Ψάχνουμε μαμά γάτα...

Είναι μία τέλεια μικρή χνουδομπαλίτσα!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ γλυκουλι γατουλινι:D......Τελικα θα το κρατησετε? Δεν μπορεις ευκολα να αντισταθεις στην γοητεια ενος γατιου ειδικα μωρου....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν τρελο παιζει!! Τρεχει,δαγκωνει...χαχαχα:up: μαλλον δεν βαριεστε ποτε να την παρακολουθειτε.Καλο θα ηταν να την κρατησετε.

Νέες φωτογραφίες

Να και μερικές φωτογραφίες της μικρής πριν από μερικές μέρες.. Όταν είχε ηρεμήσει για λίγο (σπάνιο πολύ βέβαια) και είχε ξαπλώσει πάνω στο μόντεμ στο γραφείο μου.. Κατά τ΄άλλα, την πιάνουν τα τρελά της και δεν σταματάει να τρέχει στο σαλόνι από τον καναπέ στην πολυθρόνα, με άλματα θανάτου και τα αυτιά πεσμένα, σαν παρλιακό κι αφηνιασμένο.. Είναι φυσιολογικό φαντάζομαι.. Όπως επίσης κι ότι μόλις την πλησιάζουμε με τα χέρια μας αρχίζει το -γι'αυτήν- παιχνίδι και μας δαγκώνει ασταμάτητα.. Ούτε φωνές καταλαβαίνει ώρες ώρες ούτε τίποτα.. Αν αρνείται να υπακούσει μετά από μαρικά μαλώματα την κλείνω στο μπάνιο και μετά από 10' βγαίνει παναγίτσα.. Αν κάνω κάτι λάθος πείτε μου γιατί θα μας τρελάνει το τρελόγατο (είναι πλέον 2,5 μηνών...).

Συνημμένα

• DSC01813.jpg
    DSC01813.jpg
    178,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC01815.jpg
    DSC01815.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC01819.jpg
    DSC01819.jpg
    192,3 KB · Εμφανίσεις: 39
ειδα το βιντεακι !!!! τι γλυκια που ειναι!!!!!! :inlove::inlove:χαρωπη, χαρωπη!!!! οχι, δεν ειναι κακο νομιζω να την βαζεις τιμωρια:hmm:

Να και μερικές φωτογραφίες της μικρής πριν από μερικές μέρες.. Όταν είχε ηρεμήσει για λίγο (σπάνιο πολύ βέβαια) και είχε ξαπλώσει πάνω στο μόντεμ στο γραφείο μου.. Κατά τ΄άλλα, την πιάνουν τα τρελά της και δεν σταματάει να τρέχει στο σαλόνι από τον καναπέ στην πολυθρόνα, με άλματα θανάτου και τα αυτιά πεσμένα, σαν παρλιακό κι αφηνιασμένο.. Είναι φυσιολογικό φαντάζομαι.. Όπως επίσης κι ότι μόλις την πλησιάζουμε με τα χέρια μας αρχίζει το -γι'αυτήν- παιχνίδι και μας δαγκώνει ασταμάτητα.. Ούτε φωνές καταλαβαίνει ώρες ώρες ούτε τίποτα.. Αν αρνείται να υπακούσει μετά από μαρικά μαλώματα την κλείνω στο μπάνιο και μετά από 10' βγαίνει παναγίτσα.. Αν κάνω κάτι λάθος πείτε μου γιατί θα μας τρελάνει το τρελόγατο (είναι πλέον 2,5 μηνών...).
Έχει μεγαλώσει πολύ και έχει ομορφύνει!!!:P:P
Αυτά όλα που περιέγραψες τα κάνει και η δική μου και είναι τώρα 8 μηνών!!!:P:P:P

Αν αρνείται να υπακούσει μετά από μαρικά μαλώματα την κλείνω στο μπάνιο και μετά από 10' βγαίνει παναγίτσα.. Αν κάνω κάτι λάθος πείτε μου γιατί θα μας τρελάνει το τρελόγατο (είναι πλέον 2,5 μηνών...).

Λοιπόν, αυτήν την τιμωρία την εφαρμόζει και η φίλη Zbeebz που έχει έναν τρελόγατο, τον Beeb, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, κατά τα λεγόμενά της!:) Οπότε ούτε λάθος κάνεις, αλλά μπορείς να μιλήσεις και μαζί της μήπως έχει κι άλλα μυστικά να σου αποκαλύψει. Εγώ τα δικά μου δεν τα έχω βάλει ποτέ τιμωρία:rolleyes: πηγαίνουν μόνα τους τιμωρία στις γατοφόρους τους όταν αρχίσω να ωρύομαι:P

πηγαίνουν μόνα τους τιμωρία στις γατοφόρους τους όταν αρχίσω να ωρύομαι:P
Αγάπες μου εσείς, που μεγαλώσατε με μοντεσσοριανή αγωγή :lol:

Την χαρίζουμε...

