χτύπημα έγινε θα έλεγα χωρίς ευθύνη του οδηγού.Ο γάτος έπαιζε με τη γάτα και πάνω στο κυνήγι βγήκε απότομα στο δρόμο.Κατάφερε όπως είδαμε,να κάνει 10 μέτρα και να φθάσει κουτσαίνοντας στον κήπο όπου και κρύφτηκε.
Η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη και έγινε απο τη λεκάνη και τη κοιλιά μέχρι τα πόδια αλλά πάντοτε υπάρχει η απορία αν μπορούσε να σωθεί εφόσον βρισκόταν τις πρώτες ώρες.
Πάντως αν και τον αναζητήσαμε ελάχιστη απόσταση και απο το σημείο θανάτου του δεν ακούστηκε ποτέ κάποιος θόρυβος ενώ δεν είχε και αίματα ενώ φαίνεται να μη μετακινήθηκε καθόλου.
Ήταν ένας υπέροχος και χαρισματικός γάτος και απεβίωσε μόλις 2,5 ετών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου... Δυστυχώς δεν μπορούμε να προβλέπουμε πάντα κι έρχεται κάποτε μια κακιά στιγμή που τα ανατρέπει όλα

Είναι και το γεγονός οτι οι γάτες έχουν την ιδιότητα να κρύβονται όταν σοβαρή ασθένεια ή τραυματισμός απειλεί τη ζωή τους, οπότε δεν ήταν εύκολο να τον εντοπίσεις. Καλό κουράγιο και καλό ταξίδι στην ψυχούλα που χάθηκε τόσο άδικα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα σας. Ειμαι καινουργια εδω και ζηταω απεγνωσμενα την βοηθεια σας και εμπειρια σας. Ο Κιθακος μας ειναι 3 ετων και χθες ηρθε στο σπιτι με πρησμενο το προσωπο,το ματακι του εχει πεταχτει εξω,ο ουρανισκος εχει καποιο τραυμα και σαν να εχει ραγισει και γενικα ειναι σε ασχημη κατασταση.Το μεσημερη τον πηγαμε στην φιλοζωικη που ειναι διπλα μας και μας ειπε οτι σιγουρα απο αμαξι ειναι τα τραυματα.Του εκανε αντιβιωση και απο δω και περα θα κανει 3.Δεν φαινεται να εχει καποιο θεμα με το εγκεφαλο γιατι επικοινωνει κανονικα,εχει ισσοροπια,περπαταει απλα δεν μπορει να φαει και του εχουμε σουπιτσα.Για το ματακι ειπε οτι δεν μπορει να πει τιποτα ακομα διοτι εχει οιδιμα ολη η πλευρα και ειναι πολυ πρησμενη μαζι με το ματακι που εχει πεταχτει εξω(οχι παρα πολυ αλλα το αλλο διπλα που ειναι οκ φαινεται σαν κλεισμενο).Μας ειπε οτι κατα 90% εχασε το ματακι του και εαν επανελθει δεν θα επανελθει πληρως.Κοιμαται πολυ και στις 1π.μ που καναμε τις αντιβιωσεις γενικα σταματησε να τρεχει με μεγαλη ροη το αιμα και το πυον.
Δεν ξερω τι να κανω.Νιωθω χαμενη.Τον αγαπαω τοσο πολυ.Δεν μπορω να φανταστω να παθει κατι.Πειτε μου σας παρακαλω αν σας εχει τυχει.Αν υπαρχει περιπτωση λανθασμενης διαγνωσης.Το ματακι του δεν θελω να το χασει.Δεν ξερω τι να σκεφτω και τι να βαλω σε ταξη που πρεπει να εστιασουμε.Μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο? Που αλλου να ζητησουμε βοηθεια?? Ελπιζω μονο σε ενα θαυμα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Θα σου έλεγα, όσο γίνεται, ψυχραιμία. Καταλαβαίνω οτι πέρασες και περνάς είναι ένα μεγάλο σοκ, βλέποντας τον αγαπημένο σου γατούλη σ'αυτή την κατάσταση (και ποιός δεν θα στρεσσαριζόταν στη θέση σου) αλλά προσπάθησε, όσο μπορείς να παραμείνεις ήρεμη για να έχεις το μυαλό σου καθαρό προκειμένου να φροντίσεις τον Κιθάκο, που η αντιμετώπιση της κατάστασής του έχει προτεραιότητα

Τα νέα από τη φιλοζωική είναι ενθαρρυντικά, με την έννοια οτι, κατ'αρχήν δεν κινδυνεύει η ζωή του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό: Ο εγκέφαλός του δείχνει να λειτουργεί κανονικά, έχει την ισορροπία του, σταμάτησε η αιμορραγία, και πλέον βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή για να αποφευχτεί το ενδεχόμενο της λοίμωξης από μόλυνση.
Απ'ότι αντιλαμβάνομαι, τώρα σε απασχολεί το οίδημα, η, μεγάλη, πιθανότητα να έχει χάσει το ένα του ματάκι και το ενδεχόμενο του να έχει γίνει λάθος εκτίμηση της κατάστασης εκεί οπου τον φρόντισαν και πήρε τις πρώτες ιατρικές βοήθειες.
'Οπως λοιπόν έχει η κατάσταση, αν ήμουν στη θέση σου, θα ζητούσα και μια δεύτερη επιστημονική γνώμη, πόσο μάλλον που δεν τρώει (φαντάζομαι πονάει το φουκαριάρικο
). Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν υπάρχει δυνατότητα να τον κι ένας άλλος κτηνίατρος (εκτός από τον κτηνίατρο που υποθέτω τον εξέτασε στη φιλοζωική που τον πήγες), ενδεχομένως να χρειαστεί να του κάνει περισσότερες εξετάσεις για να επιβεβαιώσει την πρώτη διάγνωση, να σου δώσει οδηγίες τι πρέπει να τρώει αν μπορεί (μήπως χρειαστεί και ορρό δεν ξέρω), να πάρεις μια δεύτερη διάγνωση για το ματάκι, ίσως και να του κάνει κάποια παυσίπονη ένεση για τον πόνο.Με λίγα λόγια, ο Κιθάκος πιστεύω με την αγάπη και φροντίδα σου θα γίνει εντελώς καλά. Κάνε λίγη υπομονή μόνο, πηγαίνετε σ'έναν κτηνίατρο για μια δεύτερη γνώμη και, καλό θα ήταν, από δω και πέρα για την ασφάλειά του, να του κόψεις τις τσάρκες του έξω

Εύχομαι πολλά περαστικά

Απ την αλλη φοβαμαι μηπως εχει τιποτα αλλο που δεν μπορουμε να δουμε. Κατι εσωτερικο ισως αλλα κινηται και παει τουαλετα.Σκεφτομαι οτι αν ειχε παθει ζημια καποιο οργανο δεν θα μπορουσε να ενεργηθει γιατι δεν θα μπορουσε να βαλει δυναμη.
Νοσοκομειομαλλον θα τον παμε γιατι δεν τρωει και δεν πινει να τον δουνε ισως να κανουν και καποιες εξετασεις αλλα ορο πιστευω θα το θελει σιγουρα.Οι ποσες μερες θελει να ξεπερεσει το κινδυνο πιστευετε?
Σε κανενα ζωακι δεν αξιζει να τα περναει.Σε καμια οικογενεια δεν αξιζει να βλεπει το μικρο της να ταλαιπωρηται τοσο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool