Ψάχνουμε μαμά γάτα...

Πράγματι !!!!
Πω Πω .... κουκλαρα θα γίνει !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ναι...:):) Φτου σου κοπελαρα μου να σε χαιρεται η μανουλα σου και να μη σε αφησει στο δρομο ουτε κατα διανοια:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, παίζουμε!

Να'στε καλά για τα καλά σας λόγια! Γι'αυτό, ανεβάζω και μερικές ακόμα "παιχνιδιάρικες" φωτογραφίες της μικρής Μπέλλας (διαολάκι και αγριόγατο τη λέω!) η οποία απολαμβάνει τον ήλιο στο μπαλκόνι. Φιλιά σε όλους!

Συνημμένα

• DSC_3120 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3120 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC_3126 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3126 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC_3138 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3138 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    142,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC_3139 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3139 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC_3140 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3140 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    124,8 KB · Εμφανίσεις: 33
Δεν είναι πολύ χρωματιστή?

Η 2η φουρνιά!

Συνημμένα

• DSC_3167 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3167 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    132,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC_3164 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3164 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    143,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC_3161 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3161 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC_3187 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3187 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    112,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC_3193 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3193 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 46
Κουκλα αλλα σελουμε και κοντινες κυρια Λενα μου...

Και η 3η φουρνιά!

Ήταν μια αποδοτική -από πλευράς φωτογραφιών- μέρα :)

Συνημμένα

• DSC_3203 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3203 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC_3211 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3211 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 37
!

Κουκλα αλλα σελουμε και κοντινες κυρια Λενα μου...

Πόσο πιο κοντινές Χριστίνα μου?? Αν κουνιέται συνεχώς δεν την προλαβαίνω και βγαίνουν κουνημένες, οπότε προς το παρόν αρκεστείτε σ'αυτές :)

Μια χαρά είναι...μεγάλωσε το σκασμένο και παίζει κιόλας...:):):)σε λίγο δεν θα το προλαβαίνεις στις σκανταλιές..:lol::lol::lol:

Λενα βγαζεις πολυ ομορφες φωτογραφιες,μπραβο!
Δεν απολαμβανει μονο εκεινη τον ηλιο,κι ο ηλιος απολαμβανει τετοια ομορφια...

Αυτό το μωρό είναι όμορφο , όχι μόνο χρωματικά, αλλά, και λόγω σωματότυπου. Είναι στρογγυλομούτρικο και με σωματάκι σαν μπαλίτσα:cat::baby::baby:Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές, λαμβανομένου υπόψιν του γεγονότος ότι τα μικρά είναι αεικίνητα!!!:DΜπράβο, μαμά!!!:up::up:

Ευχαριστώ!

Να'στε καλά, βοηθάει και η μηχανή για τις καλές γρήγορες φωτογραφίες! Α, και για όσους είναι θαυμαστές της μικρής και μένουν κοντά (Βριλήσσια), μπορείτε να την χαρείτε και live :) Καλή Κυριακή σε όλους!

Για τις φωτογραφιες δεν εχω προβλημα...Να θαυμασουμε τα χρωματα της απο κοντα θελουμε...:redface:

Η μικρή μπέλλα είναι μια κούκλα!!!!:):) Συμφωνώ και εγώ, ότι είναι από τα πιο όμορφα μωρά που έχω δει!!!:P:P Να την χαίρεστε!!!:):):) Και εγώ σχεδόν έτσι μεγάλωσα την δική μου, βέβαια εμάς ήταν λίγο πιο μεγαλή από την μπέλλα, αλλά στην αρχή έτρωγε με σύρριγγα.:P:P Πάντως για τον ψυχολογικό πόλεμο που σου κάνουν, έχω να σου πω ότι και εγώ τα ίδια πέρασα.:/::/: Αλλά τους ξεκαθάρισα ότι από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα ο σύντροφος μου, δεν πρέπει να έχουν και εκείνοι.;);) Μετά από ένα σχεδόν χρόνο που πέρασε, τις αγαπούν τόσο πολύ που τις παίρνουν μέχρι και αγκαλιά!!!:P:P

Εγώ πάντως ψηφίζω να την κρατήσετε την πανέμορφη μπέλλα!!!!:):):)

Λένα, περιμένουμε νέες φωτογραφίες της μικρής...πέρασαν 10 μέρες...:):):):)

Συνάντηση με τη μαμά!

Πέρασαν 10 μέρες?? Πω πω, ούτε που το κατάλαβα.. Η μικρούλα μεγαλώνει και έχει τρελαθεί στις σκανταλιές, πέφτει πολλή φωνή αλλά αρχίζει και καταλαβαίνει να μην δαγκώνει πολύ.. Πάντως ρίχνουμε πολύ γέλιο, την κάνουμε χάζι ώρες ώρες και γελάμε έτσι που παίζει λες και βλέπει φαντάσματα.. Σήμερα το απογευματάκι καθόταν μαζί μου στο μπαλκόνι και έπαιζε και σκέφτηκα να την κατεβάσω λίγο στον κήπο. Έπαθε λοιπόν ένα κάτιτς όταν την άφησα στο γκαζόν και έκανε κύκλους διστακτικούς γύρω μου. Πού και πού καθόταν στο παπούτσι μου κοιτώντας τα λουλούδια αλλά έτρεμε. Και σε κάποια φάση που κάνω ψψψ, εμφανίζεται... η μαμά της! Την οποία δεν είχε δει ποτέ η Μπέλλα (βασικά δεν έχει δει κανένα άλλο ζωντανό από ανθρώπους δυστυχώς)... Η μαμά σε πλήρη επιφυλακή (δεν πιάνεται) αρχίζει να πλησιάζει και να απομακρύνεται μόλις έκανα κάποια κίνηση, αλλά λες και είχε καταλάβει ότι είναι δικό της παιδί (τα μικρά της μάλλον τα έχει διώξει γιατί δεν είχε μαστάρια κ δεν τα έχω ξαναδεί :() έφτανε στο 1,5 μέτρο κ πάλι απομακρυνόταν αλλά πολύ λίγο. Η Μπέλλα δε έκανε ένα κχχχ στην αρχή αλλά μετά ήθελε να πλησιάσει.. Οπότε απομακρύνομαι λιγάκι και η μαμά πήγε σ'αυτήν και μύρισαν μουσουδίτσες.. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή.. :redface: Μετά η Μπέλλα παρασύρθηκε και πήγε να την ακολουθήσει οπότε την σταμάτησα και ανεβήκαμε πάνω.. Αλλά χάρηκα που αν μη τι άλλο γνώρισε τη μαμά της, έστω κι έτσι.. Κατά τ'άλλα λίγο μετά την πήγα σε κάτι φίλους (τόσο γατόφιλους που περιμαζεύουν αναξιοπαθούντα, τα γιατρεύουν και τους βρίσκουν σπίτι!) γιατί εμείς θα λείψουμε για μερικές μέρες.. Μετά από 10 λεπτά στο σαλόνι τους άρχισε να παίζει με την κουρτίνα, οπότε όλα καλά! :P Τώρα που γύρισα σπίτι μου λείπει πάντως..:redface:
Αυτά.. Φωτογραφίες καινούργιες δεν έχω, έχω βιντεάκι αλλά δεν ξέρω πώς να το ανεβάσω.. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! Άντε, καλό ΣΚ σε όλους..

Πέρασαν 10 μέρες?? Πω πω, ούτε που το κατάλαβα.. Η μικρούλα μεγαλώνει και έχει τρελαθεί στις σκανταλιές, πέφτει πολλή φωνή αλλά αρχίζει και καταλαβαίνει να μην δαγκώνει πολύ.. Πάντως ρίχνουμε πολύ γέλιο, την κάνουμε χάζι ώρες ώρες και γελάμε έτσι που παίζει λες και βλέπει φαντάσματα.. Σήμερα το απογευματάκι καθόταν μαζί μου στο μπαλκόνι και έπαιζε και σκέφτηκα να την κατεβάσω λίγο στον κήπο. Έπαθε λοιπόν ένα κάτιτς όταν την άφησα στο γκαζόν και έκανε κύκλους διστακτικούς γύρω μου. Πού και πού καθόταν στο παπούτσι μου κοιτώντας τα λουλούδια αλλά έτρεμε. Και σε κάποια φάση που κάνω ψψψ, εμφανίζεται... η μαμά της! Την οποία δεν είχε δει ποτέ η Μπέλλα (βασικά δεν έχει δει κανένα άλλο ζωντανό από ανθρώπους δυστυχώς)... Η μαμά σε πλήρη επιφυλακή (δεν πιάνεται) αρχίζει να πλησιάζει και να απομακρύνεται μόλις έκανα κάποια κίνηση, αλλά λες και είχε καταλάβει ότι είναι δικό της παιδί (τα μικρά της μάλλον τα έχει διώξει γιατί δεν είχε μαστάρια κ δεν τα έχω ξαναδεί :() έφτανε στο 1,5 μέτρο κ πάλι απομακρυνόταν αλλά πολύ λίγο. Η Μπέλλα δε έκανε ένα κχχχ στην αρχή αλλά μετά ήθελε να πλησιάσει.. Οπότε απομακρύνομαι λιγάκι και η μαμά πήγε σ'αυτήν και μύρισαν μουσουδίτσες.. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή.. :redface: Μετά η Μπέλλα παρασύρθηκε και πήγε να την ακολουθήσει οπότε την σταμάτησα και ανεβήκαμε πάνω.. Αλλά χάρηκα που αν μη τι άλλο γνώρισε τη μαμά της, έστω κι έτσι.. Κατά τ'άλλα λίγο μετά την πήγα σε κάτι φίλους (τόσο γατόφιλους που περιμαζεύουν αναξιοπαθούντα, τα γιατρεύουν και τους βρίσκουν σπίτι!) γιατί εμείς θα λείψουμε για μερικές μέρες.. Μετά από 10 λεπτά στο σαλόνι τους άρχισε να παίζει με την κουρτίνα, οπότε όλα καλά! :P Τώρα που γύρισα σπίτι μου λείπει πάντως..:redface:
Αυτά.. Φωτογραφίες καινούργιες δεν έχω, έχω βιντεάκι αλλά δεν ξέρω πώς να το ανεβάσω.. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! Άντε, καλό ΣΚ σε όλους..

Είναι ωραία αίσθηση να έχεις μια ψυχούλα στο σπίτι να σου κάνει παρεούλα και να σε διασκεδάζει με τις σκανταλιές της!!!:D:D Η αντίδραση που είχαν μαμά και κόρη πρέπει να ήταν πολύ συγκινιτική αλλά καλά έκανες και την πήρες πάλι στο σπίτι γιατί στο δρόμο δεν θα ήταν ασφαλής!!!:):)
Για βιντεάκι μπορείς να κάνεις εγγραφή στο youtube, να το ανεβάσεις εκεί και μετά να κάνεις copy την διεύθυνση που σου δίνει και την κάνεις paste εδώ για να θαυμάσουμε και εμείς την μικρή Μπέλλα!!!!:P:P

Πολύ συγκινητική η επανασύνδεση μαμάς και κόρης ... Έστω και για λίγο :)

Καλα ε , το γατι εχει γινει καρακουκλαρα!!!!!!!

Βιντεάκι!

Ορίστε και το λινκ για το youtube: :)
https://www.youtube.com/watch?v=hUfQMXNHIPg

Το βιντεάκι είναι βέβαια από τις 12/10 αλλά δεν άλλαξαν και πολλά έκτοτε! Σήμερα θα την έχουμε και πάλι σπίτι, άντε γιατί μας έλειψε! :D

Μονο το λινκ θα βαζεις,δεν εχει λειτουργια το φορουμ για embed.;)
Καλε αυτη εγινε ολοκληρο γατι!Απιστευτη,σαν κουρδιστο!

Ναι, το κατάλαβα και το διόρθωσα! Καλέ πότε πρόλαβες και την είδες?? Είναι πιτσιρίκι κανονικό, τρέχει, δαγκώνει, παίζει, και ενίοτε εξαντλείται και κοιμάται στην αγκαλιά μας γουργουρίζοντας.. Άσε, την έχουμε συνηθίσει εντελώς.. Είναι καλή παρεούλα :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back