Δυστυχώς, το αποφασίσαμε μάλλον... Να χαρίσουμε την μικρή Μπέλλα.. Όχι επειδή είναι κακό γατάκι, απλά μάλλον επειδή νιώθουμε πως την παιδεύουμε, κλεισμένη μόνη της σ'ένα διαμέρισμα (άντε κι ένα μπαλκόνι όταν την βγάζω) από τις 8 το πρωί ως το νωρίτερο στις 7 το απόγευμα.. Κι όταν γυρνάμε τρελαίνεται από τη χαρά της κι αρχίζει τα παλαβά.. Και σκεφτήκαμε αν υπάρχει κάποιος με άλλο γατάκι ή που δουλεύει λιγότερες ώρες ότι για την Μπέλλα θα ήταν καλύτερο.. Γι'αυτό αν έχετε κάτι στο νου σας, ή ακόμα καλύτερα αν τη θέλει κάποιος από το φόρουμ, θα ήταν το καλύτερο για όλους! Θα της φτιάξω και θεματάκι στα χαρίζεται, να δούμε..

Κριμα...πολυ κριμα...γιατι δεν δοκιμαζετε να παρετε ενα δευτερο γατακι;

Ξέρετε όμως πόσα μέλη του φόρουμ έχουν το ίδιο πολύωρο πρόγραμμα με το δικό σας εκτός σπιτιού κι έχουν και γατάκι; ;) Σίγουρα η καλύτερη λύση πάντα είναι δυο γατάκια, αλλά δεν τα καταφέρνουν όλοι... Μακάρι να την κρατήσετε, εκτός κι αν βρεθεί μια πραγματικά καλή οικογένεια να την πάρει

και εγω θα ελεγα για δευτερο γατακι..πολυ στεναχωρεθηκα που την δινετε:(

Οι περισσότεροι από μας δουλεύουμε πολλές ώρες τις οποίες η γάτα μένει μόνη της.Αν γυρνώντας στο σπίτι ασχοληθείς μαζί της έστω κ μια ώρα είναι αρκετή.Η γάτα είναι του προγράμματος κ προσαρμόζεται.Λίγη καλή θέληση χρειάζεται κ παιχνίδι για να εκτονώνεται.Μια δεύτερη γατούλα όπως σου λέει κ η Δώρα θα σου έλυνε τα χέρια.Εγώ πήρα δεύτερη γάτα μετά από 1,5χρόνο κ παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχει η φροντίδα τους όταν το ωράριο σου είναι περιορισμένο,δε μετανιώνω στιγμή κ νιώθω τύψεις που δε το έκανα πιο πριν.Οτι κ αν αποφασίσεις εύχομαι το καλύτερο

Το ξέρω ότι το δεύτερο γατάκι είναι μια λύση, αλλά όταν την βρήκαμε δεν θέλαμε καν ένα γατάκι.. Δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα φαν των ζώων μες στο σπίτι (τόσο γι'αυτά όσο και για μας) οπότε δεν είναι πολύ εύκολο.. Θέλω να ελπίζω πως κάποιος πραγματικά γατόφιλος που έχει ήδη γατάκι και θέλει κι άλλο θα βρεθεί.. Τι να κάνω βρε κορίτσια, η αερφή μου έχει αλλεργία και δεν μπορεί καν να πατήσει ένα λεπτό στο σπίτι μου εκτός των άλλων.. :(

Τι κριμα που θα δοσετε το γατακι:(...Εγω πιστευω οτι εισαι πολυ καλη μανουλλα ακομα και με αυτο το ωραριο...Και εγω εχω πιεσμενο ωραριο αλλα επειδη ειναι ολα μαζι δεν τους νοιαζει. Φυσικα το σπιτι γινεται της μουρλης αλλα δεν πειραζει αρκει που ειναι ευτιχισμενα, και οταν παω σπιτι τρεχουν ολα πανω μου να τα χαιδεψω και δεν τα πειραζει που λειπω ολη μερα...

Και εμένα βρε Λένα το πρωί που ανοίγω και έχουν ώρες να με δούν από την χαρά τους ακούγονται μέχρι τον τελευταίο όροφο-ειδικά ο Βρούκος-τι κρίμα που το μεγάλωσες μόνη σου...κι ο άντρας μου μου λέει ότι έχει αλλεργία αλλά συμπτώματα δεν βλέπω...η αδελφή σου έχει όντως ή το λέει για να το δώσεις;:hmm::hmm::hmm::redface::redface:

Πολύ στεναχωρήθηκα που θα την δώσετε την Μπέλλα.:/::/:Πάντως και εγώ όταν είχα μόνο την Ραϊσούλα έλλειπα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.;);)Ήταν μια χαρά στο σπίτι μόνη της, έπαιζε, κοιμότανε. Είχε φτιάξει το ωράριο της σύμφωνα με το δικό μας και δεν βαριότανε.:):)Σίγουρα όταν έχουν παρέα είναι σαφώς πολύ καλύτερα τα πράγματα.:):)Αλλά και μόνη της μια χαρά θα είναι.:):):) Τώρα αν το έχετε αποφασίσει, ελπίζω να βρέθει ένα καλό σπίτακι για την κούκλα!!!:D:D:D

Ισως να ειναι μια λυση για σενα...Μπραβο που την πηρατε απο τους δρομους! Αυτο εχει σημασια...Τωρα ευχομαστε ολοι να βρεθει ενα καινουριο ζεστο σπιτι για την καλλονη μας αν φυσικα ειναι αυτη η τελικη αποφαση σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back