Ψάχνει σπίτι ο Tίτος ο μεγαλοπρεπής!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gianduia7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
Χτες πέρασα από το μαγαζί μιας γνωστής μου και της έλεγα για τον Elvis και το αδερφάκι που θα αποκτήσει τον Plum και ότι είμαι μέλος του Μycat!
Πάνω στη συζήτηση μου λέει ότι πριν 2,5 μήνες βρήκε ένα γατούλι χτυπημένο από αυτοκίνητο και το πήρε για να τον γιατρέψει(και τώρα είναι περδίκι) και τον ονόμασε Τίτο!
Και μου λέει 'τον έχω εδω να στον δείξω" και λέω "τι μου λέει τώρα που μπορεί να τον έχει?"(μαγαζί με ρούχα είναι)Και μου λέει "στο σπίτι έχω 2 σκυλιά και δεν μπορώ να τον πάρω και αναγκαστικά τον έχω στο αποθηκάκι μέχρι να του βρω σπίτι!"Και μου βγάζει τον γάταρο της φωτογραφίας και παθαίνω σοκ!Κούκλος ο Τίτος και κρίμα που ζει στο αποθηκάκι!Τον αφήνει σπάνια να κυκλοφορεί στο μαγαζί γιατί μόλις βλέπει αυτοκίνητα τρομάζει και ξαναμπαίνει μέσα!
Η κοπέλα θέλει να βρεθεί κάποιος που θα τον αγαπά πολύ και φυσικά θα τον έχει μόνο μέσα στο σπίτι!
Ακόμα και αν μπορεί κάποιος η' κάποια να τον φιλοξενήσει προσωρινά με έξοδα της Αντιγόνης μέχρι να βρεί μόνιμο σπίτι αρκεί να μην μένει στην αποθήκη!
Είναι πολύ χαδιάρης και τόσο καλός!
Είναι 7,5 μηνών και στειρώθηκε πριν 2 βδομάδες!Σας έχω φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου και δεν ήταν το καλύτερο του!Το τήλ της Αντιγόνης,του μαγαζιού δηλαδή είναι 2104251786 αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε.
1384.jpg

πίσω φαίνεται το αποθηκάκι που μένει!
1380.jpg

και εδώ με ύφος "ασε με ησυχο πια!!"
1379.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα δεν έβαλα την αγγελία και μάλλον βρήκαμε σπίτι στον Τίτο:clapup:
Όταν θα ξέρω σίγουρα θα σας πω!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι!!! :)
Έχει και δίχρωμα μάτια νομίζω, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό. :D

Τώρα εξαρτάται καθαρά από την Αντιγόνη την κοπέλα που τον χαρίζει γιατί θέλει να είναι σίγουρη γι'αυτους που θα το πάρουν!Σήμερα κιόλας της είπαν ότι θα πάνε από εκεί!Μπορεί αν δεν αλλάξει κάτι να έχω και σήμερα νεότερα!Μακάρι..:)

Καλή του τύχη και εύχομαι να είναι αξιόλογοι άνθρωποι και τον πάρουν και να τον αγαπάνε!! :):)

Μακάρι να έχει ήδη βρει το μόνιμο σπιτάκι του ο κούκλος.
Καλή τύχη του εύχομαι από εδώ και πέρα!

Απίστευτο! Τόοοοοοσο γρήγορα;

Τελικά όντως κάποια γατάκια έχουν άστρο! Καλή του τύχη!:)

Καλή τύχη Τίτο!!!!

Τελικά δεν πήγαν αυτοί που τον ζήτησαν για να τον δουν (χωρίς να ειδοποιήσουν ότι δεν θα πάνε),οπότε ο Τίτος είναι ακόμα ελεύθερος και αναζητά ένα ζεστό σπιτάκι για τις γιορτές αλλά και την υπόλοιπη ζωή του!!!:D

Καλή σου τύχη Τίτο!!

Ακόμα ο Τίτος περιμένει κάποιον να τον πάρει σπίτι του να τον φροντίσει!!Είναι πολύ ήσυχος και αγκαλίτσας!!!
Και είναι και στειρωμένος να θυμίσω!!;)

Παιδιά είναι πολύ ομορφάντρας ο Τίτος!!!!
Και είναι και στειρωμένος..Οικονομικότατος!!!;)

θα υιοθετηθεί είμαι σίγουρη.....υπομονή!!! να πάει κάπου καλά μόνο!!! :P

Αυτό ισχύει!!Οικονομικότατος!!!:P

Θα πάει απ'οτι φαίνεται Ειρήνη γιατί η κοπέλα θέλει να κρατήσει επαφή με όποιον τον πάρει για να ξέρει ότι ζει καλά!Οπότε μόνο σε καλά χέρια ελπίζουμε ότι θα πάει!!:)

Ο Τίτος δυστυχώς,είχε αποκτήσει τη τάση να το σκάει από το σπίτι που τον φιλοξενούσαν και τελικά είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα.
Είχε ξεσυνηθίσει τόσους μήνες να είναι στους δρόμους και παρόλο που δεν έφευγε μακρια ήταν πάντα μέχρι έξω από το σπίτι το κακό έγινε.Δεν πρόλαβε να αποφυγει το αυτοκινητο που ήρθε καταπάνω του.

Αντίο ατακτούλη Τίτο..:'(

Να κλείσει το θέμα του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχουλα μου...τι κριμα..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back