snuff
Νεοφερμένο μέλος
.Ψαχνω γατακι 8ηλυκο κ δν εχω ιδιαιτερο θεμα με ρατσες κ χρωματα.Μονο να ειναι απο πατρα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Υπαρχουν παρα πολλα γατακια που περιμενουν να βρουν σπιτακι
Ευχομαι να βρεις συντομα το γατακι των ονειρων σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν εχετε facebook μπορειτε να κοιταξετε εδω:
https://www.facebook.com/home.php#!/Mariarion?sk=wall
snuff
Νεοφερμένο μέλος

socratisv
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/album.php?aid=191168&id=617832082&l=238bbafda1
https://www.facebook.com/album.php?aid=228711&id=617832082&l=b76f738eaf
snuff
Νεοφερμένο μέλος

k@lypso
Νεοφερμένο μέλος
είμαστε μωράκια αν και όχι πατρινάκια

https://www.mypetz.gr/threads/Γατάκια-Χαρίζονται-βέβαια.229128/
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
snuff
Νεοφερμένο μέλος
Ξερω οτι ο σκυλοσ καταλαβαινει με τιν φωνη κ με εφιμεριδα.Για τιν γατα δν εχω ιδεα...
maria_lulu
Επιφανές μέλος

socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μ' αρ'εσει να πειραματίζομαι με τα ζώα που περνάνε από μένα.
Το μόνο που μπορεί να καταφέρει κάποιος με όλα αυτά είναι να ενισχύσει την ανεπιθύμητη συμπεριφορά του ζώου.
Η άγνοια, η επιβράβευση, η επίπληξη (λεκτική: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΚΑΚΟ), η τιμωρία (φίμωτρο για λίγο, εγκλεισμός για λίγο στο μποξ) συνδιαστικά και η συνδρομή ΣΩΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Έτσι κάνω με τα σκυλιά και τα γατιά που έχω εδώ.....
Εχω εγω αν ενδιαφερεσε και μενω Πατρα.Ο τιτλος τα λεει ολα.Ψαχνω γατακι 8ηλυκο κ δν εχω ιδιαιτερο θεμα με ρατσες κ χρωματα.Μονο να ειναι απο πατρα
![]()
snuff
Νεοφερμένο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι γατες απο τη φυση τους θα πανε κατευθειαν στην αμμο τους και επισης να ξερεις οτι μαθαινουν ευκολα εαν ασχοληθεις λιγο μαζι τους.
snuff
Νεοφερμένο μέλος
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
1.παρε αμμολεκανη κλειστη και για να μην σου μυριζουν τα κακακια κ.ο.κ. και για να μην μαζευεις συνεχεια τα πετραδακια (ειναι πιο ακριβη αλλα θα η διαφορα ειναι απιστευτη)
2.αμμο(οτι θελεις εγω παιρνω μια πιο ακριβη γιατι την κραταω πολλες μερες)
3.κροκετες(καλη ποιοτητα απο γιατρο θα σου συστηνα αν μπορεις βεβαια κοστιζει γυρω στα 12 ευρω μια αρκετα καλη)
4.μπαλακια για να παιζει(η δικια μου τρελαινεται για τα μπαλακια και επισης της εχω ενα απλο σκοινακι που τρεχω και το κυνηγαει)
5.κουδουνακι αν θες για το λαιμο
6.τροφη σε πατε η κονσερβα αλλα να μην της δινεις καθε μερα(τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο γιατρος μας)
Αυτα ειναι τα βασικα πριν ερθει σπιτακι σου και πανω απο ολα την ΑΓΑΠΗ σου!!!
Θα αλλαξει η ζωη σου θα ομορφυνει πραγματικα...
Εγω θελω σαν τρελη να γυρναω στο σπιτι να την αγκαλιαζω!!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλως να τον/την δεχτεις!
snuff
Νεοφερμένο μέλος
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί άμμος μπεντονίτη (που κάνει σβόλους) η οποία κοστίζει 8-10 ευρώ το 10κιλο (Χοντρόκοκκη) ή περίπου 11 ευρώ το 7κιλο (ψιλόκοκκη)2.αμμο(οτι θελεις εγω παιρνω μια πιο ακριβη γιατι την κραταω πολλες μερες)
Υπάρχουν κροκέτες καλής ποιότητας στα 4 με 5 ευρώ το κιλό. Μιλάμε πάντα για μεγάλες συσκευασίες των 7 με 8 κιλών3.κροκετες(καλη ποιοτητα απο γιατρο θα σου συστηνα αν μπορεις βεβαια κοστιζει γυρω στα 12 ευρω μια αρκετα καλη)
Σωστό. Επίσης, η καθημερινή κονσέρβα είναι και αντιοικονομικό6.τροφη σε πατε η κονσερβα αλλα να μην της δινεις καθε μερα(τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο γιατρος μας)

snuff
Νεοφερμένο μέλος
Το βραδυ που 8α εχω κλειστες τισ πορτες 8α τα κραταει μεχρι το πρωι η 8α τα κανει ωπου βρει? Και αν δν υπαρχει περιπτωση να τα κραταει,αν πηγαινοφερνω την αμμο μεσα εξω αναλογα ποτε εχω κλειστες κ ανοιχτες τις πορτες 8α πηγαινει να τα κανει η θα μπερδευτει ?
Σας μπερδεψα ???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool