Ψάχνουμε άτομα να διαβάζουν περιοδικά στυλ ΟΚ

Οι γουνεμποροι πλασσαρουν την αληθινη γουνα σαν οικολογικη. Η συνθετικη ειναι η υφαντη.
Αφισσες εχει δημιουργησει και η UAARG και το Psychanimal και θα τις βρειτε ολες εδω σε συνεργασια καθε χρονο με την διεθνη οργανωση antifur coalition και την antifur society με την οποια διοργανωνουμε την Ημερα Κατα της γουνας στην οποια συμμετεχουν οσα σωματεια θελουν απο την ελλαδα, περυσι ημασταν πολλοι.

Αποψη του καθενος οτι πιστευει. Ντοκουμεντα με τη καστορια υπαρχουν και εχει παει ηδη η δαφνη οπως ειπε και στο σκαι ινκογκνιτο σε γουναραδες που ειναι μελος διεθνους οργανωσης κατα της γουνας.Δεν ειναι κατι νεο.

Παρεπιπτοντως οταν παιρνουμε εικονες απο το ιντερνετ διεθνων οργανισμων οπως ειναι αυτη με το ζωο και το μοντελο μαρια πρεπει να εχεις ζητησει το οκ απο την πετα για να την χρησιμοποιησεις διαφορετικα μπορει να εχεις νομικες κυρωσεις. Εχουν γινει πολλα δικαστηρια για αυτο το θεμα σε σχεση με το φωτογραιφκο υλικο για καπανιες κατα της γουνας φετος και εμεις εχουμε ειδικη φωτογραφο που μας δινει τις εικονες για να το αποφυγουμε.

Δυσφημιση ειναι οταν καταγγελεις καποιον για κατι που δεν κανει αρα ψευδεσαι το να παρουσιασεις ποιος φοραει κα ποιος οχι γουνα δεν ειναι δυσφημιση ειναι αναδειξη. Δεν εχω μιλησει πουθενα για οικολογους, οικολογικη γουνα η φιλοζωους στο αρχικο θεμα απορω πως το μεταφρασατε ετσι.

Παρακαλω μην χαλατε ολοι ομως το θεμα, το θεμα εδω δεν ειναι η γουνα αλλα η συγκεκριμενη ζητηση συνεργασιας με ατομο που διαβαζει τετοια περιοδικα. Οποιος μπορει να βοηθησει οκ διαφορετικα υπαρχει αλλο θεμα για τη γουνα.

.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζουλια αν μπορεις να βοηθησεις να σου τα παιρνουμε βρε παιδακι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζουλια αν μπορεις να βοηθησεις να σου τα παιρνουμε βρε παιδακι μου.

Κοίτα, είναι λίγο γελοίο, να μου αγοράζετε περιοδικά και να μου τα στέλνετε...:redface:

Θα έχω απλά το νού μου...σίγουρα σε καφετέριες, κάτι θα βρώ, θα το σκανάρω και θα το στείλω. Απλά, μην περιμένεις πολλά, και άμεσα....:hmm:

Παρεπιπτοντως οταν παιρνουμε εικονες απο το ιντερνετ διεθνων οργανισμων οπως ειναι αυτη με το ζωο και το μοντελο μαρια πρεπει να εχεις ζητησει το οκ απο την πετα για να την χρησιμοποιησεις διαφορετικα μπορει να εχεις νομικες κυρωσεις. Εχουν γινει πολλα δικαστηρια για αυτο το θεμα σε σχεση με το φωτογραιφκο υλικο για καπανιες κατα της γουνας φετος και εμεις εχουμε ειδικη φωτογραφο που μας δινει τις εικονες για να το αποφυγουμε.

.

ας μην χαλασουμε το θεμα, θελω απλα να πω ασσημινα πως στην πετα ανοικει μοναχα το ζωακι στην εικονα την δευτερη με το μαυρο φοντο(κανενα απο τα μοντελα). αλλα ετσι κι αλλιως την πετα την εχουμε προβαλει, συεργαζομαστε με εκπροσωπους της και δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα. τα photomontaz ειναι όλα δικα μας, κι εχουμε επεισης φωτογραφους κλπ. δεν εχουμε κανενα προβλημα με μυνησεις οπανω σε αυτο το θεμα λοιπον! μην στεναχωριεσαι , τα εχουμε ψαξει ολα...!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back