Ψάχνω γάτα γένους θηλυκού,περίπου 1 μηνός από Πάτρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

snuff

Νεοφερμένο μέλος

Ο snuff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Ο τιτλος τα λεει ολα :P .Ψαχνω γατακι 8ηλυκο κ δν εχω ιδιαιτερο θεμα με ρατσες κ χρωματα.Μονο να ειναι απο πατρα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να δεις εδω:) Υπαρχουν παρα πολλα γατακια που περιμενουν να βρουν σπιτακι:)

Ευχομαι να βρεις συντομα το γατακι των ονειρων σου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα.
εαν εχετε facebook μπορειτε να κοιταξετε εδω:

https://www.facebook.com/home.php#!/Mariarion?sk=wall

Εχω κοιταξει και στα 2,αλλα εχω προβλημα με το οτι ψαχνω γατακια απο Πατρα.Δεν εβγαλα ακρη. :P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γιατί συγκεκριμένα από Πάτρα; Αν η ηλικία δεν είναι βασικό κριτήριο, η Λουτι ακι η μαμά της, η Λίνα είναι δύο πρώην κακοποιημένα που ψάχνουν σπίτι και βρίσκονται 100 χλμ από Πάτρα.
https://www.facebook.com/album.php?aid=191168&id=617832082&l=238bbafda1
https://www.facebook.com/album.php?aid=228711&id=617832082&l=b76f738eaf

Γιατι οπουδηποτε αλλου δεν προλαβαινω να παω λογω δουλειας. Αλλιως δε με πειραζε...Επισης θελω να είναι γατσουλια ακομα γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια στις γατες και θα θελα να αποκτησω :P

δείτε κ εμας που έχουμε και πορτοκαλάκι και ταρταρουγάκι κοριτσάκια!!
είμαστε μωράκια αν και όχι πατρινάκια :redface:
https://www.mypetz.gr/threads/Γατάκια-Χαρίζονται-βέβαια.229128/

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κουτάβι ή μικρό γατί και ένα ενήλικό ζώο είναι ότι το πρώτο είναι μέσα στην τρελή χαρά ενώ το δεύτερο αρχίζει σιγά σιγά και έχει πιο " στρωτή" συμπεριφορά και έχει μάθει τους κανόνες που έχει θέσει ο κηδεμόνας του. Ωστόσο, η γάτα είναι πιο ανεξάρτητο ζώο σε σχέση με το σκύλο και κατά συνέπεια, πλην της περίπτωσης προβληματικής συμπεριφοράς (κατάλοιπα από τη ζωή στο δρόμο, κακοποίηση, κλπ) η οποία μπορεί να διορθωθεί με σωστή εκπαίδευση, δεν απαιτεί την φροντίδα που πρέπει να δώσεις σε ένα σκύλο (καθημερινή άσκηση/βόλτα κλπ). Επίσης, όταν υπάρχει και δεύτερο ζώο για παρέα, κανένα ζώο δεν βαριέται. Αυτά, σε γενικές γραμμές:).

Ρε η8ελα να ρωτισω κατι που μου ρ8ε τωρα.αν μια γατα κανει ζημια πως της δινεις να καταλαβει οτι δν ειναι σωστο για να μν το ξανακανει ?
Ξερω οτι ο σκυλοσ καταλαβαινει με τιν φωνη κ με εφιμεριδα.Για τιν γατα δν εχω ιδεα...

Για να μαλώσεις μια γάτα, μπορείς είτε να τη φυσήξεις απαλά στο πρόσωπο (είναι κάτι αντίστοιχο με το "κχχχχ" που κάνουν μεταξύ τους), είτε να την ψεκάσεις με λίγο νερό, είτε να κάνεις κάποιο δυνατό θόρυβο (μπορείς να χτυπήσεις παλαμάκια, ή να κουνήσεις ένα άδειο κουτάκι αναψυκτικού με λίγα κέρματα μέσα).:)

Η εφημερίδα στο σκύλο μπορεί να τον κάνει φοβικό. Το ίδιο τα φυσήματα, τα νερά, τα πιπέρια, τα αλουμινόχαρτα και οι άλλες αηδίες που προκαλούν φόβο στα ζώα..... Αποτυχημένα πειράματα είναι.
Δεν μ' αρ'εσει να πειραματίζομαι με τα ζώα που περνάνε από μένα.
Το μόνο που μπορεί να καταφέρει κάποιος με όλα αυτά είναι να ενισχύσει την ανεπιθύμητη συμπεριφορά του ζώου.
Η άγνοια, η επιβράβευση, η επίπληξη (λεκτική: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΚΑΚΟ), η τιμωρία (φίμωτρο για λίγο, εγκλεισμός για λίγο στο μποξ) συνδιαστικά και η συνδρομή ΣΩΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Έτσι κάνω με τα σκυλιά και τα γατιά που έχω εδώ.....

Ο τιτλος τα λεει ολα :P .Ψαχνω γατακι 8ηλυκο κ δν εχω ιδιαιτερο θεμα με ρατσες κ χρωματα.Μονο να ειναι απο πατρα :D
Εχω εγω αν ενδιαφερεσε και μενω Πατρα.

Κατι αλλο που η8ελα να ρωτισω ,πρεπει να παρω για την γατα μου ειδικο κουβα με αμμο.Την χρησιμοποιει απο μονη της η πρεπει να το μα8ει?

Θα πρεπει να αγορασεις για τη γατουλα σου ειδικη αμμολεκανη στην οποια πηγαινει. Πουλανε οι κτηνιατροι και τα pet shop, βγαινουν σε ανοιχτες και κλειστες σε διαφορα μεγεθη χρωματα και τιμες. Επισης θα χρειαζεται να αγοραζεις αμμο απο supermarket η pet shop, την οποια θα καθαριζεις και θα αλλαζεις ανα διαστηματα-αυτο θα εξαρτηθει απο την ποιοτητα της. Εαν παρεις καποιο γατακι απο καποιο αλλο σπιτι που το φιλοξενει το γατακι θα ξερει να χρησιμοποιει την αμμολεκανη, εαν τυχει και μαζεψεις καποιο απο το δρομο μια φορα να του τη δειξεις συνηθως φτανει για να μαθει.
Οι γατες απο τη φυση τους θα πανε κατευθειαν στην αμμο τους και επισης να ξερεις οτι μαθαινουν ευκολα εαν ασχοληθεις λιγο μαζι τους.

Χρονο εχω αφ8ονο.Απλα ρωταω γτ δν εχω ιδεα απο γατες κ 8ελω να ξερω τι κανω γτ συνι8ως τα ζωα αν τους μα8εις κατι λα8ος το κανουν συνεχεια μεγαλωνοντας.Γενικα αν καποιοσ 8α μπορουσε να μου πει 2-3 πραγματακια να ξερω σιγουρα π πρεπει να κανψ πριν παρω γατα 8α ημουν υπερευχαριστημενος !

Επειδη εμενα μου ηρθε απο μονη της και ετρεχα και δεν εφτανα για να της παρω αυτα που επρεπε εχω να σου πω τα εξης...
1.παρε αμμολεκανη κλειστη και για να μην σου μυριζουν τα κακακια κ.ο.κ. και για να μην μαζευεις συνεχεια τα πετραδακια (ειναι πιο ακριβη αλλα θα η διαφορα ειναι απιστευτη)
2.αμμο(οτι θελεις εγω παιρνω μια πιο ακριβη γιατι την κραταω πολλες μερες)
3.κροκετες(καλη ποιοτητα απο γιατρο θα σου συστηνα αν μπορεις βεβαια κοστιζει γυρω στα 12 ευρω μια αρκετα καλη)
4.μπαλακια για να παιζει(η δικια μου τρελαινεται για τα μπαλακια και επισης της εχω ενα απλο σκοινακι που τρεχω και το κυνηγαει)
5.κουδουνακι αν θες για το λαιμο
6.τροφη σε πατε η κονσερβα αλλα να μην της δινεις καθε μερα(τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο γιατρος μας)
Αυτα ειναι τα βασικα πριν ερθει σπιτακι σου και πανω απο ολα την ΑΓΑΠΗ σου!!!
Θα αλλαξει η ζωη σου θα ομορφυνει πραγματικα...
Εγω θελω σαν τρελη να γυρναω στο σπιτι να την αγκαλιαζω!!!

Αν εχεις χρονο και ψαξεις λιγο στο site θα βρεις παααααααρ απολλες πληροφοριες για τις γατες και τα απαραιτητα:D
Καλως να τον/την δεχτεις!

Thnx.Θα φαλιρισω αλλα ας ειναι..!!

2.αμμο(οτι θελεις εγω παιρνω μια πιο ακριβη γιατι την κραταω πολλες μερες)
Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί άμμος μπεντονίτη (που κάνει σβόλους) η οποία κοστίζει 8-10 ευρώ το 10κιλο (Χοντρόκοκκη) ή περίπου 11 ευρώ το 7κιλο (ψιλόκοκκη)
3.κροκετες(καλη ποιοτητα απο γιατρο θα σου συστηνα αν μπορεις βεβαια κοστιζει γυρω στα 12 ευρω μια αρκετα καλη)
Υπάρχουν κροκέτες καλής ποιότητας στα 4 με 5 ευρώ το κιλό. Μιλάμε πάντα για μεγάλες συσκευασίες των 7 με 8 κιλών
6.τροφη σε πατε η κονσερβα αλλα να μην της δινεις καθε μερα(τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο γιατρος μας)
Σωστό. Επίσης, η καθημερινή κονσέρβα είναι και αντιοικονομικό:)

Ωραια ως εδω ! Την αμμολεκανη π να την βαλω?μεσα η εξω?8ελω να πω το χειμωνα θα βγενει εξω η 8α κρυωνει κ 8α μου τα κανει μεσα? :P
Το βραδυ που 8α εχω κλειστες τισ πορτες 8α τα κραταει μεχρι το πρωι η 8α τα κανει ωπου βρει? Και αν δν υπαρχει περιπτωση να τα κραταει,αν πηγαινοφερνω την αμμο μεσα εξω αναλογα ποτε εχω κλειστες κ ανοιχτες τις πορτες 8α πηγαινει να τα κανει η θα μπερδευτει ? :P Σας μπερδεψα ??? :D :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back