Ψάχνοντας μία ραγκντόλ...

Stigma_neolaios

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stigma_neolaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά χαρά, είμαι πολύ κοντά στο να αποκτήσω την πρώτη μου γάτα. Αλλά έχω επιλόγη ανάμεσα σε σιάμ η περσική και μόνο. Εγω θέλω ραγκντόλ όμως...είναι δύσκολο να βρώ; Και αν ναι πως;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά χαρά, είμαι πολύ κοντά στο να αποκτήσω την πρώτη μου γάτα. Αλλά έχω επιλόγη ανάμεσα σε σιάμ η περσική και μόνο. Εγω θέλω ραγκντόλ όμως...είναι δύσκολο να βρώ; Και αν ναι πως;:hmm:

μπες και δες εδω....ειναι εκτροφειο ραγκντολ...ο χρηστης HAVANA θα σε βοηθησει περισσοτερο παντως και οι υπολοιποι εδω στο σαιτ.καλη τυχη οτι και αν επιλεξεις!:up:!
www.ragdolls.gr
https://www.ragdollsgr.blogspot.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα, στο σωστο μερος εισαι!!!!
δες τα λινκ που σου δωσαν και μιλα με την HAVANA και ισως αποκτησεις μια κουκλα ραγκντόλ!

Καλημερα και καλωσηρθες!
Ράγκντολ όντως μπορεις να βρεις απο την Havana οως σου ειπαν.Εγω δεν καταλαβα ομως,γιατι μπορεις να διαλεξεις μόνο σιαμ ή ράγκντολ;:confused:

............μοναδικά πλάσματα

Καλή σου μέρα stigma_neolaios.
Πριν λίγο καιρό πήρα και εγώ την ίδια απόφαση……….να υιοθετήσω μία Ragdoll.
Πραγματικά μοναδικά πλάσματα έτσι δεν είναι;
Το μοναδικό εκτροφείο Ragdoll στην Ελλάδα είναι της Havana. Επικοινώνησε μαζί της. Εμένα με βοήθησε πολύ στην αναζήτησή μου. Αν δεν μπορείς να περιμένεις λίγους μήνες και είσαι ανυπόμονος όπως εγώ τότε θα πρέπει να στραφείς αναγκαστικά σε εκτροφείο εξωτερικού. Μια διαδικασία η οποία πάλι θα χρειαστεί τον χρόνο της και πολύ ψάξιμο, πολλά e-mail και ακόμα περισσότερο άγχος. Προσωπικά έχω τρελαθεί από την αγωνία, περιμένοντας την Ισμήνη, τη δικιά μου Ragdoll.
Αν κάπου μπορώ να φανώ χρήσιμος μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Καλημερα...μαζι με την Ragdoll γατουλα που σκεφτεσαι να υιοθετησεις,ριξε και μια ματια στα κουκλια του "χαριζονται"...παντα ειναι ποιο ομορφο να εχεις δυο πιατακια για φαγητο αντι για ενα..απλα δωσε μια ευκαιρια και σε καποιον εξισου ομορφο αλλα με λιγοτερους τιτλους..
Φιλικα...Σπυρος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back