Ψάχνω γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yusaku

Νεοφερμένο μέλος

Ο yusaku αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Γεια σας,
πλέον έχω τη δυνατότητα για να έχω ένα γατάκι στο χώρο μου και θα ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα.
Είχα παλιότερα, όταν ήμουν μικρός και σκυλιά και γατιά οπότε έχω κάποια εμπειρία.
Θα προτιμούσα να είναι μικρούτσικο, δηλαδή μέχρι 3-4 μηνών ώστε να χαρούμε (εγώ με το γατάκι) και την παιδική του ηλικία.
Από προτιμήσεις έχω τα μονόχρωμα. Κυρίως μπλεδάκια αν και ξέρω αυτά είναι ανάρπαστα. Ωστόσο και τα ολόασπρα ή ολόμαυρα μ' αρέσουν πολύ. Φυσικά αν και κάποιο άλλο έχει κάτι το ιδιαίτερο (πχ κάτι "ροζ" γατάκια που είδα ή κάποιους ασυνήθιστους χρωματισμούς) πάλι μου κάνουν! Δεν έχω πρόβλημα αν είναι ράτσας ή αδεσποτάκι.
Αν ξέρετε να υπάρχει κάποιο γατάκι στη Θεσσαλονίκη ή από κάπου αλλού αλλά να μπορεί να έρθει με κάποιο τρόπο στη Θεσσαλονίκη τότε με μεγάλη χαρά να το υιοθετούσα.

Κώστας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου!:)
Έχεις ψαχτεί καθόλου στα χαρίζονται ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά στα χαρίζονται..
Αν βρεις κάποιο στο Βόλο ή στη Λαρισα μπορουμε να κανονίσουμε να το ανεβάσω Θεσσαλονίκη

δες αυτο εδω το κουκλι :) https://www.mypetz.gr/threads/Επείγει-φιλοξενία-υιοθεσία-για-ορφανό-τιγρογατάκι.228008/ ενταξει δεν ειναι μονοχρωμο αλλα δες το μωρε...δεν ειναι γλυκουλι;;; ειναι και Θεσσαλονικη;)

Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σας. Ναι, τις τελευταίες μέρες κοιτάω 4-5 φορές στα χαρίζονται μήπως πετύχω κάποιο γατάκι. Έχει παάαρα πολλά πανθηράκια και αρκετά ασπρόγατα αλλά αφενός όλα είναι Αθήνα και αφετέρου νομίζω πλέον έχουν δοθεί. Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολύ λίγα.
Ωστόσο Ζωή, αν βρω από Βόλο - Λάρισα θα σου πω!
Σταυρούλα, ωραίος και γλυκός είναι ο γατούλης, αλλά αφενός είναι λίγο μεγαλούτσικος (θέλω λίγο να το χαρώ τους πρώτους puppy μήνες του) και αφετέρου είμαι λίγο του first sight love. Δεν είμαι δύσκολος... ήδη στην πρώτη σελίδα είδα τόσα που θα μπορούσα να τα υιοθετήσω αν δεν ήταν Αθήνα και ήδη υιοθετημένα!

Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σας. Ναι, τις τελευταίες μέρες κοιτάω 4-5 φορές στα χαρίζονται μήπως πετύχω κάποιο γατάκι. Έχει παάαρα πολλά πανθηράκια και αρκετά ασπρόγατα αλλά αφενός όλα είναι Αθήνα και αφετέρου νομίζω πλέον έχουν δοθεί. Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολύ λίγα.
Ωστόσο Ζωή, αν βρω από Βόλο - Λάρισα θα σου πω!
Σταυρούλα, ωραίος και γλυκός είναι ο γατούλης, αλλά αφενός είναι λίγο μεγαλούτσικος (θέλω λίγο να το χαρώ τους πρώτους puppy μήνες του) και αφετέρου είμαι λίγο του first sight love. Δεν είμαι δύσκολος... ήδη στην πρώτη σελίδα είδα τόσα που θα μπορούσα να τα υιοθετήσω αν δεν ήταν Αθήνα και ήδη υιοθετημένα!

:hehe: Μην ανυσηχεις! καποιο γατονι θα βρεις και εσυ! Τοσα υπαρχουν!:)
Απο Αθηνα δηλαδη δεν υπαρχει πιθανοτητα να παρεις;; Δηλαδη δεν μπορεις να κατεβεις εσυ;; ή δεν ανεβαινει κανενας απο Αθηνα-Θεσσαλονικη;;;:redface:

:hehe: Μην ανυσηχεις! καποιο γατονι θα βρεις και εσυ! Τοσα υπαρχουν!:)
Απο Αθηνα δηλαδη δεν υπαρχει πιθανοτητα να παρεις;; Δηλαδη δεν μπορεις να κατεβεις εσυ;; ή δεν ανεβαινει κανενας απο Αθηνα-Θεσσαλονικη;;;:redface:

Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω λόγω δουλειάς. Ένας λόγος που το έβαλα το ποστ είναι μήπως υπάρχει κάποιος και μπορεί να ανεβάσει γατάκι από Αθήνα. Μόλις βρω δηλαδή γιατί τα μονόχρωμα πρέπει να χουν φύγει όλα!!
Κ γω πιστεύω θέμα χρόνου είναι να βρω ένα μικρό - διαθέσιμο που να το ερωτευτώ! :)

υγ. προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα ν απαντήσω αλλά όταν πατάω καταχώρηση μου βγάζει πρόβλημα...

Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω λόγω δουλειάς. Ένας λόγος που το έβαλα το ποστ είναι μήπως υπάρχει κάποιος και μπορεί να ανεβάσει γατάκι από Αθήνα. Μόλις βρω δηλαδή γιατί τα μονόχρωμα πρέπει να χουν φύγει όλα!!
Κ γω πιστεύω θέμα χρόνου είναι να βρω ένα μικρό - διαθέσιμο που να το ερωτευτώ! :)

υγ. προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα ν απαντήσω αλλά όταν πατάω καταχώρηση μου βγάζει πρόβλημα...

ναι ειναι θεμα χρονου! Μην ανησυχεις!:):):)
Εδω στο σαιτ αναρτωνται πολλες αγγελιες για γατακια που εχουν αναγκη μια οικογενεια!
Σου ευχομαι να βρεις συντομα ενα που θα αγαπησεις και θα σου κανει το "κλικ";)

ναι ειναι θεμα χρονου! Μην ανησυχεις!:):):)
Εδω στο σαιτ αναρτωνται πολλες αγγελιες για γατακια που εχουν αναγκη μια οικογενεια!
Σου ευχομαι να βρεις συντομα ενα που θα αγαπησεις και θα σου κανει το "κλικ";)

Ευχαριστώ πολύ!1 :) :)
Κ γω το ελπίζω!

Λοιπόν έγώ σου έχω γατάκι που μπορείς να το δεις εδώ και το οποίο είναι ίσως το φιλικότερο και τρυφερότερο γατάκι που έχω ποτέ βρει στο δρόμο.
Θα το δώσω στειρωμένο κι εμβολιασμένο και με όλες τις αιματολογικές εξετάσεις, οπότε καταλαβαίνεις πως θα είναι ...κουφετάκι το ζαχαρωτό γατάκι μου.

Λοιπόν έγώ σου έχω γατάκι που μπορείς να το δεις εδώ και το οποίο είναι ίσως το φιλικότερο και τρυφερότερο γατάκι που έχω ποτέ βρει στο δρόμο.
Θα το δώσω στειρωμένο κι εμβολιασμένο και με όλες τις αιματολογικές εξετάσεις, οπότε καταλαβαίνεις πως θα είναι ...κουφετάκι το ζαχαρωτό γατάκι μου.

Mickey, είναι όντως όμορφο γατάκι, αλλά είναι Αθήνα. Και δεν μπορώ να κατέβω.:/: Θέλω να περιμένω κιόλας κάποιες μέρες μήπως βρεθεί κάνα άσπρο ή μαύρο ή μπλε γατάκι.
Καλή τύχη στον Ζαχαρούλη σου!! :D

Γι αυτό μην ανησυχείς καθόλου
μπορώ να στον στείλω πολύ εύκολα στη Θεσσαλονίκη
γιατί ανεβαίνει συνέχεια η κόρη μου και το αγόρι της.
Σκέψου το ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Γι αυτό μην ανησυχείς καθόλου
μπορώ να να στον στείλω πολύ εύκολα στη Θεσσαλονίκη
γιατί ανεβαίνει συνέχεια η κόρη μου και το αγόρι της.
Σκέψου το ;)

Τέλεια! Άμα δεν βρω τίποτα σε λίγες μέρες θα ειδοποιήσω!

Ψηφίζω Ζαχαρία που έχει ίδια φάτσα με τον Τούλη!!!

(τον μικρό Τούλη...:baby: )

Γιατι δεν πας σε κανενα κτηνιατρειο? Εγω στο δικο μου οποτε παω εχει αγγελίες να χαριζονται γατάκια;)
Και ακου συμπτωση, εσυ θες γατακι μπλεδακι και πριν κανα δυο βδομαδες καθως πηγαινα φροντ ειδα ενα να ψαχνει τα σκουπιδια. :p Υπαρχουν και πανεμορφα αδεσποτακια κανε καμια γυρα στην γειτονια

Γιατι δεν πας σε κανενα κτηνιατρειο? Εγω στο δικο μου οποτε παω εχει αγγελίες να χαριζονται γατάκια;)
Και ακου συμπτωση, εσυ θες γατακι μπλεδακι και πριν κανα δυο βδομαδες καθως πηγαινα φροντ ειδα ενα να ψαχνει τα σκουπιδια. :p Υπαρχουν και πανεμορφα αδεσποτακια κανε καμια γυρα στην γειτονια

Γεια σου Βίκυ κ ευχαριστώ για την απάντηση.
Δυστυχώς τόσο κέντρο που μένω (Κορομηλά) δεν βλέπω ποτέ αδέσποτα γατάκια. Έκανα μια βόλτα σε 2-3 κτηνιατρεία που είναι κοντά μου, αλλά σχεδόν σ' όλες τις περιπτώσεις ή ήταν παλιές οι φώτος ή ήταν από τη γατοομάδα Θεσσαλονίκης. Την οποία σκοπεύω να επισκεφτώ σήμερα ή αύριο για να δω τι έχει εκεί.
Για να δούμε :)

Μπορεί να σου φανεί αστεία ή μακάβρια η απάντησή μου, αλλά δεν είναι καθόλου. Είμαι Αθήνα και έχω άπειρα γατάκια, αλλά ανέβηκα την προηγούμενη εβδομάδα Θεσσαλονίκη για την κηδεία του παππού μου που πέθανε αιφνιδίως. Στο Νεκροταφείο Τούμπας έχει άπειρα γατάκια, οι γάτες γεννάνε συνέχεια και ακόμα δεν έχουν στειρωθεί. Στην είσοδό του είναι ένα ταρταρουγάκι( μαύρο-πορτοκαλί ανάκατα) τόσο τσουπωτό και χαδιάρικο, που είχα χρόνια να δω, είμαι πολύ γατομανής και δεν κάνω πλάκα. Είναι 4 μηνών περίπου και τρελαίνεται για αγκαλιές, είναι πανέμορφο, θα το λατρέψεις. Το σκέφτομαι συνέχεια και λυπάμαι που δεν μπορώ να το βοηθήσω. Κάνε έναν κόπο να πας στην Τούμπα, θα πάρεις το 14 και θα κατέβεις στη στάση Γηροκομείο και ρώτα πώς πάνε στο Νεκροταφείο.

Δες κι αυτον :)
Ηθελα να τον πάρω εγώ αλλα τον δίνουν μονο εντός Θεσσαλονίκης και με την προϋποθεση να μενει μεσα.

και γω ψηφίζω ζαχαρία :)

Δες κι αυτον :)
Ηθελα να τον πάρω εγώ αλλα τον δίνουν μονο εντός Θεσσαλονίκης και με την προϋποθεση να μενει μεσα.

αχ ειναι τοσο κουκλος! Τελειος! Σκεψου το yusaku...:) Για τα νεκροταφειο δεν εχω προσωπικη γνωμη γτ δεν ξερω αλλα αμα εχει γατουλινια γιατι οχι? Εκτος και αν δε σε βολευει λογω δουλειας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back