Ψάχνω γατάκι Maine coon Θεσσαλονίκη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Venetos V

Νεοφερμένο μέλος

Ο Βασίλης Βενέτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Είμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη εδω και 3 χρονια και αποφασισα να υιοθετησω ενα γατακι.Το πιο σημαντικο γιατι αγαπω τις γατες, οπως επισης ειμαι κατοχος ήδη δύο στο σπίτι μου στην Αθήνα. Φανατικος της ράτσας Maine coon αποφάσισα πως είναι ώρα να αποκτήσω μία. Ένα επιλέον που θα ήταν καλό να λάβετε υπόψιν είναι πως έχω αρκετό χρόνο στο σπίτι και γνωρίζω πως όπως αρκετές ράτσες έτσι και η Maine coon δεν θέλουν να μένουν ώρεσ μόνες τους. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :),
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Veneto,
εαν ενδιαφερεσαι να αποκτησεις μια γατα maine coone,
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεις τα επισημα εκτροφεια στη χωρα μας (στον ελληνικο ομιλο γατας).
Γατες αυτης της ρατσας ειναι σπανιο να βρεις να χαριζεται, αλλα εαν εχεις υπομονη μπορεις να περιμενεις.
Αν ομως παρόλο που εισαι φανατικος των μικρων λιονταριων θα σκεφτοσουν να υιοθετησεις μια γατουλα
απο τις τοσες που ψαχνουν σπιτι, ισως μακρυτριχη, ισως να μοιαζει με maine coon, μπορεις να ριξεις μια ματια
στις αγγελιες.
Αφου εισαι στη Θεσσαλονικη μπορεις να δεις και τα γατια που χαριζει η γατοομαδα στη Θεσσαλονικη, εχουν φωτογραφιες
στο facebook.
O,τι και να αποφασισεις καλη σου τυχη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου. :)
Δεν θέλω να καταφύγω σε αυτή την λύση (εκτροφείου) εφόσον τόσες ψυχέσ αναζητάνε αγάπη δωρεάν και το ξέρω καλά αυτό.
Και ημίαιμη να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα :D

Αν εισαι ανοιχτος στο να υιοθετησεις ενα ημιαιμο ζωακι ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις αυτο που ψαχνεις:)
Ειναι τοσα πολλα δυστυχως που ψαχνουν σπιτι, και παλι καλη τυχη!

καλησπερα ,

υπαρχει ενα ημιαιμο main coon τουλαχιστον ο κτηνιατρος ειπε οτι με βαση αυτο που βλεπει σιγουρα εχει main coon ειναι περιπου 4 μηνων , δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω φωτο αν ενδιαφερεσαι ειναι θεσαλονικη και αν θες στειλε μου ενα email για να στο στειλω ....φωτο κτλ

Σε ευχαριστώ πολύ ειλικρινά:D ! Υιοθέτησα χθες έναν κούκλο πρέπει να είναι ημίαιμος από ότι είδα gt θα πάω να τον πάρω από αθηνα αύριο!:D ανυπομονώ να τον δω τον κούκλο μου! Πάντως ειλικρινά ευχαριστώ πολύ! :D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back