Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
03-12-11
21:12
Πολύ όμορφη είναι! Να τη χαίρεστε και να περνάτε ευτυχισμένα μαζί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
03-12-11
21:16
Να την χαίρεστε την κούκλα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
05-12-11
17:43
Παιδιά καλησπέρα, είμαι η ανάδοχη μαμά του Λουράκια (για όσους δεν το γνωρίζουν )..... και μ' έχετε κάνει να λιώσω στο κλάμα!!! 

Νόμιζα ότι κανείς ή έστω ελάχιστοι νοιάζονται για τον Λούρ και όμως.... το φόρουμ έχει τόση αγάπη!!! Ο Λούρ για την ώρα δεν είναι διαθέσιμος... δώστε μου λίγο χρόνο και θα σας ενημερώσω στο θεματάκι του... τι χαζή που είμαι (δεν έχω μυαλό σήμερα, είμαι μ' ελάχιστες ώρες ύπνου) θετικά θα σας ενημερώσω Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!! 
Καλή τύχη στην αναζήτηση, υπάρχουν τόσα γατάκια που σίγουρα θα βρείτε ποιό θα σας κερδίσει την καρδία... όπως και να 'χει κάνετε μια καλή πράξη!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum