julia
Διακεκριμένο μέλος
Την κρέμα, δεν την έχω χρησιμοποιήσει.
Δεν θα κάνουν στάνταρ εμετό... τα βοηθάει, να χωνέψουν.
δες και
https://www.petshealth.com/dr_library/grasscats.html
https://www.felinefuture.com/health/catseatgrass.php
https://www.pet-food-zone.com/cat_eating_grass.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Το καλοκαίρι, που μαδάνε περισσότερο, τους δίνω μια-δυό φορές την εβδομάδα, τώρα τον χειμώνα πιο σπάνια. Αν τα ακούσω να βήχουν, σαν να προσπαθούν να βγάλουν τριχόμπαλα, τους δίνω λίγο μεγαλύτερη ποσότητα.
Από τότε που την ξεκινήσαμε την κρέμα, δεν ξαναείχαμε τριχόμπαλες (πριν, ο Πορδολέων είχε κάνει κάνα-δυό φορές
). Το καλό είναι ότι τους τη δίνω πανεύκολα και χωρίς να τα ταλαιπωρώ, γιατί τους αρέσει πολύ η γεύση και τη γλείφουν από μόνα τους.Γατόχορτο είχα φυτέψει πέρσι το καλοκαίρι, αλλά το αγνόησαν επιδεικτικά... Ίσως ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Απλά, βλέπω ξεριζωμένα τα φυλλαράκια!!! Μάλλον παίζει παρά τα τρώει
Αυτή η κρεμούλα, πώς λέγεται;Πού τη βρίσκουμε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ελένη μου αν ζητήσεις την αλοιφή για τις τριχόμπαλες νομίζω θα σου δώσουν την κατάλληλη!Η Μπασσέτ, αν και φαίνεται να θέλει τα χορταράκια, γενικά δεν νομίζω ότι τρώειΑπλά, βλέπω ξεριζωμένα τα φυλλαράκια!!! Μάλλον παίζει παρά τα τρώει
Αυτή η κρεμούλα, πώς λέγεται;Πού τη βρίσκουμε;

stellak
Διάσημο μέλος
Αυτή η κρεμούλα, πώς λέγεται;Πού τη βρίσκουμε;
Ελένη, στα pet shops τη βρίσκουμε αυτήν την κρεμούλα σε σωληνάριο και υπάρχουν 2-3 μάρκες (τουλάχιστον τόσες ξέρω εγώ). Μακάρι να αρέσει στη Μπάχχχυ διότι τα Νινόμελα ενώ την έτρωγαν μωρά, μεγαλώνοντας ούτε να τη φτύσουν
Φυτεύουμε όμως στις ζαρντινιέρες χόρτο και το λυσσάνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό συμβαίνει γιατί διαχωρίζονται τα λιπαρά από τη σύνθεση (δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, ίσως όταν φυλάσσεται σε ζεστό μέρος;Εκτώς από την πάστα βγαίνει και ένα υγρό κάπως λιπαρό όταν πιέζω το σωληνάριο.Ετσι πρέπει να γίνεται?
)Για να το αποφύγεις, πριν ανοίξεις το σωληνάριο, πίεσέ το αρκετά σε όλο του το μήκος, σαν να "ζυμώνεις" το περιεχόμενο, έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί.
stellak
Διάσημο μέλος
Για να το αποφύγεις, πριν ανοίξεις το σωληνάριο, πίεσέ το αρκετά σε όλο του το μήκος, σαν να "ζυμώνεις" το περιεχόμενο, έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί.
Και μετά πρόσεξε πως θα το ανοίξεις μην σου πεταχτεί όλο στη μούρη και πρώτον, δεν θα έρθει να σε καθαρίσει η Μάιζελ και δεύτερον, δεν θα σε πλησιάζει καν διότι θα της θυμίζεις τη μυρωδιά της πάστας

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μετά πρόσεξε πως θα το ανοίξεις μην σου πεταχτεί όλο στη μούρη και πρώτον, δεν θα έρθει να σε καθαρίσει η Μάιζελ και δεύτερον, δεν θα σε πλησιάζει καν διότι θα της θυμίζεις τη μυρωδιά της πάστας![]()

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχύει? Τρώνε η γάτες τα κλωναράκια της φακής?
κάνεινα τα τρώνε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είναι στην επαρχία και βγαίνει η γάτα έξω, και έχει πρόσβαση σε κήπο... ΔΕΝ χρειάζεστε να κάνει τίποτα.. τα κανονίζει η γάτα όλα. Βόσκει ήδη μόνη της...!!!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού δεν τους κάνει κακό θα της πω να το δοκιμάσει μήπως το φάει και ησυχάσει και αυτή, ούτε λουλούδι σε βάζο δεν μπορεί να βάλει.. τα μασουλάει όλα, και ο δικός μου το ίδιο!!
Οπότε μόλις μεγαλώσουν τα κλαράκια της φακής θα βάλει και λίγο χώμα και πότισμα έτσι?
Σε ευχαριστώ πολύ julia

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν τον αφήνει σε κήπο, κυκλοφορούν σκυλιά και φοβάται γιατί είναι αδέσποτα.Τον έχει μέσα και στο μπαλκόνι είναι και μικρός ακόμα.
Αφού δεν τους κάνει κακό θα της πω να το δοκιμάσει μήπως το φάει και ησυχάσει και αυτή, ούτε λουλούδι σε βάζο δεν μπορεί να βάλει.. τα μασουλάει όλα, και ο δικός μου το ίδιο!!
Οπότε μόλις μεγαλώσουν τα κλαράκια της φακής θα βάλει και λίγο χώμα και πότισμα έτσι?
Σε ευχαριστώ πολύ julia![]()
λιιιιιγο πότισμα γιατί σαπίζει αμέσως. Είναι και χειμώνας και κρατάει.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αμουσκεύτος (αν το λέω καλά) τι είναι? το λεγόμενο γατόχορτο?
Εγώ νόμιζα οτι είναι το σιτάρι
αυτό κάνει? με λίγο χωματάκι διάβασα παραπάνω, Ααα και που το βρίσκουμε αυτό το αμουσκεύτος?
Συγνώμη για τις χαζές απορίες

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει περίπτωση να πάθουν τίποτα;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να κάνω άλλη μια ερώτηση?
Το αμουσκεύτος (αν το λέω καλά) τι είναι? το λεγόμενο γατόχορτο?
Εγώ νόμιζα οτι είναι το σιτάριαυτό κάνει? με λίγο χωματάκι διάβασα παραπάνω,
Ααα και που το βρίσκουμε αυτό το αμουσκεύτος?
Συγνώμη για τις χαζές απορίες![]()

ε, Το αμουσκεύτος .... είναι ο ΜΗ μουσκευμένος σπόρος.... ο μη βρεγμένος..
δεν έχει σχέση με ποικιλία.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ε, Το αμουσκεύτος .... είναι ο ΜΗ μουσκευμένος σπόρος.... ο μη βρεγμένος..
δεν έχει σχέση με ποικιλία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool