elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Όχι βρε τους σπόρους! Το βλαστό να του δώσεις να φάει, μόλις αρχίσει να φυτρώνει! Και δεν είναι δύσκολο, θα σου πουν και από το μαγαζί που θα τους πάρεις, αν δεν έχουν οδηγίες χρήσης εφόσον είναι συσκευασμένοιΕυχαριστώ desdemona! Δεν είναι όμως δύσκολο να το φυτέψεις; φαντάζομαι ότι δεν θα εννοείς να φάει τους σπόρους έτσι;

elvenstar
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Όχι βρε τους σπόρους! Το βλαστό να του δώσεις να φάει, μόλις αρχίσει να φυτρώνει! Και δεν είναι δύσκολο, θα σου πουν και από το μαγαζί που θα τους πάρεις, αν δεν έχουν οδηγίες χρήσης εφόσον είναι συσκευασμένοι![]()
Είχα πάρει και γω μια φορά...ήταν σε πλαστικό κουπάκι και το μόνο που έπρεπε να κάνεις, ήταν να το ποτίσεις και σε 2-3 μέρες φύτρωνε το χορταράκι...εγώ το πήρα, εγώ το έφαγα

η Raisa ούτε να τα δει

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς που ήταν κριθάρι κ δεν αναγκάστηκες να φας catnipΕίχα πάρει και γω μια φορά...ήταν σε πλαστικό κουπάκι και το μόνο που έπρεπε να κάνεις, ήταν να το ποτίσεις και σε 2-3 μέρες φύτρωνε το χορταράκι...εγώ το πήρα, εγώ το έφαγα
η Raisa ούτε να τα δει![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
εγώ το πήρα, εγώ το έφαγα![]()

Α ρε Νικολετάκι, να'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είχα πάρει και γω μια φορά...ήταν σε πλαστικό κουπάκι και το μόνο που έπρεπε να κάνεις, ήταν να το ποτίσεις και σε 2-3 μέρες φύτρωνε το χορταράκι...εγώ το πήρα, εγώ το έφαγα
η Raisa ούτε να τα δει![]()

να'σαι καλά και απο μένα αχ και είχα ψυχοπλακωθεί από το πρωίΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και φυσικα οχι τους σπορους,οι κοτες τρωνε σπορους οχι οι γατεςΕυχαριστώ desdemona! Δεν είναι όμως δύσκολο να το φυτέψεις; φαντάζομαι ότι δεν θα εννοείς να φάει τους σπόρους έτσι;

Το δικο μου γατοχορτο ειναι σε σακουλακι γραφει απ'εξω Katzengras(Cat's Grass Refiller) της εταιριας Trixie και το πηρα στο Quicko (Θεσ/νικη) 1,2 ευρω.Λιγους σπορους σε μια γλαστρουλα,ελαφρα σκεπαστο με χωμα,ποτιστο και σε λιγες μερες θα βγει το χορταρακι.Δεν το ξεχωριζεις απ'το κοινο χορτο,καλο ειναι που και που να το κουρευεις(να κοβεις με ψαλιδι τις ακρουλες που κιτρινιζουν)για να φυτρωνει απο μεσα φρεσκο χορταρακι.Η Μυρτουλα μου τρελενεται για αυτο καθε πρωι παει και το μασουλαει

Desdemona εδω εισαι δεν εφυγες για 4ημερο?

Raisa απ'την πολλη αγαπη που εχεις στις γατες τελικα μεταλαχτηκες σε γατα?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! μη το λες γιατί η δική μου αν κ δεν είναι κότα τρώει πολύ παράξενα πράγματα για γάτα. Ευχαριστώ για τις συμβουλέςΚαι φυσικα οχι τους σπορους,οι κοτες τρωνε σπορους οχι οι γατες![]()
Fotini
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

... και τον κυνήγαγα μετά να τον πιάσω!!!

Εμένα μου ξερρίζωσε έναν ολόκληρο Μαϊντανο!!!!![]()
...
και τον κυνήγαγα μετά να τον πιάσω!!!![]()

Τι να πιάσεις το μαιντανό ή το Κίκη;

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τι να πιάσεις το μαιντανό ή το Κίκη;
![]()
Και τους 2!!!!!!!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Θα δοκιμάσω τις φακές... μου δωσατε καλή ιδέα. Ευχαριστώ!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool