bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Όχι καλέ ταρταρουγίτσα είναι η Μυρτώ μας κουκλάρα του forum έχει και ολόκληρο θέμα δικό της..Διάβασε στις"γάτες μου"το θέμα "Μυρτούλα η πιο γούρικη ταρταρουγίτσα"και θα δείς ίδια θα γ΄θνει η μπέμπα..α καταλαβα...Το γατακι αυτο εχει ενα μπλε-καφε...ειναι σαν τον υπεροχο σου Σειριο αλλα ειναι λιγο πιο καφετι...![]()
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα μόλις 30 ημερών πήγαν στην άμμο τους και έμαθαν αμέσως..θα μάθει κι αυτή όλα έξυπνα είναι θα δείς.Να'στε καλά όλοι για τα καλά σας λόγια! Χτες είχαν έρθει κάτι φίλοι να την δουν, και έπαθαν πλάκα όταν είδαν πόσο μικρούλα είναι! Και που να φανταστούν πώς ήταν πριν 2,5 εβδομάδες..! Αλλά επίσης εντυπωσιάζει με την δύναμή της, σκαρφαλώνει κανονικά, πάνω μου, και άμα πιάσει σβέρκο εκεί που κάθομαι στον καναπέ, χώνεται στα μαλλιά, κάνει πατουσάκια και γουργουρίζει, απίστευτη είναι! Και αν και ασχημούλα, επιφυλάσσομαι γιατί σε 10 μέρες θα είναι απίστευτο σκανταλιάρικο γατόνι! Και μουτράκι πολύχρωμο! Παρεπιπτόντως, εξακολουθώ να την έχω σε ζέστη μέσα σε μια μεγάλη κούτα τις περισσότερες ώρες της ημέρας για να κοιμάται. Πότε πιστεύετε ότι πρέπει να της πάρω άμμο και καλαθάκι? Πρέπει να είναι 3 εβδομάδων περίπου τώρα..![]()

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Update με τις τελευταίες φωτογραφίες της μικρής από σήμερα το μεσημέρι.. Έχει γίνει αρκετά διαδραστική, μέχρι που έπαιξε και λίγο μόνη της και γουργουρίζει συνεχώς.. Κοιμάται δε παντού πάνω μου (από την ποδιά μέχρι τον σβέρκο και μεταξύ της πλάτης μου και της καρέκλας στο γραφείο!), οπότε κι εγώ πιάνομαι προσπαθώντας να μην την ξυπνήσω.. Θαυμάστε λοιπόν!
ΥΓ1: Δεν είπα ότι είναι άσχημη, ίσα ίσα έχει μια δική της ξεχωριστή ομορφιά! Και είναι μια γλύκα από κοντά!
ΥΓ1: Αγνοήστε τα ασιδέρωτα ρούχα στο καλάθι

Συνημμένα
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Όσες δεν χώρεσαν στο προηγούμενο μήνυμα..
Περιμένω εναγωνίως σχόλια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
) Κρατήστε τη, μωρέ! Είναι αλλιώς το σπίτι με γάτα, μετά θα αναρωτιέστε πως ήταν η ζωή σας πΓ (προ Γάτας)
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Προτείνω, να αλλάξεις τίτλο, να το κάνεις "Μπέλλα Μπέλλα , παίξε-γέλα" και να της ανοίξεις θεματάκι δικό της στο "Οι γάτες μου", με την ιδιότητά της της πρώτης σου γατούλας
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Το βλέπουμε να την κρατάμε, πώς να το δώσεις το πλασματάκι όταν το έχεις βρει 3-4 ημερών να σκούζει και το ταϊζεις με το μπιμπερό σαν μωράκι?? Αχ, και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γαμώτο! Αλλά είναι πολύ αγκαλίτσα η άτοιμη! Όσο για τον σκύλο, μένει στο πατρικό μου, 500 μ από μένα, σε κήπο.. Όταν κάνει εμβόλια η μικρή ίσως του την πάω να κοινωνικοποιηθούν λιγάκι! Σας βάζω εδώ και δυο φωτος καλοκαιρινές του Φοίβου μου, Golden Retriever και επίστευτα γλυκός σκύλος.. Όλο χαδάκια θέλει κι αυτός, αφού τον λέμε γατόσκυλο! 
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
κανει και ηλιοθεραπεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool