Ψάχνω γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
]Αν είναι δυνατόν, του προτείνατε να μιλήσει με φιλοζωική στη Θεσσαλονίκη και δεν ήθελε, αντίθετα μπήκε στο site αυτό (λες και έχουμε αποκλείσει τις φιλοζωικές )χψάχνοντας μήπως επικοινωνία κατ΄ευθείαν με γατούλα....
Μα τι μου λέτε τώρα, κανουμε βόλτες τα γατάκια ανά την Ελλάδα για να τα φροντίσουμε ή για να τα ξεφορτωθούμε.... Κι αν το γατάκι πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και δεν του αρέσουν οι πατουσίτσες του (δεν είναι αρκετά πμλέ ας πούμε) ή το νιαούρισμα είναι πολύ βαθύ, ή το κεφάλι πολύ στρογγυλό, τι κάνουμε, το ξαναστέλνουμε πίσω?
Φυσικά και δεν διαφωνώ με τις υιοθεσίες από απόσταση, ιδίως όταν πρόκειται για αδεσποτάκια, αλλά στη συγκεκριμένη αντιμετώπιση του θέματος και από τις δυό πλευρές κάτι δεν πάει καλά..

:confused::confused::confused::confused::confused:
Μαλλον δεν ασχολεισε με αδεσποτα...οποτε δεν σε παρεξηγω!:)

Aporw έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν γνωρίζει και γι αυτό έχει αυτές τις σκέψεις.

Και επειδή είμαστε και τελειώς off topic καλύτερα να σταματήσουμε όλοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mα δε αποκλειει κανεις τιποτα,λυσεις του προτεινουμε,και αυτος θα διαλεξει ποιο γατακι θελει,και αυτος που θα του δωσει το γατακι θα αποφασισει αν ειναι αρκετα υπευθυνος ωστε να το υιοθετησει.Δε νομιζω ολοι αυτοι που του προτειναν γατακια,και τα εχουν αναθρεψει με τοσο κοπο να θελουν να τα ξεφορτωθουν,ουτε νομιζω οτι επειδη ο ανθρωπος ειπε οτι προτιμα καποια συγκεκριμενα χρωματα θα απορριψει ενα γατακι επειδη οι πατουσες του δεν ειναι αρκετα μπλε.Οπως και να εχει,νομιζω οτι το θεμα αφορα τον ανθρωπο που θα του δωσει γατακι,και τον ανθρωπο που θα το υιοθετησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

]Αν είναι δυνατόν, του προτείνατε να μιλήσει με φιλοζωική στη Θεσσαλονίκη και δεν ήθελε, αντίθετα μπήκε στο site αυτό (λες και έχουμε αποκλείσει τις φιλοζωικές )χψάχνοντας μήπως επικοινωνία κατ΄ευθείαν με γατούλα....
Μα τι μου λέτε τώρα, κανουμε βόλτες τα γατάκια ανά την Ελλάδα για να τα φροντίσουμε ή για να τα ξεφορτωθούμε.... Κι αν το γατάκι πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και δεν του αρέσουν οι πατουσίτσες του (δεν είναι αρκετά πμλέ ας πούμε) ή το νιαούρισμα είναι πολύ βαθύ, ή το κεφάλι πολύ στρογγυλό, τι κάνουμε, το ξαναστέλνουμε πίσω?
Φυσικά και δεν διαφωνώ με τις υιοθεσίες από απόσταση, ιδίως όταν πρόκειται για αδεσποτάκια, αλλά στη συγκεκριμένη αντιμετώπιση του θέματος και από τις δυό πλευρές κάτι δεν πάει καλά..

δεν νομιζω το οτι επειδη το παιδι εχει κολλησει με καποια χρωματα οτι αυτο ειναι αρνητικο..και μενα το αγορι μου ηθελε να σωσει ενα αδεσποτακι αλλα ψαξαμε παρα πολυ μεχρι να βρει αυτο που του αρεσει..αυτο σημαινει οτι δεν ειναι υπευθυνος?αν πιστευεις πως ναι κανεις πολυ μεγαλο λαθος..

οπως επισης ειναι δικαιωμα του να μην θελει να παρει γατακι απο καποια φιλοζωικη..και επειδη και εγω αυτη τη στιγμη φιλοξενω 2 γατακια το μονο που δεν θελουμε ειναι να τα ξεφορτωθουμε..ειδικα οταν εχουμε ριξει τοση αγωνια τοση αγαπη και φροντιδα..και επειδη φιλοξενουσα πριν λιγο καιρο και αλλα γατακια τα οποια τα εδωσα απερριψα πολλες περιπτωσεις επειδη δεν μου αρεσαν οι υποψηφιοι..και αυτο κανουν ολοι εδω μεσα..δυστυχως η προσφορα ειναι πολυ μεγαλη και η ζητηση μηδαμινη..και ναι αν βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος το γατακι θα ταξιδεψει να παει στην αγκαλια του..

θεωρω απαραδεχτη τη σταση σου...ξερεις τον ανθρωπο;;;..εισαι ο κριτης των παντων;;;αυτος που δινει για υιοθεσια,τουλαχιστον οσοι ειναι εδω μεσα καμποσο καιρο...περνανε απο χιλια κοσκινα τον υποψηφιο γονιο...εσυ,τι προβλημα εχεις;θεωρω οτι πρεπει να ληξει εδω η συζητηση,γιατι χαλαμε και την αγγελια του ανθρωπου..αν ειναι δυνατον..
ΥΓ..και για να μην θεωρησεις υποπτη και τη δικια μου σταση..σου λεω οτι εγω,ΔΕΝ εχω κανενα γατακι να δωσω..

Καλύτερα να σταματήσετε τη συζήτηση , αφού η κοπέλα δε δείχνει να θέλει καταλάβει , ο σκοπός του θέματος αυτού είναι να βρει ο ενδιαφερόμενος το γατάκι των ονείρων του , όποιο κι αν είναι αυτό και όπου κι αν φιλοξενείται προσωρινά. Γι' αυτό λοιπόν ας μην του το χαλάμε για κάτι ανόητο.
Απ'ότι έχω καταλάβει ενδιαφέρεται για την όμορφη Ταμίνα και για το μικρό γκριζάκι , ίσως και να ενδιαφέρεται και για κάποιο άλλο γατόνι , πάντως του εύχομαι να βρει αυτό που επιθυμεί. Και πιστεύω πως αν δει κάποιο γατάκι και του κάνει κλικ δε θα κοιτάξει ούτε το φύλο , ούτε την ηλικία , ούτε την απόσταση.

Aγαπητέ Θωμά,
έχουμε ένα ελάττωμα πολλές φορές. Να αλλάζουμε τα φώτα σε κάποιο θέμα:/: Ε τώρα έτυχε να είανι το δικό σου.
Ελπίζω ΟΛΟΙ να βάλουν μια τελεία και να εστιάσουμε σ'αυτό που ζητάς. Αν είσαι ή όχι κατάλληλος, θα το κρίνουν άλλοι. Αυτοί που φιλοξενούν τα μωρά. Η πείρα μου πάντως μου έχει μάθει, ότι άνθρωποι φαινομενικά ακατάλληλοι συμπεριφέρθηκαν πιο σωστά από αυτούς που έδειχναν κατάλληλοι.
Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι το εξής. Το να υιοθετήσεις ένα τόσο μικρό, ηλικιακά, γατάκι, πολλές φορές είανι δύσκολο.
Έχει απαιτήσεις, θέλει χρόνο, γενικά είναι σαν να μεγαλώνεις παιδί. Αντίθετα το να μεγαλώνουν 2 μικρά γατάκια μαζί, ταυτόχρονα, κάνει την κατάσταση πολύ πιο εύκολη. Παίζουν μαζί, κοιμούνται μαζί, ασχολείται το ένα με το άλλο και εσύ εν μέρει έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα μου πεις τώρα τα έξοδα:hmm:Ή ο χώρος. Δεν διαφέρει και πολύ πιστεψέ με.
Τα γατάκια που σε ενδιαφέρουν, η μικρή μαύρη Ταμίνα και η μικρή μπλε Sambucca είναι αδερφάκια, άσχετα ότι τα φιλοξενούν διαφορετικοί άνθρωποι.
Βρέθηκαν σε μια περιοχή όπου δεν είχαν καμμία απολύτως τύχη για να επιβιώσουν. Και οι κοπέλλες που τα φιλοξενούν και εγώ μαζί τους θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είναι καλά.
Το οικονομικό θέμα της στείρωσης μην σε απασχολεί όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Είναι κάτι που θα φροντίσω εγώ προσωπικά να καλύψω σε περίπτωση που αποφασίσεις να υιοθετήσεις και τις δύο μαζί.
Επειδή οι κακόβουλοι υπάρχουν παντού και πάντα, για το οικονομικό δεν επιθυμώ να συζητηθεί περαιτέρω εδώ.
Το μειλ μου είναι v_xenou@yahoo.gr και μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί μου.

Να 'σαι καλά σε ότι κι αν αποφασίσεις γιατί το βασικό είναι ότι ακόμα ένα αδεσποτάκι θα βρει σπίτι:)

Αυτό του είπα κι εγώ, ας πάρει κάποιο να το αγαπάει και να το φροντίζει πραγματικά, κι ας είναι όποιο είναι:).
Πάντως συμφωνώ ότι δύο μαζί (όταν μάλιστα είναι αδερφάκια) είναι καλύτερα από ένα.:clapup::clapup:

Αυτή είναι η Ντόρα (η μικρή εξερευνήτρια γιατί είναι η πρώτη από τα μικρά που ξεπόρτισε άνετη), είναι άσπρη με μπλε/γκρι και είναι πανέξυπνη. Δυόμισυ μηνών, καθαρή και αποπαρασιτωμένη, την φέρνω εγώ Θεσσαλονίκη αν χρειαστεί.
(*Εδώ όλοι κοιτάμε να βρούμε ένα σπίτι για κανένα γατάκι ή να βρούμε την παρέα που ψάχνουμε νομίζω)
Το γατάκι η Ντόρα είναι στη Μηχανιώνα, πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη και όπως είπα προτίθεμαι και να το μεταφέρω εγώ προσωπικά. το τηλ. μου είναι 6934024793

Α τώρα θυμήθηκα και αυτό που είναι blue tabby :)

Καλησπέρα σας.
Μόλις δημιούργησα λογαριασμό στο site έχοντας ως στόχο να βρω επιτέλους ένα θηλυκό γατάκι.
Είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και επιτέλους πήρα την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσω ένα.
Θέλω λοιπόν το γατάκι αυτό να είναι θηλυκό , ηλικίας μέχρι 2 μηνών, κοντότριχο και χρώμα γκρί/μπλέ ή μαύρο . Εννοείται πως μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία ( 6 μηνών αν δεν κάνω λάθος) θα γίνει η στείρωση του.
Όποιος/α μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω του site , είτε μέσω e-mail.
Ευχαριστώ.​
Λοιπόν υπάρχουν 5 γατάκια, είναι δεν είναι τριών εβδομάδων, τα εγκατέλειψε η μαμά και δεν ξέρω πως θα επιβιώσουν.
αν ενδιαφέρεσαι για μια από αυτές τις ψυχούλες, έχει και κοριτσάκι η παρέα, απάντησε το συντομότερο!

εγω ενα πραγμα εχω να πω μονο!!!
καποιος που νιωθει την αναγκη,εαν οχι την αναγκη την θεληση να παρει ενα ζωακι θα κοιταξει σαφως καποιο που να τον "τραβαει" περισσοτερο,να του κανει το κλικ κ απο την στιγμη που θα το υιοθετησει,δε νομιζω πως θα δωσει κ πολυ σημασια αν εχει βαθυ νιαουρισμα η στα πατουσακια του,γιατι θα το ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...κ θα το εχει διαλεξει εκεινος!!!
διαλεγεις με καποιο τροπο την συντροφια σου κ σημασια εχει οτι θα το εχεις κοντα σου κ οχι αν σου αρεσουν οι πατουσιτσες του η οχι!!!
ευχομαι να βρεις το γατακι που θελεις κ να περασετε μια ζωη ζαχαρηηηηηηηηη
:clapup::clapup::clapup:

κ μας συγχωρεις αν σου χαλασαμε το θεμα με τις αποψεις μας:redface::redface::redface:

Δάφνη, είναι ξεκάθαρο ότι ο Θωμάς θέλει ή μαυράκι ή μπλεδάκι. Ας μην τον ζαλίζουμε άλλο και να τον αφήσουμε να αποφασίσει μόνος του.

Καλησπέρα σας.
Μόλις δημιούργησα λογαριασμό στο site έχοντας ως στόχο να βρω επιτέλους ένα θηλυκό γατάκι.
Είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και επιτέλους πήρα την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσω ένα.
Θέλω λοιπόν το γατάκι αυτό να είναι θηλυκό , ηλικίας μέχρι 2 μηνών, κοντότριχο και χρώμα γκρί/μπλέ ή μαύρο . Εννοείται πως μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία ( 6 μηνών αν δεν κάνω λάθος) θα γίνει η στείρωση του.
Όποιος/α μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω του site , είτε μέσω e-mail.
Ευχαριστώ.​
Λοιπόν είχα άλλη μία ανακάλυψη , το θεϊκό αυτό γκρι μωρό , επειδή ζητάτε γκρι μπλε ή μαύρο και είναι και κορίτσι. Βέβαια θα γίνει μακρύτριχο και ζητάτε κοντότριχο , αλλά δεν κάνει κακό να ρίξετε μια ματιά ;):)

Υπάρχει και αυτός ο μαυρούλης αν ενδιαφέρεσαι. Καλή επιτυχία στην αναζήτηση για το γατάκι των ονείρων σου :)

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-jessy.227280/

Λοιπόν εδώ , εδώ και εδώ θα δεις τρεις μαύρους γατούληδες (σε περίπτωση που δε θες μόνο κορίτσι)
Εδώ υπάρχει ένα μαύρο κοριτσάκι ανάμεσα στ' άλλα και εδώ θα βρεις μία μαύρη καλλονή
Εδώ είναι δύο τα μαύρα , αλλά δεν ξέρω το φύλο τους
Και εδώ είναι ένας γκριζάκος μπλεδάκος

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ήξερα ότι η επιθυμία μου για να υιοθετήσω ένα μικρό γατάκι θα προβλημάτιζε άτομα του site σας.
Έγινα μέλος εδώ γιατί η φίλη μου η Χριστίνα μου το πρότεινε. Τα αρνητικά σχόλια που είδα μόλις τώρα με βοήθησαν να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Ok, έχω φροντίσει κάποια γατάκια στο παρελθόν , μπορεί να μην ξέρω αρκετά αλλά θα μάθω. Όσο για το άτομο που έγραψε τα αρνητικά σχόλια και με κρίνει ακατάλληλο για να μεγαλώσω μια γάτα έχω να πω πως στην ηλικία του δεν είναι ικανό να επικοινωνεί καν με ανθρώπους , ας μάθει βασικά στοιχεία συμπεριφοράς και μετά ας μου πει ότι θέλει.
Θα ήθελα κάποιος admin του site να διαγράψει το συγκεκριμένο topic και αν κάποιος έχει μια σοβαρή πρόταση για το θέμα της υιοθεσίας να μου στείλει mail. Ευχαριστώ!
Το mail μου είναι : tsiotrelisthomas@hotmail.com

Δεν ήξερα ότι η επιθυμία μου για να υιοθετήσω ένα μικρό γατάκι θα προβλημάτιζε άτομα του site σας.
Έγινα μέλος εδώ γιατί η φίλη μου η Χριστίνα μου το πρότεινε. Τα αρνητικά σχόλια που είδα μόλις τώρα με βοήθησαν να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Ok, έχω φροντίσει κάποια γατάκια στο παρελθόν , μπορεί να μην ξέρω αρκετά αλλά θα μάθω. Όσο για το άτομο που έγραψε τα αρνητικά σχόλια και με κρίνει ακατάλληλο για να μεγαλώσω μια γάτα έχω να πω πως στην ηλικία του δεν είναι ικανό να επικοινωνεί καν με ανθρώπους , ας μάθει βασικά στοιχεία συμπεριφοράς και μετά ας μου πει ότι θέλει.
Θα ήθελα κάποιος admin του site να διαγράψει το συγκεκριμένο topic και αν κάποιος έχει μια σοβαρή πρόταση για το θέμα της υιοθεσίας να μου στείλει mail. Ευχαριστώ!
θωμα..εχεις δικιο να νευριαζεις..αλλα οπως ειδες,αρνητικα σχολια γραφτηκαν ΜΟΝΟ απο ενα μελος,το οποιο κιολας,αν δεις...ηταν τα πρωτα μνμτα που εγραψε...οποτε,ειναι καπως αδικο να μας πιανει ολους η μπαλα...ευχομαι να βρεις το γατακι που ψαχνεις..:)

Θωμα απο οτι βλεπεις η κοπελα που σχολιασε αρνητικα εχει γραψει μολις δυο φορες στο φορουμ,κι αυτες ηταν στο θεμα σου,δεν χαρακτηριζει το συνολο των μελων...λυπαμαι πολυ,ελπιζω να βρεις τη γατουλα που ψαχνεις και να μας τη "συστησεις" εστω και διαδικτυακα.
Καλη τυχη.

:cry_x::cry_x: Θωμα δεν εισαι ενταξει! Πως μας εγκαταλειπεις ετσι? Επειδη μια οτι να'ναι με το που μπηκε στο site εψαχνε σε ποιον θα την πει και βρηκε εσενα προχειρο, θα την πληρωσει ολο το mycat? :worry: Εμεις που εχουμε πανω απο 2 ποστ στο λογαριασμο μας, που στην πλειοψηφια μας ασχολουμαστε με αδεσποτα, που τρεξαμε να σε βοηθησουμε να βρεις ενα γατι που θα γινει ερωτας, οπως τους ερωτες που εχουμε εμεις στις ζωες μας, εμεις ειμαστε τα ατομα του site. ;) Δεν ειμαστε τελειοι, αλλα, stick around, και θα μαθεις πολλα χρησιμα πραγματα για τις γατες και την φροντιδα τους. Πολυ πιθανο να κανεις και φιλους :D Η κοπελιτσα μπηκε και ειπε οτι ξεφορτωνομαστε τα αδεσποτακια που πολυ απο μας με κλαμα αναστησαμε, επειδη τα πηγαινουμε σε αλλες πολεις. Tι περιμενεις, απο ενα τετοιο ατομο. Εχεις δικιο σε οτι λες για την κοπελα, αλλα αυτα δεν αφορουν ολο το φορουμ, ειναι μεμονωμενο περιστατικο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back