sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.
27-02-12
22:29
Η επιλογή μου ήταν ή να αφήσω να τον πατησουν αυτοκινητα καθώς δεν εχει ιδεα τι ειναι τα πραγματα αυτα σε ροδες ή να τον πάρω σπίτι μέχρι να δω τι θα τον κανω. Κι ετσι εγινε. Ο σκύλος είναι μαθημένος σε σπίτι, 4 ετων, 7 κιλα, μοιαζει με ημιαιμο μακρυτριχο ντασχαουντ και ειλικρινα είναι το καλυτερο σκυλί που εχω συνατνήσει. Τα παει καλα με άλλα σκυλακια (άνεξε το δικό μου σκυλι - ήρωας) είναι απερίγραπτα τρυφερός και κανει με παιδια κ μεγάλους. Τον ιδιοκτήτη δεν τον εντόπισα και προσπάθησα ειλικρινά. Μπορει να μη θελει να εντοπιστεί, δεν ξερω
Όμως αν μείνει λίγο ακόμη σπίτι θα χρειαστώ κι εγω νέο ιδιοκτήτη καθως ο άντρας μου με 4 γάτες κ ένα σκυλί σ' ενα διαμέρισμα, άγγιξε τα όριά του. Το δεύτερο έπεσε βαρύ.
Παιδια βοηθήστε να βρει ένα καλό και ασφαλές σπίτι. Ειλικρινα του αξίζει. Είμαι πολύ καλός και ησυχος. Δεν κανει ζημιές. Μονο αγάπη θέλει
Ευχαριστω
mail cmmcmm78@hotmail.com
Όμως αν μείνει λίγο ακόμη σπίτι θα χρειαστώ κι εγω νέο ιδιοκτήτη καθως ο άντρας μου με 4 γάτες κ ένα σκυλί σ' ενα διαμέρισμα, άγγιξε τα όριά του. Το δεύτερο έπεσε βαρύ.
Παιδια βοηθήστε να βρει ένα καλό και ασφαλές σπίτι. Ειλικρινα του αξίζει. Είμαι πολύ καλός και ησυχος. Δεν κανει ζημιές. Μονο αγάπη θέλει
Ευχαριστω
mail cmmcmm78@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.
27-02-12
22:30
Απάντηση: ψαχνουμε σπιτι για τον σκυλο
Τα ματια είναι καφέ αλλά δεν τα πάω καλά με την φωτογραφική
Τα ματια είναι καφέ αλλά δεν τα πάω καλά με την φωτογραφική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 285 μηνύματα.
27-02-12
23:39
Είναι πραγματικά κουκλί αξιαγάπητο!!! Σου εύχομαι σύντομα να βρεις φανταστικό σπιτάκι

sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
28-02-12
02:06
Ευχαριστω
! Μακαρι 
! Μακαρι 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
28-02-12
07:46
Πολύ όμορφος ο μικρός, εύχομαι πραγματικά να βρει το καλύτερο σπίτι όσο πιο σύντομα γίνεται! 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki