Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάνω στη συζήτηση μου λέει ότι πριν 2,5 μήνες βρήκε ένα γατούλι χτυπημένο από αυτοκίνητο και το πήρε για να τον γιατρέψει(και τώρα είναι περδίκι) και τον ονόμασε Τίτο!
Και μου λέει 'τον έχω εδω να στον δείξω" και λέω "τι μου λέει τώρα που μπορεί να τον έχει?"(μαγαζί με ρούχα είναι)Και μου λέει "στο σπίτι έχω 2 σκυλιά και δεν μπορώ να τον πάρω και αναγκαστικά τον έχω στο αποθηκάκι μέχρι να του βρω σπίτι!"Και μου βγάζει τον γάταρο της φωτογραφίας και παθαίνω σοκ!Κούκλος ο Τίτος και κρίμα που ζει στο αποθηκάκι!Τον αφήνει σπάνια να κυκλοφορεί στο μαγαζί γιατί μόλις βλέπει αυτοκίνητα τρομάζει και ξαναμπαίνει μέσα!
Η κοπέλα θέλει να βρεθεί κάποιος που θα τον αγαπά πολύ και φυσικά θα τον έχει μόνο μέσα στο σπίτι!
Ακόμα και αν μπορεί κάποιος η' κάποια να τον φιλοξενήσει προσωρινά με έξοδα της Αντιγόνης μέχρι να βρεί μόνιμο σπίτι αρκεί να μην μένει στην αποθήκη!
Είναι πολύ χαδιάρης και τόσο καλός!
Είναι 7,5 μηνών και στειρώθηκε πριν 2 βδομάδες!Σας έχω φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου και δεν ήταν το καλύτερο του!Το τήλ της Αντιγόνης,του μαγαζιού δηλαδή είναι 2104251786 αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε.
πίσω φαίνεται το αποθηκάκι που μένει!
και εδώ με ύφος "ασε με ησυχο πια!!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν θα ξέρω σίγουρα θα σας πω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Έχει και δίχρωμα μάτια νομίζω, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Terifique
Δραστήριο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη του εύχομαι από εδώ και πέρα!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Τελικά όντως κάποια γατάκια έχουν άστρο! Καλή του τύχη!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Και είναι και στειρωμένος να θυμίσω!!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και είναι και στειρωμένος..Οικονομικότατος!!!

eirinaki84
Δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πάει απ'οτι φαίνεται Ειρήνη γιατί η κοπέλα θέλει να κρατήσει επαφή με όποιον τον πάρει για να ξέρει ότι ζει καλά!Οπότε μόνο σε καλά χέρια ελπίζουμε ότι θα πάει!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχε ξεσυνηθίσει τόσους μήνες να είναι στους δρόμους και παρόλο που δεν έφευγε μακρια ήταν πάντα μέχρι έξω από το σπίτι το κακό έγινε.Δεν πρόλαβε να αποφυγει το αυτοκινητο που ήρθε καταπάνω του.
Αντίο ατακτούλη Τίτο..

Να κλείσει το θέμα του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool