Ψάχνω γατούλα για υιοθεσία στο Βόλο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κριμα. Μηπως υπαρχει πιθανοτητα ομοιοπαθητικης ή δεν το εχετε συζητησει καν?

Δεν θα την παλεύει χωρίς καφέ και ούτε λόγος για υποκατάστά του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα την παλεύει χωρίς καφέ και ούτε λόγος για υποκατάστά του.
Τι να πω ρε γαμωτο. Ειλικρινα λυπαμαι για αυτη την εξελιξη.Τουλαχιστον εγινε νωρις η διαγνωση και δεν χρειαστηκε να γυρισετε πισω καποια γατακι που ενδεχομενος θα υιοθετουσατε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνηθως η αλλεργικη αντιδραση πυροδοτειτα απο μια ουσια που υπαρχει στο σαλιο της γατας,οχι στην τριχα,οποτε και η συγκατοικηση με μια Σφιγγα τα ιδια αποτελεσματα φοβαμαι οτι θα εχει...Σε καποιες ερευνες αναφερεται οτι οι γατες Σιβηριας εχουν λιγοτερο αλλεργιογονο στο σαλιο τους,αλλα δεν ειναι σιγουρη η αντιδραση καθε ατομου.

Εχω αλλεργία σε γατι (πιο έντονο) κ σε σκυλι.. και συγκατοικώ με 3 γατες κ σκύλο, ο οποίος είναι μαζί μου στο δωμάτιο (όχι οι γατες όμως). Οταν ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το αναπνευστικό που είχα οφείλεται σε αλλεργία έκανα απευαισθητοποιηση, για την αλλεργία στα ακάρεα που ήταν και το κύριο πρόβλημα. Μετά την θεραπεία (όχι ομοιοπαθητική, απευαισθητοποίηση έκανα) για τα ακάρεα, γενικά τα συμπτώματα φύγανε, και τα τελευταία 3 χρόνια ελάχιστες φορές το χρόνο παίρνω φάρμακα. Εφόσον ο φίλος σου έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα, οκ, να το αφήσεις , αλλά θέλω να πώ, ότι αλλεργίες και ζώα δεν είναι κατ ανάγκη αντίθετα πράγματα.

Εχω αλλεργία σε γατι (πιο έντονο) κ σε σκυλι.. και συγκατοικώ με 3 γατες κ σκύλο, ο οποίος είναι μαζί μου στο δωμάτιο (όχι οι γατες όμως). Οταν ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το αναπνευστικό που είχα οφείλεται σε αλλεργία έκανα απευαισθητοποιηση, για την αλλεργία στα ακάρεα που ήταν και το κύριο πρόβλημα. Μετά την θεραπεία (όχι ομοιοπαθητική, απευαισθητοποίηση έκανα) για τα ακάρεα, γενικά τα συμπτώματα φύγανε, και τα τελευταία 3 χρόνια ελάχιστες φορές το χρόνο παίρνω φάρμακα. Εφόσον ο φίλος σου έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα, οκ, να το αφήσεις , αλλά θέλω να πώ, ότι αλλεργίες και ζώα δεν είναι κατ ανάγκη αντίθετα πράγματα.

Μας είπε και ο αλλεργιολόγος για τις ενέσεις απευαισθητοποίησης αλλά μας είπε ότι, αν και αυτόν δεν τον συμφέρει, δεν είναι σύμφωνος με αυτές τις ενέσεις. Δε ξέρω ρε γαμώτο. Ακόμη το σκέφτομαι. Θέλω πολύ μια γάτα μαζί μου...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back