anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Ζω στο Βόλο και θέλω να αποκτήσω γατούλα.
Δεν έχω όμως εμπειρία με γάτες και έτσι επιθυμώ να βρω μία που να είναι ήδη μαθημαίνη να ζει σε σπίτι.
Επίσης, θέλω να είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.
Υπάρχει κάποιος από το Βόλο που να γνωρίζει αν δίνεται κάποια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καταρχην ριξε μια ματια στα χαριζονται.Ειναι παρα πολλα τα γατια που ψαχνουν ενα σπιτακι.Ισως υπαρχουν και στο βολο,αλλα μπορει και απο κοντινα μερη,ή ακομα και να μπορουν να στο φερουν καποιοι.

Οσον αφορα την εμπειρια,μεχρι να αποκτησουμε την πρωτη μας γατα,οι περισσοτεροι απο εμας καμια εμπειρια δεν ειχαμε.Και για αυτο ειμαστε και εδω,για να σε βοηθησουμε σε οποιαδηποτε απορια σου.Αγαπη να υπαρχει για αυτα τα πλασματακια,και σοβαρη επιθυμια,και ολα τα αλλα ειναι ευκολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariak
Νεοφερμένο μέλος

anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Είναι σημαντικό να είναι εδώ γιατί υπάρχει περίπτωση να έχουμε αλλεργία και θέλουμε να επισκεφτούμε πρώτα το σπίτι που φιλοξενεί το γατάκι.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα λινκ που σας δίνω, αναφέρεται η απευαισθητοποίηση και πως γίνεται, καθώς και για πρακτικές που άμα υιοθετηθούν, μειώνεται η έκθεση στα αλλεργιογόνα και η ταλαιπωρία.
https://www.rotise.gr/erotisi/ti-einai-i-apeyaisthitopoiisi-stis-allergies.html
https://www.gelis.gr/index.php/medarticles/mnuentallergia/69-allergiastigata.html
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Είναι μαθημένος σε σπίτι, είναι στειρωμένος, είναι κούκλος..είναι ένας τέλειος γατούλης και αν δεν έχω καταλάβει λάθος μεταφέρεται παντού. Όμως θα πρέπει να βεβαιωθείς πρώτα για την μη ύπαρξη αλλεργίας, διότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το ψυχάκι και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη ταλαιπωρία.

regaltipboy
Νεοφερμένο μέλος
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Φαντάζομαι πως αν εκδηλωθεί αργότερα θα έχει ήπια συμπώματα που θα μπορούν να αντιμετωπιστούν.
Popix ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
le chat noir και regaltipboy όπως είπα και στο πρώτο μου σχόλιο ψάχνω ένα γατάκι στειρωμένο, εμβολιασμένο και μαθημένο να ζει σε σπίτι, οπότε με ενδιαφέρει κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία.
Πράγματι υπάρχει ένα κτηνιατρείο εδώ που δίνει γατιά αλλά έχει μόνο κουτάβια (ισχύει αυτή η λέξη και για γάτες; μαθημαίνη μόνο με σκυλάκια όλα τα προηγούμενα χρόνια βλέπετε).
Ααχ παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο.... πρώτη φορά σε foroum και δεν τα ξέρω καλά.
le chat noir μιλάμε γι'αυτό το πορτοκαλί κουκλί με τα μπλε ματάκια; δεν είναι πολύ μικρός για να είναι στειρωμένος;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
anna2012, ο γατουλης ειναι περιπου 16 μηνων, δεν ειναι μικρο γατακι, απλα αργησε να βρει σπιτακι σε σχεση με τα αδερφακια του και οταν βρηκε, τον επεστρεψαν λογω προσωπικων προβληματων, απ' οτι ειπαν. Ειναι ενας πολυ ομορφος γατουλης, τα αδερφακια του εχουν παει σε πολυ καλα σπιτια, εκεινος ειναι λιγο ατυχος. Γι' αυτο σου λενε τα αλλα παιδια να εισαι σιγουρη πρωτα, γιατι ειναι ηδη αρκετα ταλαιπωρημενος και δεν γινεται ν' αλλαζει συνεχεια σπιτια.Ααχ παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο.... πρώτη φορά σε foroum και δεν τα ξέρω καλά.
le chat noir μιλάμε γι'αυτό το πορτοκαλί κουκλί με τα μπλε ματάκια; δεν είναι πολύ μικρός για να είναι στειρωμένος;
Θα σου ελεγα να δεις το θεμα της αλλεργιας πρωτα και μετα να αποφασισεις τι θα κανεις. Οι αλλεργιες τις περισσοτερες φορες, ειναι ελαφρες, οπως η δικη μου, καποιες φορες ομως τυχαινει να ειναι και καπως σοβαρες. Η εξεταση ειναι μια αιμοληψια, που θα δειξει σε τι ουσιες εχεις αλλεργια, αν εχεις σε καποιες, δεν νομιζω να κοστιζει πολυ ακριβα. Οταν τις εκανα εγω δεν πληρωσα τιποτα γιατι εχω ασθμα και σε ατομα με τετοιο προβλημα, ηταν δωρεαν, εκεινη την εποχη τουλαχιστον.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Για το φίλο μου που ζούμε μαζί δεν ξέρω. Ξέρετε αν μπορούμε να πάμε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις ή πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;
Είδα ότι την αγγελία για το πορτοκαλί την έχει δημοσιεύσει ο χρήστης του forum moukelis (Δώρα) που φαίνεται ότι είναι από το Βόλο.
Άρα το γατάκι είναι εδώ;
Έστειλα και προσωπικό μήνυμα στη Δώρα και περιμένω να μου απαντήσει.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Επισης θα βρεις αρκετες πληροφοριες για τις αλλεργιες σ' αυτο το σαιτ. https://www.ailouros.gr/Δεσμός/Συγκατοίκηση/Αλλεργίες/tabid/257/Default.aspx
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Όπως και να έχει όμως..την ευκαιρία να πας στο σπίτι της Δώρας.......μην την χάσεις!!!!!!!Έχει τα πιο όμορφα γατιά της εγχώριας αγοράς..

Και μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου και φωτογραφική, τέτοια γατάκια δεν βρίσκονται εύκολα..και μια μεγάλη τσάντα αν θες.. να πάρεις κανένα φεύγοντας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool