RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να είναι γλυκό,παιχνιδιάρικο και μικρό για να μας μάθει απο νωρίς(2-3)μηνων.
Θα προτιμούσα να είναι γκρι με μακρύ τρίχωμα....
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου....
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex111
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ και καιρό θα ήθελα στο σπίτι μου ένα γατάκι αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση μέχρι τώρα... λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι (4-8) όχι καθημερινά και δεν ήθελα να το αφήνω μόνο του αλλά τώρα πλέον του βρήκα παρέα...
Θα ήθελα να είναι γλυκό,παιχνιδιάρικο και μικρό για να μας μάθει απο νωρίς(2-3)μηνων.
Θα προτιμούσα να είναι γκρι με μακρύ τρίχωμα....
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου....
Ευχαριστώ πολύ.
κοιταξε σε παρακαλώ την αγγελία που έβαλα. Είμαι Αθήνα, αλλα θα σου το φερω οδικώς..
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Σου είναι εύκολο να μου στείλεις μια φωτό;
Το χαρίζεις ή το πουλάς;;;
Μπορώ να έρθω να το πάρω και εγώ απο Θεσσαλονίκη αν μπορείς βέβαια...
Σε ευχαριστώ και πάλι!!!
Alex επειδή είμαι καινούργια στο site (χθες έκανα την εγγραφή μου)δεν ξέρω πως να δώ την αγγελία σου...μπορείς να με βοηθήσεις;;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πάτα πάνω στο λινκ για να τη δείς.Επίσης μπορείς να δείς και άλλα γατάκια που χαρίζονται στην κατηγορία ¨αγγελίες¨ και συγκεκριμένα στα "χαρίζονται"
ΥΓ Το γατάκι το χαρίζει...το γράφει στον τίτλο.Ούτως ή άλλως απαγορεύονται οι αγγελίες αγοροπωλησίας στο site
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατι απαγορεύεται απο τους κανονισμούς.

alex111
Νεοφερμένο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν δεν εχετε βρει ακομα γατακι,χαριζω εγω ενα γκρι κουκλο

ειναι στειρωμενος,εμβολιασμενος και αποπαρασιτωμενος με εναν υπεροχο χαρακτηρα!!
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα στην κατηγορία οι γάτες μου, για να μας συστήσετε τη γατούλα σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool