Stigma_neolaios
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stigma_neolaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
27-09-08
04:28
Γειά χαρά, είμαι πολύ κοντά στο να αποκτήσω την πρώτη μου γάτα. Αλλά έχω επιλόγη ανάμεσα σε σιάμ η περσική και μόνο. Εγω θέλω ραγκντόλ όμως...είναι δύσκολο να βρώ; Και αν ναι πως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα.
27-09-08
05:19
Γειά χαρά, είμαι πολύ κοντά στο να αποκτήσω την πρώτη μου γάτα. Αλλά έχω επιλόγη ανάμεσα σε σιάμ η περσική και μόνο. Εγω θέλω ραγκντόλ όμως...είναι δύσκολο να βρώ; Και αν ναι πως;![]()
μπες και δες εδω....ειναι εκτροφειο ραγκντολ...ο χρηστης HAVANA θα σε βοηθησει περισσοτερο παντως και οι υπολοιποι εδω στο σαιτ.καλη τυχη οτι και αν επιλεξεις!
!www.ragdolls.gr
https://www.ragdollsgr.blogspot.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα.
27-09-08
08:50
Καλημερα, στο σωστο μερος εισαι!!!!
δες τα λινκ που σου δωσαν και μιλα με την HAVANA και ισως αποκτησεις μια κουκλα ραγκντόλ!
δες τα λινκ που σου δωσαν και μιλα με την HAVANA και ισως αποκτησεις μια κουκλα ραγκντόλ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
27-09-08
10:18
Καλημερα και καλωσηρθες!
Ράγκντολ όντως μπορεις να βρεις απο την Havana οως σου ειπαν.Εγω δεν καταλαβα ομως,γιατι μπορεις να διαλεξεις μόνο σιαμ ή ράγκντολ;
Ράγκντολ όντως μπορεις να βρεις απο την Havana οως σου ειπαν.Εγω δεν καταλαβα ομως,γιατι μπορεις να διαλεξεις μόνο σιαμ ή ράγκντολ;

Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dimitrius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
27-09-08
11:11
............μοναδικά πλάσματα
Καλή σου μέρα stigma_neolaios.
Πριν λίγο καιρό πήρα και εγώ την ίδια απόφαση……….να υιοθετήσω μία Ragdoll.
Πραγματικά μοναδικά πλάσματα έτσι δεν είναι;
Το μοναδικό εκτροφείο Ragdoll στην Ελλάδα είναι της Havana. Επικοινώνησε μαζί της. Εμένα με βοήθησε πολύ στην αναζήτησή μου. Αν δεν μπορείς να περιμένεις λίγους μήνες και είσαι ανυπόμονος όπως εγώ τότε θα πρέπει να στραφείς αναγκαστικά σε εκτροφείο εξωτερικού. Μια διαδικασία η οποία πάλι θα χρειαστεί τον χρόνο της και πολύ ψάξιμο, πολλά e-mail και ακόμα περισσότερο άγχος. Προσωπικά έχω τρελαθεί από την αγωνία, περιμένοντας την Ισμήνη, τη δικιά μου Ragdoll.
Αν κάπου μπορώ να φανώ χρήσιμος μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.
Καλή σου μέρα stigma_neolaios.
Πριν λίγο καιρό πήρα και εγώ την ίδια απόφαση……….να υιοθετήσω μία Ragdoll.
Πραγματικά μοναδικά πλάσματα έτσι δεν είναι;
Το μοναδικό εκτροφείο Ragdoll στην Ελλάδα είναι της Havana. Επικοινώνησε μαζί της. Εμένα με βοήθησε πολύ στην αναζήτησή μου. Αν δεν μπορείς να περιμένεις λίγους μήνες και είσαι ανυπόμονος όπως εγώ τότε θα πρέπει να στραφείς αναγκαστικά σε εκτροφείο εξωτερικού. Μια διαδικασία η οποία πάλι θα χρειαστεί τον χρόνο της και πολύ ψάξιμο, πολλά e-mail και ακόμα περισσότερο άγχος. Προσωπικά έχω τρελαθεί από την αγωνία, περιμένοντας την Ισμήνη, τη δικιά μου Ragdoll.
Αν κάπου μπορώ να φανώ χρήσιμος μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο spyridon1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
27-09-08
11:19
Καλημερα...μαζι με την Ragdoll γατουλα που σκεφτεσαι να υιοθετησεις,ριξε και μια ματια στα κουκλια του "χαριζονται"...παντα ειναι ποιο ομορφο να εχεις δυο πιατακια για φαγητο αντι για ενα..απλα δωσε μια ευκαιρια και σε καποιον εξισου ομορφο αλλα με λιγοτερους τιτλους..
Φιλικα...Σπυρος
Φιλικα...Σπυρος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum