Ψάχνω γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kuyzo

Νεοφερμένο μέλος

Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Μόλις δημιούργησα λογαριασμό στο site έχοντας ως στόχο να βρω επιτέλους ένα θηλυκό γατάκι.
Είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και επιτέλους πήρα την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσω ένα.
Θέλω λοιπόν το γατάκι αυτό να είναι θηλυκό , ηλικίας μέχρι 2 μηνών, κοντότριχο και χρώμα γκρί/μπλέ ή μαύρο . Εννοείται πως μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία ( 6 μηνών αν δεν κάνω λάθος) θα γίνει η στείρωση του.
Όποιος/α μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω του site , είτε μέσω e-mail.
Ευχαριστώ.​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ψαχνω γατακι.

υπαρχουν πολλα γατακια που ψαχνουν για σπιτακι...μπορεις να μπεις στα χαριζονται,και να δεις...καλη τυχη στην αναζητηση σου.:).αληθεια,σπουδαζεις στο μερος που μενεις μονιμα;;γιατι εχε υποψην σου τις μετακινησεις που θα κανεις...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τα επόμενα 4 χρόνια τουλάχιστον θα μένω στο ίδιο σπίτι :)

Kuyzo-san, καλως ορισες στο φορουμ! :happy: Επικροτω την αποφαση σου να υιοθετησεις γατακι, και δη μπλε γατακι, οι αδυναμιες δεν κρυβονται αλλωστε :P Δεν ξερω αν εχουν καποιο μπλε στην Θεσσαλονικη :hmm: Σιγουρα θα εχουν μαυρα ωστοσο. Το ενδεχομενο να ταξιδεψεις σε καποια αλλη πολη για να παραλαβεις ενα μπλε ή μαυρο γατι το σκεφτεσαι?

Καλώς ήρθες στην παρέα κι από μένα κι εύχομαι να βρεις σύντομα το γατάκι των ονείρων σου.
Επειδή μένεις Θεσ/κη, καλό είναι να επικοινωνήσεις με την γατο-ομάδα Θεσ/κης και την Ασημίνα.
Στείλε pm στο όνομα yasmin1gr και πες της τι ακριβώς ζητάς. Έχουν σχεδόν απ'όλα.

Σασ ευχαριστώ πολυ παιδιά

Εδώ έχω ένα μικρό μαύρο γατάκι... Δύο προβλήματα όμως... 1) είναι αρσενικό απ'ότι καταλαβαίνω ;) και 2) είναι Αθήνα...
Εδώ η ιστορία του: https://www.mypetz.gr/threads/Επείγον-μικρό-γατάκι-κινδυνεύει.227372/
Αν το θέλεις και υπήρχε τρόπος να ταξιδεψει μέχρι εκεί...

παιδια ο θωμας ειναι φιλος μου.και ειλικρινα ειμαι σιγουρη πως και αυτος και η μαρια θα λατρεψουν την γατουλιτσα που θα υιοθετησουν..παντως θωμακο μην κολλας στην ηλικια..και γω τον μπατολουτσι 5 και κτ μηνων τον πηρα και δεν το μετανιωνω με τιποτα..καλο ψαξιμο..:D

Ευχαριστώ Χριστίνα μου ;)

καλησπερα κ απο μενα κ καλως ηρθες:)
εχω κ γω εναν πανομορφο πανθηρακο τσαχπινη..ειναι ομως αρσενικος κ 2,5 μηνων περιπου...αλλα ειμαστε αθηναααα
:whistle:
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-Λάκης-ο-Μαυρούλης.227349/

κι εγω φιλοξενω στη Αθηνα αυτα τα 2 μωρα που ειναι 1ος ηνα περιπου..:D
https://www.mypetz.gr/threads/Κερνάμε-ποτά-bacardi-sambucca.227331/

Καλημερα!
Ειμαι σιγουρη οτι εχεις σκεφτει ολες τις παραμετρους,απλα υπολογισε οτι οι γατουλες ζουν κατα μεσο ορο δεκαπεντε χρονια,οποτε και μετα στις σπουδες σου,και οταν κανεις οικογενεια,κι οταν κανεις παιδακια,θα πρεπει να την εχεις μαζι σου και να τη φροντιζεις.;)Ελπιζω να βρεις το κοριτσακι που ψαχνεις,μας πετυχες σε εποχη που εχουμε μονο δυο αγορακια,ενα καταλευκο κι ενα ασπρομαυρο.Θα εχω κι εγω το νου μου,γιατι σχεδιαζουμε να ανεβουμε Θεσσαλονικη,και θα μπορουσα ισως να μεταφερω καποιο μπεμπακι.

Καλησπέρα σας.
Μόλις δημιούργησα λογαριασμό στο site έχοντας ως στόχο να βρω επιτέλους ένα θηλυκό γατάκι.
Είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και επιτέλους πήρα την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσω ένα.
Θέλω λοιπόν το γατάκι αυτό να είναι θηλυκό , ηλικίας μέχρι 2 μηνών, κοντότριχο και χρώμα γκρί/μπλέ ή μαύρο . Εννοείται πως μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία ( 6 μηνών αν δεν κάνω λάθος) θα γίνει η στείρωση του.
Όποιος/α μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω του site , είτε μέσω e-mail.

Ευχαριστώ.​

καλησπέρα και καλως ήρθες στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει διάθεσιμη η μικρή Βάγια. Ειναι η τρίχρωμη (ταρταρουγίτσα) γατούλα στις φωτογραφίες, πολύ γλυκιά και ήρεμη, τελευταία από τα μωρά της Αλίνας μας (όλα τα αδέλφια της έχουν υιοθετηθεί). Πλησιάζει τους δυόμιση μήνες και αν σου αρέσει και την υιοθετήσεις θα καλύψουμε και τα έξοδα για τη στείρωσή της.

Γιώργος 6946 793585 (ή avgerinosg@piraeusbank.gr)

Συνημμένα

• Βάγια_DSC02642.JPG
    Βάγια_DSC02642.JPG
    307,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Βάγια_DSC02643.JPG
    Βάγια_DSC02643.JPG
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC02847.JPG
    DSC02847.JPG
    294,8 KB · Εμφανίσεις: 38
Σίγουρα δεν βλέπω μια γάτα σαν παρέα για τα 4-5 χρόνια που θα μένω Θεσσαλονίκη. Όπου και να παω μαζί μου θα είναι, οποτε Δώρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης υπάρχει λόγος που η γατούλα μου θέλω να είναι γκρί η μαύρη μιας που είναι οι αδυναμίες μου.

Μενω Θεσσαλονίκη οποτε ειναι λιγο δύσκολο να γίνει η μεταφορά :(

αν θελησεις καποια πιστευω πως θα λυθει αυτο το θεμα!
ολο κ καποιος θα ταξιδευει για θεσσαλονικη
:)

Βρήκα μερικές ακόμη φωτογραφίες της μικρής.... πειράζει που δεν μπλέ/ γκρι ή κατάμαυρη ?(μαύρο έχει πάντως μπόλικο).

Οποτε θέλεις μπορείς και να τη δεις, μένουμε στο Πανόραμα.

Συνημμένα

• DSC02860.JPG
    DSC02860.JPG
    136,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Βάγια_ DSC02641.JPG
    Βάγια_ DSC02641.JPG
    281,7 KB · Εμφανίσεις: 36
EXOYME!!! γατάκια, πολλά. Δες και https://www.mypetz.gr/posts/5708453/

Συνημμένα

• 100_1454.jpg
    100_1454.jpg
    546,4 KB · Εμφανίσεις: 47
yurikos02 sorry αλλα οπως έγραψα και λίγο πιο πάνω ... Οι αδυναμίες βλέπεις ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back