anastasia463
Νεοφερμένο μέλος
Η anastasia463 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
11-07-12
14:35
Ψάχνω γατοφόρο από κάποιον που μένει Αθήνα, κατά προτίμηση πλαστική, διαστάσεων περίπου 80x55x55 (ή και μεγαλύτερη). Υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής με μικρότερη διαστάσεων 48x27x30, η οποία είναι σε άριστη κατάσταση. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.
11-07-12
15:13
Δυστυχώς κι εγώ μικρή έχω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
12-07-12
15:43
Και εγω...
eustathia
Νεοφερμένο μέλος
Η eustathia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
14-11-12
15:54
Κι εγώ ψάχνω γατοφόρο για τον γατούλη μου. Είναι μόλις 1,5 μήνα και σκοπεύω να μαζέψω λεφτά να πάρω γατοφόρο-σακίδιο για αργότερα οπότε θέλω κάτι μικρό και φτηνό για τη μεταφορά του μέχρι τον κτηνίατρο μέχρι να μεγαλώσει. Η γατοφόρος που είχα ήταν δανεική και έπρεπε να την επιστρέψω. Αν δεν χρειάζεστε πια τη δικιά σας, ενδιαφέρομαι να την αγοράσω. Περιμένω νέα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum