Ψάχνω γατούνι!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dorotheaj

Νεοφερμένο μέλος

Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Γεια σας!!
Είμαι νέα στο site και ελπίζω να έκανα στο σωστό μέρος το topic!:worry:
Λοιπόν ζω στο Ηράκλειο Κρήτης και εδώ και 3 μήνες (ναι,3 ολόκληρους μήνες),ψάχνω απεγνωσμένα ένα γατάκι και δεν μπορώ να βρω!!!!Τι στο ίντερνετ έψαξα,τι σε εφημερίδες τίποτα..Όλα τα γατάκια που χαρίζονται είναι εκτός Ηρακλείου (Ρέθυμνο,Χανια κλπ),ή εκτός Κρήτης :(..Anyway,ψάχνω ένα γατάκι μωρό μέχρι 2 μηνών,και θυληκό!!Χρώμα κλπ δεν με ενδιαφέρει,όπως δεν με ενδιαφέρει αν είναι ράτσας ή όχι..Εαν ξέρετε κάποιον που χαρίζει γατάκι εντός Ηρακλείου,θα σας ήμουν ευγνώμων!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!
Είμαι νέα στο site και ελπίζω να έκανα στο σωστό μέρος το topic!:worry:
Λοιπόν ζω στο Ηράκλειο Κρήτης και εδώ και 3 μήνες (ναι,3 ολόκληρους μήνες),ψάχνω απεγνωσμένα ένα γατάκι και δεν μπορώ να βρω!!!!Τι στο ίντερνετ έψαξα,τι σε εφημερίδες τίποτα..Όλα τα γατάκια που χαρίζονται είναι εκτός Ηρακλείου (Ρέθυμνο,Χανια κλπ),ή εκτός Κρήτης :(..Anyway,ψάχνω ένα γατάκι μωρό μέχρι 2 μηνών,και θυληκό!!Χρώμα κλπ δεν με ενδιαφέρει,όπως δεν με ενδιαφέρει αν είναι ράτσας ή όχι..Εαν ξέρετε κάποιον που χαρίζει γατάκι εντός Ηρακλείου,θα σας ήμουν ευγνώμων!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

Aννουλα, καλως ηρθες στο φορουμ. Τι επαθε ο Νταντε και ψαχνεις καινουριο γατακι? :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η "κουνελακι"νομιζω οτι χαριζει γατακια..και μαλιστα ειναι και πανεμορφα!!!μπες στις αγγελιες...ή στειλε της ενα πμ..

Αφροδίτη εσύ είσαι? :confused: Καλως σας βρήκα!!! :D
Τον Ντάντε τον έχει η γιαγιά μου,είναι μόνη της και επειδή έψαχνε γατάκι πήρε τον Ντάντε!! :) Τον λατρεύει,έχει και δικό του κρεβάτι :P Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα στείλω πμ!! Ελπίζω να βρω κάτι!! :D

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311298:
Aννουλα, καλως ηρθες στο φορουμ. Τι επαθε ο Νταντε και ψαχνεις καινουριο γατακι? :confused:

Μου αρέσει πολύ και το γατάκι που έχεις ως υπογραφή,αλλα είναι στην Αθήνα σωστα? :(

Αφροδίτη εσύ είσαι? :confused: Καλως σας βρήκα!!! :D
Τον Ντάντε τον έχει η γιαγιά μου,είναι μόνη της και επειδή έψαχνε γατάκι πήρε τον Ντάντε!! :) Τον λατρεύει,έχει και δικό του κρεβάτι :P Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα στείλω πμ!! Ελπίζω να βρω κάτι!! :D

Α, λολ, δεν σκεφτηκα να γραψω το ονομα μου :D Αλλα φαινεται απο το προφιλ μου :P

Ειναι μια κοπελα που μενει Ρεθυμνο, και χαριζει κατι υπεροχα γατακια, πεταγεσαι μιση ωρα, το παιρνεις και γυριζεις σπιτι σου! Τον Νταντε τον στειρωσατε? Κοντοσιμωνει η ωρα ε? :P

Μου αρέσει πολύ και το γατάκι που έχεις ως υπογραφή,αλλα είναι στην Αθήνα σωστα? :(

Αννιω μου, αν μπορεις να την αγαπησεις την Μιλλενια μας και ειναι πειρατογατο, εγω θα σου την φερω προσωπικα στην Κρητη, οποτε θες. Αν δεν σε πειραζει το ενα ματακι μονο. Αν θες ενα γατακι με δυο, δεν θα το παρω προσωπικα :/: Απλα να μου την προωθησεις λιγο, μπας και βρεθει χριστιανος που δεν τον νοιαζει η εμφανιση, αλλα να αγαπησει ενα πλασματακι που εχει περασει πολλα και του αξιζει το καλυτερο.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311331:
Αννιω μου, αν μπορεις να την αγαπησεις την Μιλλενια μας και ειναι πειρατογατο, εγω θα σου την φερω προσωπικα στην Κρητη, οποτε θες. Αν δεν σε πειραζει το ενα ματακι μονο. Αν θες ενα γατακι με δυο, δεν θα το παρω προσωπικα :/: Απλα να μου την προωθησεις λιγο, μπας και βρεθει χριστιανος που δεν τον νοιαζει η εμφανιση, αλλα να αγαπησει ενα πλασματακι που εχει περασει πολλα και του αξιζει το καλυτερο.

Σου έχω κάνει add στο fb γι αυτό το λόγο..Έχω 3 γκρουπς δικά μου,απο τα οποί προωθώ ζωάκια..Εχω προωθήσει και τη Μιλλένια!Πριν μια εβδομάδα ήταν να υιοθετήσω ένα γατάκι που δεν είχε καθόλου ματάκια,και κούτσεναι απο το ένα μπροστινό ποδαράκι,αλλα δεν τα κατάφερε στο χειρουργείο που του έκανε η κοπέλα που το έιχε..:( Είναι ζωάκι κι αυτό,τι σημασία έχει το ματάκι του?Για εμένα καμία..Πόσο μηνών είναι η Μιλλένια?(όχι οτι θα παίξει ρόλο,απλά να ξέρω..)!!Και θα μπαίνεις ρε συ σε διαδικασία να έρχεσαι Κρήτη?

βρε παιδια..τι μου τσαμπουναντε τοση ωρα;;;;;;;;;;;; η μιλενια μπορει να εχει ενα ματακι...αλλα ειναι οντως πανεμορφη!!!!!οποτε και σε αυτους που τους ενδιαφερει η εμφανιση..παλι μεσα ειμαστε!!:D....σορυ για το οφ..

θα συμφωνησω πως η μιλλενια ειναι μια κουκλα:), επισης η ηλικια δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο, αυτα ειναι μονο φημες οτι δενεται περισσοτερο κτλ, ισα ισα οσο πιο μεγαλο τοσο πιο ευκολο και να δεθει αλλα και να μην κανει αταξιες:)

Σου έχω κάνει add στο fb γι αυτό το λόγο..Έχω 3 γκρουπς δικά μου,απο τα οποί προωθώ ζωάκια..Εχω προωθήσει και τη Μιλλένια!Πριν μια εβδομάδα ήταν να υιοθετήσω ένα γατάκι που δεν είχε καθόλου ματάκια,και κούτσεναι απο το ένα μπροστινό ποδαράκι,αλλα δεν τα κατάφερε στο χειρουργείο που του έκανε η κοπέλα που το έιχε..:( Είναι ζωάκι κι αυτό,τι σημασία έχει το ματάκι του?Για εμένα καμία..Πόσο μηνών είναι η Μιλλένια?(όχι οτι θα παίξει ρόλο,απλά να ξέρω..)!!Και θα μπαίνεις ρε συ σε διαδικασία να έρχεσαι Κρήτη?

:confused: Με εχεις κανει αντ στο φουμπου? Εισαι σιγουρη?

Ειναι δυομιση μηνων η Μιλλενια μας, και ειναι ενα γατι ολα τα λεφτα. :P Να σου πω καλη μου, αν ειναι να βρει ενα καλο σπιτακι, ερχομαι οπου θες :P Η' μπορει να βρω καποιον αλλο να σου την φερει, δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ειναι πολυ καλη ρε συ, και δεν μου την εχει ζητησει κανεις. Λες και ειναι λιγοτερο γατι, επειδη εχει ενα ματακι μονο. :( Εδω μπορεις να δεις την ιστορια της αν θες, και τι τραβηξα ενα μηνα μεχρι να την αναστησω. Και με βοηθησανε τοσο πολυ απο το φορουμ, δεν θα το πιστευεις. Και αν δεις το ματι της, αυτο που λειπει, ειναι τελεια ραμμενο, σαν να ειναι μονο γουνιτσα, δεν εχει τρυπα η κατι τρομακτικο. Το μονο που με απασχολει ειναι να την στειρωσεις οταν παει 6 μηνων, και θα βαλω τα μισα λεφτα για την στειρωση, αν δεν μπορεις μονη σου. Και να ερχομαι να την βλεπω. Σου εγγυωμαι αν την δεις, δεν διαφερει σε τιποτα απο οποιοδηποτε αλλο γατακι :redface:

Άντε ρε παιδιά, μακάρι να δέσει το προξενειό:) Η Μιλένια είναι γατάκι ζυμάρι, ένα χνουδωτό μπαλάκι που το παίρνεις στα χέρια σου και δεν θες να το αφήσεις.:)

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311359:
:confused: Με εχεις κανει αντ στο φουμπου? Εισαι σιγουρη?

Ειναι δυομιση μηνων η Μιλλενια μας, και ειναι ενα γατι ολα τα λεφτα. :P Να σου πω καλη μου, αν ειναι να βρει ενα καλο σπιτακι, ερχομαι οπου θες :P Η' μπορει να βρω καποιον αλλο να σου την φερει, δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ειναι πολυ καλη ρε συ, και δεν μου την εχει ζητησει κανεις. Λες και ειναι λιγοτερο γατι, επειδη εχει ενα ματακι μονο. :( Εδω μπορεις να δεις την ιστορια της αν θες, και τι τραβηξα ενα μηνα μεχρι να την αναστησω. Και με βοηθησανε τοσο πολυ απο το φορουμ, δεν θα το πιστευεις. Και αν δεις το ματι της, αυτο που λειπει, ειναι τελεια ραμμενο, σαν να ειναι μονο γουνιτσα, δεν εχει τρυπα η κατι τρομακτικο. Το μονο που με απασχολει ειναι να την στειρωσεις οταν παει 6 μηνων, και θα βαλω τα μισα λεφτα για την στειρωση, αν δεν μπορεις μονη σου. Και να ερχομαι να την βλεπω. Σου εγγυωμαι αν την δεις, δεν διαφερει σε τιποτα απο οποιοδηποτε αλλο γατακι :redface:

Nαι σου έχω κάνει add,αλλα είμαι με ψευδώνυμο (La principessa dei Fiori)!!
Α είναι πολύ μικρούλα καλέ!!Πολύ ωραίααα!! :clapup:Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ματάκι της..Πες μου πόσο κοστίζει η στείρωση,γιατί δεν έχω ιδέα..Το να έρχεσαι να τη βλέπεις όποτε θέλεις είναι αυτονόητο!!!!!

Nαι σου έχω κάνει add,αλλα είμαι με ψευδώνυμο (La principessa dei Fiori)!!
Α είναι πολύ μικρούλα καλέ!!Πολύ ωραίααα!! :clapup:Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ματάκι της..Πες μου πόσο κοστίζει η στείρωση,γιατί δεν έχω ιδέα..Το να έρχεσαι να τη βλέπεις όποτε θέλεις είναι αυτονόητο!!!!!

Ειναι μια σταλιτσα γατι :redface: Ειδες το θεμα της? Οταν την βρηκα δεν μπορουσε να κρατησει το κεφαλι της ορθιο :/: Απο οτι ξερω ειναι απο 80-100 ευρω, θα βρουμε καπου καλα και αναλογα τα οικονομικα μου θα βαλω τα μισα ή περισσοτερα. Απλα δεν θελω να γεννησει, αν θες γατακι κι αλλο σου βρισκω εγω, μην ανησυχεις :hehe:

Εσυ εισαι παιδι μου η πριγκηπησα των λουλουδιων? Που να σε καταλαβω να σε κανω add :P Θυμησε μου που μενεις στο Ηρακλειο? :hmm:

αντε βρε κοριτσια...αυτην την μιλενια την εχω μεσα στην καρδια μου..την λατρευθω τη ζουζουνα..κια ειμαι σιγουρη οτι οποιος την παρει...θα λεει γιατι δεν την ειχα τοσον καιρο!!!!!!!!αν ηθελα και 3ο γατι..εγω θα την επαιρνα μικοτομανα...και ειναι αληθεια αυτο που λεω..:D

καλε αν ειναι για Ηρακλειο εγω θα το παω το κοριτσι!!!! το μονο που χρειαζομαι ειναι για το αεροπλανο βιβλιαριο υγειας και καποιος να ερθει να την παρει απο το αεροδρομιο!!!! ηταν να φυγω σημερα και φευγω αυριο το βραδυ τελικα πεταω στις 19.30 αν το αποφασισατε κανενα προβλημα!!

Αλλα και να μην εχεις τωρα που το σκεφτομαι μπορω να χρεισιμοποιησω των δικων μου ενα!!!!

Οριστε και ο γατομεταφορεας,μπραβο βρε Νενα!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back