Ψάχνω γατάκι (από Πάτρα και περίχωρα κυρίως)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

stelobi

Νεοφερμένο μέλος

Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Γεια σας παιδια!
Ψαχνω γατακι εδω και καιρο ,αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι να με ενθουσιαζει και κυριως δεν εχω βρει στην Πατρα.Αν βεβαια βρω καποιο που θα με ξετρελανει δεν ειναι θεμα η μετακινηση.
Θα προτιμουσα το γατουλινι να ειναι μικρο δηλαδη περιπου 2 μηνων η και μικροτερο γιατι θελω να ζησω ολη την διαδικασια μεγαλωματος του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα..πριν 2 βδομαδες βρηκα στο χωριο μου(Αμαλιαδα 1 ωρα απο την Πατρα) ενα γατακι θηλυκο πορτοκαλι..το πηρα μαζι μου γιατι δεν μπορουσε να φαει μονο του και δεν μπορουσα να το αφησω..το γατακι τωρα βεβαια βρισκεται στην Αθηνα αλλα αυτο μη σε απασχολει..επισης θα γινει ημιμακρυτριχο αποτι μου ειπε ο γιατρος(φαινεται κι ολας)

θα δωθει για μεσα στο σπιτι και με την προυποθεση να στειρωθει οταν θα φτασει 6 μηνων!
αν ενδιαφερεσαι πες μου να σου ανεβασω φωτο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Hlianna .Μ'ενδιαφερει αλλα σιγουρα πρεπει να δω και φωτο.Ασε που το αγορι μου εχει συγκεκριμενα γουστα και πρεπει να αρεσει και στους 2 μας αφου μενουμε μαζι.Αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε ....Ευχαριστω

DSC03665.jpg

DSC03713.jpg

327826_10150291146160279_550270278_7684683_2007959_o.jpg

το μωρακι ειναι αυτο..η πρωτη φωτο ειναι τη πρωτη μερα που το βρηκα και η δευτερη τη τριτη μερα..

εχω και αυτο το κοριτσακι που χρειαζεται ενα σπιτι
DSC03600.jpg

ειναι 4.5 μηνων..

επισης θα σου πω κατι οτι τελικα κι αν αποφασισεις..ενα γατακι το οποιο ειναι 6 ή 7 μηνων δεν σημαινει απαραιτητα ειναι μεγαλο!ειναι και αυτο γατακι που παιζει τρεχει και πιστεψε με σε μαθαινει πολυ ευκολα..δεν ισχυει δηλαδη οτι το παιρνεις απο μικρο για να σε μαθει..
ισα ισα που το γατακι των 6ή7 μηνων εχει διαμορφωσει το χαρακτηρα του και ξερεις τι θα παρεις..

η αδερφη μου το χειμωνα υιοθετησε μια γατουλα 7 μηνων η οποια ειχε ζησει στο δρομο 7 μηνες..προσαρμοστηκε παρα πολυ ευκολα την εχει μαθει καθε φορα που ακουει τη φωνη της τρεχει για αγκαλιες..

απο κει και περα εννοειται η αποφαση ειναι δικη σου και αν θες μωρο φυσικα και θα παρεις μωρο:)

καλη τυχη στην αναζητηση σου:D

Καλησπέρα! Μένω πάτρα κ χαρίζω ένα θηλυκό γατάκι 3 μηνών από μαμά άγκυρας κ μπαμπά της γειτονιάς. Είναι πολύ παιχνιδιάρικο κ ναζιάρικο!!:D Το έχω στο χωριό μου τώρα που είναι μία ώρα από πάτρα, επειδή έχω κρατήσει το αδερφάκι του. Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω κ τα δύο, αλλά αν έβρισκε μία καλή οικογένεια θα ήταν ό,τι το καλύτερο:D.

Συνημμένα

• DSC05280.jpg
    DSC05280.jpg
    476,3 KB · Εμφανίσεις: 54
Βρε παιδιά, εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι αν μπορούσα να πάρω και δεύτερο γατί (κάτι που σκέφτομαι τελευταία για να είμαι ειλικρινής... ;)) θα επέλεγα το δεύτερο γατάκι από αυτά που δείχνει η Hlianna.
Είναι και τα 2 πολύ όμορφα αλλά το δεύτερο έχει ένα βλέμμα... :)

Τελευταία επεξεργασία:
Εμένα μου αρέσει και το κοριτσάκι! Καλότυχα να είναι τα ζουζούνια! Είναι πανέμορφα! Ας ευχηθούμε για άξιους γατογονείς!

Βρε παιδιά, εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι αν μπορούσα να πάρω και δεύτερο γατί (κάτι που σκέφτομαι τελευταία για να είμαι ειλικρινής... ;)) θα επέλεγα το δεύτερο γατάκι από αυτά που δείχνει η Hlianna.
Είναι και τα 2 πολύ όμορφα αλλά το δεύτερο έχει ένα βλέμμα... :)

σε ευχαριστουμε πολυ:)

το Καραμελακι πραγματικα ειναι πανεμορφο και πολυ καλο γατακι!
ειναι παιχνιδιαρα και τσαχπινα και παρα πολυ τρυφερη με τους ανθρωπους που εχει δεθει!
αυτο το ναζιαρικο νιαουρητο της οταν θελει χαδια με πεθαινει και μενα..
μακαρι το κοριτσακι μου να βρει ενα καλο σπιτι!

οσο για το 2ο που σκεφτεσαι να παρεις θα σου ελεγα να το τολμησεις!
εκτος φυσικα αν υπαρχει οικονομικο προβλημα(οχι οτι ειδα μεγαλη διαφορα στα εξοδα οταν ειχα 2) ή πιεση απο το οικογενειακο περιβαλλον!

εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με το να παρω μια παρεα στη γατουλα μου..και τωρα που πλεον εχω 4 δεν χορταινω να τα βλεπω να παιζουν παρεα να τρεχουν μαζι και να ειναι αγκαλια και να κοιμουνται:)

Ειναι ολα τελεια, ειδικα το πρωτο με εχει ξετρελανει,και το τριτο της Sailor moon ,βεβαια, δε παει πισω! Ειναι απιστευτα γλυκουλια! Πάντως αν δεν υπαρχει προβλημα, θα ηθελα να περιμενω λιγο ακομα, να δω και αλλα (1-2 μερες) πριν αποφασισω, γιατι μολις χτες εβαλα την αγγελια!
Να σας ρωτησω , σε περιπτωση που υιοθετησουμε ενα απο τα αυτα τα 2(παρεπιπτοντως πως τα λένε?), υπαρχει δυνατοτητα ερθουν Πάτρα?

Τελευταία επεξεργασία:
Ονομα δεν του εχω βγαλει ακομα:)

αποφασιστε πρωτα και τα αλλα θα τα δουμε:)

απλα σου ξαναλεω(βεβαια θα τα πουμε και απο το τηλ αν τελικα το αποφασισετε) οτι τη δινω με τη προυποθεση να στειρωθει οταν φτασει 6 μηνων και για μεσα στο σπιτι

καλησπερα κ απο μενα! εχω δυο ζουζουνακια που χαριζονται κ ειναι κυπαρισσια περιπου 2 ωρες απο πατρα!
το θεμα της μεταφορας αν υπαρχει θεληση λυνεται;)
ριξε μια ματια:)
ειναι 3 μηνων:)

Συνημμένα

• DSCF0128.jpg
    DSCF0128.jpg
    247,3 KB · Εμφανίσεις: 50
το ροζακι ειναι αγορι κ το παρδαλο κοριτσακι:)

Συνημμένα

• DSCF0039 (6).jpg
    DSCF0039 (6).jpg
    491 KB · Εμφανίσεις: 62
οριστε κ το αγορακι απο κοντα:)

Συνημμένα

• DSCF0182.jpg
    DSCF0182.jpg
    404,8 KB · Εμφανίσεις: 61
Ούτε εγώ του έχω βγάλει όνομα, πάντως εάν το θελήσεις μπορώ να το φέρω πάτρα, γιατί το χωριό μου είναι μία ώρα απόσταση :) Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα:D

Κοριτσια δεν θα το πιστεψετε!βγηκα για μια βολτα και στον δρομο ακουσα νιαουρισμα.Σταματησα και ειδα ενα γατακι κρυμμενο στη ροδα ενος αυτοκινητου.Αυτη την στιγμη το εχω σπιτι.Περασα κ απο κτηνιατρο.Θελω βοηθεια για το τι πρεπει να κανω απο δω και περα.Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι 40-45 ημερων θηλυκο και μου εδωσε να παρω ενα φαρμακο αντιπαρασιτκο

Τροφή έχεις πάρει; Τι σε συμβούλεψε ο γιατρός να του δώσεις; Γιατί είναι πολύ μικρό!
Επιπλέον χρειάζεσαι άμμο και αμμολεκάνη και ένα ζεστό κρεβατάκι.
Καλώς δέκτηκες το μικρό!! Ανέβασε κ φώτο,να το δούμε :)

Προτείνω να πάρεις κ ένα ειδικό γάλα για μικρά γατάκια εφόσον πιστεύω ότι το χρειάζεται μιας που είναι τόσο μικρό!:) Κάτι άλλο δεν ξέρω να σε συμβουλέψω καθώς κ εγώ πρώτη φορά έχω ένα γατάκι κ δεν είμαι έμπειρη:P

Λογικά αν είναι 40 με 45 ημερών,άνετα τρώει κανονική τροφή.Δες εδω.
Δοντάκια έχει;Δοκίμασε καταρχήν με μουλιασμένες κροκέτες.Αν δεν τις τρώει δωστου κονσερβούλα.

Του πηρα τα royal canin για μικρα που ειναι πολυ μικρες κροκετουλες.και αμμολεκανη και αμμο πηρα.Απλα φοβαται πολυ ακομα...Μεχρι να του κανω τα εμβολια υπαρχει προβλημα να ειναι μεσα στο σπιτι?

Στέλλα, εγώ πήρα την δική μου Παρασκευή βράδυ κι επειδή η γιατρός δε μπορούσε να την δει το Σάββατο, την είδε την Δευτέρα το απόγευμα.
Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα το ότι ήταν μέσα στο σπίτι χωρίς να την έχει δει γιατρός αλλά αυτά είναι κι υποκειμενικά.
Εάν δεν φοβάσαι εύκολα, δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.
Εάν μπορείς πήγαινε την αύριο στον κτηνίατρο κι όσον αφορά ότι είναι ακόμη φοβισμένο, είναι λογικό.
Σύντομα θα ξεπεράσει τους όποιους φόβους του και θα ξεθαρρέψει αρκετά! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back