moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή αγγλικά...γιοκ...
θα μου πει κάποιος πως τα φτιάχνει; Σε κανονική γλάστρα με χώμα, τα σπέρνεις από πάνω ή και σκέτο νερό να ρίξεις μέσα στο κυπελλάκι που είναι ( αφού το τρυπήσεις για να φεύγουν τα νερά), γίνονται;Μετά από πόσο διάστημα φυτρώνουν;
Κάνουν για 2 μηνών που τρώει ακόμη baby τροφή;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι είναι λίγο μικρό βέβαια το γατάκι σου για κάτι τέτοιο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα. Γιατί δεν ρωτάς και το γιατρό σου;

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
). Προς το παρόν, η Μπασσέτ κλαδεύει την αράχνη μου (φυτό), δεν ξέρω αν την τρώει κιόλας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς το παρόν, η Μπασσέτ κλαδεύει την αράχνη μου (φυτό), δεν ξέρω αν την τρώει κιόλας.
Ευχαριστώ για όλα.
Πρόσεχε, γιατί η αράχνη έχει ψιλά αγκαθάκια στον κορμό του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
), αλλα ραντιζω με νερακι το χωμα απο κατω.Μετα τους σκεπαζω πολυ ,πολυ ελαφρα με χωμα ισα-ισα να καλυφτουν και ξανα ραντιζουμε με νερακι.Το βαζω σε ψηλο σημειο στην βεραντα για να μην το φτανουν τα γατια μου.Σε τρεις μερες περιπου φυτρωνει το χορταρακι και οταν μεγαλωσει λιγο το κατεβαζω στο δαπεδο για να μασουλανε οσο αυτα θελουν.Να θυμασαι παντα να ειναι απλα υγρο το χωμα οχι υπερβολικο νερο.Οταν μεγαλωσει αρκετα το χορταρακι το κουρευεις, δηλαδη κοβεις τις ακρες για να πυκνωσει.Με αυτον τον τροπο μπορει να σου διατηρηθει για πολυ καιρο.Περυσι το φθινωπορο που φυτεψα μου κρατησε μεχρι το Πασχα.Το καλοκαιρι ομως δυστυχως κιτρινιζει πολυ πιο ευκολα.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα επισης τσακιζουν και ολα τα υπολοιπα φυτα μου
οι γλαστρες μου μοιαζουν με φθινοπωρινο τοπιο αυτες τις δρακαινες δε.. τις εχουν ριμαξει πανε οι κακομοιρες εντελως !! Μηπως ξερετε κανενα εσωτερικο φυτο που να μη το πλησιαζουν οι γατες? Αλλα να μην εχει και χοντρο κορμο γιατι τον κανουν ονυχοδρομιο σκετο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλησπέρα σε όλους!Ξέρει κανείς να μου πεί πώς θα φυτέψω γατόχορτο;Exω πάρει σπόρους.Θα τους βάλω σε μια γλάστρα με χώμα και θα τους ποτίζω;Πόση ποσότητα θα πρέπει να βάλω και κάθε πότε θέλουν πότισμα;

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω αυτό το θέμα έχει ξαναυποθείKαλησπέρα σε όλους!Ξέρει κανείς να μου πεί πώς θα φυτέψω γατόχορτο;Exω πάρει σπόρους.Θα τους βάλω σε μια γλάστρα με χώμα και θα τους ποτίζω;Πόση ποσότητα θα πρέπει να βάλω και κάθε πότε θέλουν πότισμα;![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι σίγουρα θα έχει ειπωθεί αλλά δεν ξέρω που να το ψάξω...Νομίζω αυτό το θέμα έχει ξαναυποθεί![]()

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι η Σόδα τους...

Επίσης, πολλές το τρώνε απλά, χωρίς να έχουν πρόβλημα.. μάλλον βγάζουν την αγελάδα απο μέσα τους!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γι ατριχόμπαλες και ΟΧΙ εμετο...???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool