Ψάχνουμε σπίτι για τον σκύλο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sonia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.
Η επιλογή μου ήταν ή να αφήσω να τον πατησουν αυτοκινητα καθώς δεν εχει ιδεα τι ειναι τα πραγματα αυτα σε ροδες ή να τον πάρω σπίτι μέχρι να δω τι θα τον κανω. Κι ετσι εγινε. Ο σκύλος είναι μαθημένος σε σπίτι, 4 ετων, 7 κιλα, μοιαζει με ημιαιμο μακρυτριχο ντασχαουντ και ειλικρινα είναι το καλυτερο σκυλί που εχω συνατνήσει. Τα παει καλα με άλλα σκυλακια (άνεξε το δικό μου σκυλι - ήρωας) είναι απερίγραπτα τρυφερός και κανει με παιδια κ μεγάλους. Τον ιδιοκτήτη δεν τον εντόπισα και προσπάθησα ειλικρινά. Μπορει να μη θελει να εντοπιστεί, δεν ξερω
Όμως αν μείνει λίγο ακόμη σπίτι θα χρειαστώ κι εγω νέο ιδιοκτήτη καθως ο άντρας μου με 4 γάτες κ ένα σκυλί σ' ενα διαμέρισμα, άγγιξε τα όριά του. Το δεύτερο έπεσε βαρύ.
Παιδια βοηθήστε να βρει ένα καλό και ασφαλές σπίτι. Ειλικρινα του αξίζει. Είμαι πολύ καλός και ησυχος. Δεν κανει ζημιές. Μονο αγάπη θέλει
Ευχαριστω
mail cmmcmm78@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00421.jpg
    DSC00421.jpg
    331,8 KB · Εμφανίσεις: 90
  • DSC00419.jpg
    DSC00419.jpg
    480,6 KB · Εμφανίσεις: 63
  • DSC00420.jpg
    DSC00420.jpg
    312,5 KB · Εμφανίσεις: 73
Απάντηση: ψαχνουμε σπιτι για τον σκυλο

Τα ματια είναι καφέ αλλά δεν τα πάω καλά με την φωτογραφική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πραγματικά κουκλί αξιαγάπητο!!! Σου εύχομαι σύντομα να βρεις φανταστικό σπιτάκι:)

Ευχαριστω :) ! Μακαρι :worry:

Πολύ όμορφος ο μικρός, εύχομαι πραγματικά να βρει το καλύτερο σπίτι όσο πιο σύντομα γίνεται! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back