moukelis
Επιφανές μέλος

Ντροπη σας για τη μεγαλη τσαντα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Άννα......μωρέ τσάντα σου λέω!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Δώραααα μας θες για καφεδάκι;
Επίσης ρε παιδιά έχω ένα παράπονο και θέλω να το πω, έχω επικοινωνήσει με διάφορες φιλοζωικές και δεν έχω βγάλει άκρη.
Σαν να μη θέλουν να με εξυπηρετήσουν να βρω γατάκι.
Αφού υποτίθεται ότι φιλοξενούν ζωάκια και τους ψάχνουν σπίτι, γιατί δεν βοηθάν κάποιον που ενδιαφέρεται;
Έχω μιλήσει με φιλοζωική Λάρισας, έχω βρει αγγλείες με γατάκια που μου αρέσουν πολύ, έχω στείλει email, μήνυμα σε κινητό ακόμα και στο twitter τους έχω μιλήσει και τίποτα.
Επίσης σε φιλοζωική Θεσ/ικης έστειλα email τους ρώτησα αν μπορούν να μεταφέρουν γατάκια και μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο (2-4) και όταν τους απάντησα αν μπορούμε να μιλήσουμε μέσω email γιατί δεν έχω κάρτα μου έστειλαν ένα email που έλεγε ούτε εμείς έχουμε.... Τι να τους πάρω τηλ. αφού ούτε ξέρω αν μεταφέρουν ούτε έχω δει κάποια αγγελία με κάποια που θέλω.
Κάνω κάτι λάθος;
anna 21
Δραστήριο μέλος
Γεια σας και πάλι. Θα σας πω τι έγινε, πήγαμε εδώ στο Δημόσιο Νοσοκομείο και φάγαμε άκυρο, δεν υπάρχει αλλεργιολόγος στα δημόσια νοσκομεία, μόνο σε ιδιωτικά μπορείς να κάνεις εξετάσεις μας είπαν. Έψαξα και βρήκα κάποιους αλλεργιολόγους στο Βόλο, τώρα δεν έχω ιδέα πόσο θα πάει η επίσκεψη....
Δώραααα μας θες για καφεδάκι;![]()
Επίσης ρε παιδιά έχω ένα παράπονο και θέλω να το πω, έχω επικοινωνήσει με διάφορες φιλοζωικές και δεν έχω βγάλει άκρη.
Σαν να μη θέλουν να με εξυπηρετήσουν να βρω γατάκι.
Αφού υποτίθεται ότι φιλοξενούν ζωάκια και τους ψάχνουν σπίτι, γιατί δεν βοηθάν κάποιον που ενδιαφέρεται;
Έχω μιλήσει με φιλοζωική Λάρισας, έχω βρει αγγλείες με γατάκια που μου αρέσουν πολύ, έχω στείλει email, μήνυμα σε κινητό ακόμα και στο twitter τους έχω μιλήσει και τίποτα.
Επίσης σε φιλοζωική Θεσ/ικης έστειλα email τους ρώτησα αν μπορούν να μεταφέρουν γατάκια και μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο (2-4) και όταν τους απάντησα αν μπορούμε να μιλήσουμε μέσω email γιατί δεν έχω κάρτα μου έστειλαν ένα email που έλεγε ούτε εμείς έχουμε.... Τι να τους πάρω τηλ. αφού ούτε ξέρω αν μεταφέρουν ούτε έχω δει κάποια αγγελία με κάποια που θέλω.
Κάνω κάτι λάθος;
γεια σου αννα! καταλαβαινω γιατι μπορει να εχεις μπερδευτει με ολη αυτην την κατασταση. τα πραγματα ομως δεν ειναι οπως τα φανταζεσαι... τα φιλοζωικα σωματεια αποτελουνται απο εθελοντες (λιγους συνηθως) που δεχονται καθημερινα τηλεφωνα για απειρα περιστατικα (πχ μωρα γατακια, κακοποιημενα, τραυματισμενα κλπ..) και προσπαθουν να ανταπεξελθουν... αυτο τις περισσοτερες φορες με χρηματα των ιδιων των εθελοντων... μιλαμε για παρα πολλα εξοδα για περιθαλψεις, συντηρησεις των ζωων που ηδη υπαρχουν και φιλοξενουνται και παει λεγοντας...υποψην οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν οπως ολοι μας και τις δικιες τους υποχρεωσες, προβληματα κλπ. αν σκεφτεις ολα αυτα θα καταλαβεις τι συμβαινει. παντα σε αγγελιες σωματειων υπαρχουν τηλεφωνα επικοινωνιας ακριβως για να διευκολυνεται η επικοινωνια αφου οι διευθυντες/εθελοντες δεν εχουν χρονο να καθονται πανω απο το pc και να απαντανε στα καθε ειδους σχολια και μειλ. γιαυτο και αν τους πεις πχ οτι δεν εχεις καρτα για να παρεις τηλ θα υποθεσουν οτι δεν ενδιαφερεσαι σοβαρα. επισης το αν μπορει να μεταφερθει ενα γατακι απο θεσνικη πχ θα εξαρτηθει πρωτα απο το αν θα κριθεις εσυ καταλληλη για υιοθεσια συμφωνα με τη μεθοδο που εφαρμοζει το καθε σωματειο/ ιδιωτης. ολα αυτα στα γραφω για να καταλαβεις την κατασταση και να μην εγκαταλειψεις την προσπαθεια να βρεις ενα γατακι μεσω σωματειου/ιδιωτη που πραγματικα το εχει αναγκη! δειξε λιγη υπομονη και κατανοηση και συντομα θα εχεις σωσει μια ψυχουλα! ολα αυτα βεβαια αφου ψαξεις αυτο το θεμα με τη αλλεργια που λες φυσικα γτ δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται χωρις λογο ενα ζωακι!
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Κοιτάω πιο προσεχτικά όλες τις αγγελίες που υπάρχουν εδώ (άπειρες είναι) κι αρχίζω να ερωτεύομαι:
https://www.mypetz.gr/threads/Καλυψώ-απλά-υπέροχη.234324/.
Αλλά πραγματικά είναι όλες τόσο όμορφες.
Ναι είναι κι αυτό με την αλλεργία... Δώραααα.....
moukelis
Επιφανές μέλος
Τη Θενια για τον γλύκα Σορμπε την πηρες;
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Παιχνίδια να έχει και όλα οκ 
Αν ενδιαφερθείς για τον Σορμπέ και σου αρέσει τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Φυσικά το θέμα είναι να σου αρέσει και να τον επιλέξεις. Όπως είπες και εσύ οι αγγελίες για γάτες που ψάχνουν σπίτι είναι πολλές. Εσύ θα πρέπει να πάρεις την γάτα η οποία σου κερδισε την καρδιά. Έστω και από φωτό. Όχι να σκεφτείς μόνο ποια είναι κοντά σου και ποια είναι βολικό να πάρεις. Μην ξεχνάς ότι θα ζήσει πάνω κάτω 15 χρόνια. Και αυτό θα είναι μαζί σου. Άρα δεν πρέπει να είσαι σίγουρη ότι την γάτα που θα πάρεις την θέλεις για μέλος της οικογένειας σου?

Επίσης το θέμα της αλλεργίας πρέπει να το ξεκαθαρίσετε. Όχι μόνο αν σ'ενδιαφέρει ο Σορμπέ αλλά αν σ'ενδιαφέρει οποιοδήποτε γατί. Ο Σορμπέ έχει σταθεί άτυχος με τις υιοθεσίες του γιατί έπεσε σε λάθος άτομα. Δεν θα ήθελα να ξανασυμφωνηθεί κάτι και τελευταία στιγμή να ακυρωθεί. Είναι άδικο και για μας και για το γατί. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Όσον αφορά το θέμα του ότι είσαι Βόλο και εγώ Θεσσαλονίκη μην σ'ανησυχεί. Όπως σου είπε η Δώρα κατεβαίνω συχνά Βόλο και μπορώ να στον φέρω αν συμφωνήσουμε να τον πάρεις. Απο εκεί και πέρα και εγώ και η Δώρα μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ότι απορίες έχεις. Μην νομίζεις ότι θα στον δώσω και μετά θα εξαφανιστώ. Δεν υπάρχει τέτοια περίπρωση γιατί έτσι κι αλλιώς θα θέλω να μαθαίνω τι κάνει ο κούκλος μου.
Στο κάτω κάτω έχω ομολογήσει ουκ ολίγες φορές ότι ο συγκεκριμένος είναι ο αγαπημένος μου απ'ολα τα αδέρφια της γέννας. 
aalyah
Διάσημο μέλος

sadyist
Νεοφερμένο μέλος
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Όμως έχω δει κάποιες αγγελίες με γάτες που με έχουν κάνει αυτό το κλικ που λες! Εδώ όσες έχω δει και μου αρέσουν είναι όλες από τον χρήστη konstans όπως η Καλυψώ που έγραψα παραπάνω και άλλη μια https://www.mypetz.gr/threads/dusty-άσπρο-μπλε-κούκλος.233043/. Αλλά δεν ξέρω ούτε πληροφορίες για το χαρακτήρα τους ούτε αν ακόμα ψάχνουν σπίτι, ούτε αν μπορούν να έρθουν εδώ. Έστειλα email και περιμένω να δω τι θα μου πουν.
sadyist πολύ σπουδαία πληροφορία μας έδωσες, ούτε καν το είχα σκεφτεί ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! Το βρήκα ήδη στο ίντερνετ. Από εβδομάδα θα το προμηθευτώ! Και πιο φθηνό από την επίσκεψη στον αλλεργιολόγο! Όσο για την ομοιοπαθητική άντε να τον πείσω να μην πίνει καφέδες...
aalyah
Διάσημο μέλος

anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Άννα σου ευχομαι να βρεις το γατάκι που θέλεις. Είναι πολύ σημαντικό να σου κάνει το κλικ η γάτα σου. Για μένα το πιο σημαντικό απ'ολα![]()
Μακάρι να της κάνω και εγώ κλικ...

Ευχαριστωωω... αν όλα πάνε καλά και αποκτήσω γατάκι θα ανεβάσω φωτο!
Πολύ μου αρέσει η παρέα σας!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αννα μου,καλυτερα να παρεις τηλεφωνο,υπαρχει το τηλεφωνο στο πρωτο ποστ του θεματος που εβαλες.Όμως έχω δει κάποιες αγγελίες με γάτες που με έχουν κάνει αυτό το κλικ που λες! Εδώ όσες έχω δει και μου αρέσουν είναι όλες από τον χρήστη konstans όπως η Καλυψώ που έγραψα παραπάνω και άλλη μια https://www.mypetz.gr/threads/dusty-άσπρο-μπλε-κούκλος.233043/. Αλλά δεν ξέρω ούτε πληροφορίες για το χαρακτήρα τους ούτε αν ακόμα ψάχνουν σπίτι, ούτε αν μπορούν να έρθουν εδώ. Έστειλα email και περιμένω να δω τι θα μου πουν.

anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Αννα μου,καλυτερα να παρεις τηλεφωνο,υπαρχει το τηλεφωνο στο πρωτο ποστ του θεματος που εβαλες.![]()
Για την ώρα μιλάμε μέσω email! Εννοείται πως θα μιλήσουμε και τηλεφωνικώς!
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Να σας πω και τη διαδικασία την οποία ακολουθήσαμε για να την έχετε υπόψη σας.
Αυτό το τεστ για τις αλλεργίες δεν κατάφερα να το βρω στα φαρμακεία (πήγα σε αρκετά αλλά ούτε που το ξέρανε), υπήρχε όμως μέσω ίντερνετ που μπορούσε να το παραγγείλει κανείς με κόστος γύρω στα 20 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής.
Όμως έκλεισα ραντεβού με έναν αλλιεργολόγο και μου είπε ότι θα μου έπαιρνε 10 ευρώ για να γίνει το τεστ μόνο για γάτα (με ασφάλεια θα την έκανε δωρεάν).
Πήγαμε εχτές και δυστυχώς βάζοντάς του τις σταγόνες πάνω στο χέρι του, πρίστηκε και κοκκίνησε αρκετά.
Ο αλλεργιολόγος είπε ότι σε περίπωση που θα εκτίθονταν στο αλλεργιογόνο της γάτας καθημερινά το φούσκωμα θα ήταν μεγαλύτερο.
Για σύγκριση βάλαμε και του σκύλου (είχα στο παρελθόν σκύλο και είχαμε μείνει αρκετές φορές μαζί του χωρίς να τον πειράξει κάτι), φούσκωσε ελάχιστα καμία σχέση με της γάτας.
Μας συμβούλευσε να μην πάρουμε γατούλι...
Αν ήμουν εγώ που είχα το πρόβλημα δεν θα είχα θέμα κάπως θα το αντιμετώπιζα αλλά αφού είναι άλλος δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Οπότε το ξεχνάω...
Ευχαριστώ πάρα πολύ όμως όλους για όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πρώτον μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με γάτες, φροντίζοντας τα αδεσποτούλια της γειτονιάς σου. Όταν φροντίζουμε ένα αδέσποτο ξέρεις, είναι σαν δικό μας. Κάθε μέρα θα σε περιμένει για τα χαδάκια του και το φαγάκι του. Ακόμη και να το στειρώσεις και να το πηγαίνεις στον κτηνίατρο θα μπορείς. Εμένα σκέψου ότι η γατούλα μου μένει έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι το μωρό μου. Είναι μαζί μας σχεδόν έξι χρόνια και κάνουμε ο,τι μπορούμε για αυτήν.
Επίσης μια ωραία λύση για εσάς θα ήταν να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι. Είναι εκπληκτικά ζωάκια και αν είναι και μικρουλι μια χαρά θα ταιριάξει και μέσα στο σπίτι.
Η αλλεργία είναι στην τρίχα της γάτας ή σε κάτι άλλο?Πάντως θα μπορούσατε να κάνετε και μια αυτοψία. Πάτε σε ένα σπίτι που έχει γατούλες για να δείτε λίγο πως είναι και πως αντιδράει η αλλεργία.
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Αχ Αννούλα μου, είναι τόσο κρίμα.Φντάζομαι πόσο θα έχεις στενοχωρηθεί. Όμς δεν πρέπει..εγώ έχω να σου προτείνω πάρα πολλά πράγματα, που μπορείς να κάνεις.
Πρώτον μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με γάτες, φροντίζοντας τα αδεσποτούλια της γειτονιάς σου. Όταν φροντίζουμε ένα αδέσποτο ξέρεις, είναι σαν δικό μας. Κάθε μέρα θα σε περιμένει για τα χαδάκια του και το φαγάκι του. Ακόμη και να το στειρώσεις και να το πηγαίνεις στον κτηνίατρο θα μπορείς. Εμένα σκέψου ότι η γατούλα μου μένει έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι το μωρό μου. Είναι μαζί μας σχεδόν έξι χρόνια και κάνουμε ο,τι μπορούμε για αυτήν.
Επίσης μια ωραία λύση για εσάς θα ήταν να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι. Είναι εκπληκτικά ζωάκια και αν είναι και μικρουλι μια χαρά θα ταιριάξει και μέσα στο σπίτι.
Η αλλεργία είναι στην τρίχα της γάτας ή σε κάτι άλλο?Πάντως θα μπορούσατε να κάνετε και μια αυτοψία. Πάτε σε ένα σπίτι που έχει γατούλες για να δείτε λίγο πως είναι και πως αντιδράει η αλλεργία.
Σκυλάκι είχα και παλαιότερα, τώρα ήθελα γατάκι.Αυτό με τα αδέσποτα εγώ δεν το καταφέρνω, αφού άμα τα πλησιάζω φεύγουν τρέχοντας, σιγά μη κάτσουν να τις χαϊδέψω κιόλας.
Δεν πειράζει καλύτερα που το μάθαμε γιατί μετά θα έπρεπε ή αυτός να φύγει ή το γατί...
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η ράτσα σφυγξ, πως σου φαίνεται???Είναι για ιδιαιτερους γατόφικους αλλά απο χαρακτήρα είναι το κάτι άλλο από ότι λένε..
https://www.google.gr/imgres?q=sphyn...&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,i:111&tx=92&ty=88
VoiceOfTheSoul
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool