Ψάχνω γατούνι!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311432:
Ειναι μια σταλιτσα γατι :redface: Ειδες το θεμα της? Οταν την βρηκα δεν μπορουσε να κρατησει το κεφαλι της ορθιο :/: Απο οτι ξερω ειναι απο 80-100 ευρω, θα βρουμε καπου καλα και αναλογα τα οικονομικα μου θα βαλω τα μισα ή περισσοτερα. Απλα δεν θελω να γεννησει, αν θες γατακι κι αλλο σου βρισκω εγω, μην ανησυχεις :hehe:

Εσυ εισαι παιδι μου η πριγκηπησα των λουλουδιων? Που να σε καταλαβω να σε κανω add :P Θυμησε μου που μενεις στο Ηρακλειο? :hmm:

Nαι το είδα το θέμα της,το μικρούλι μωρέ ταλαιπωρήθηκε!!Πάλι καλά που ησουν και εσύ!!!Εντάξει ρε τα οικονομικά κανονίζονται,εγώ έλεγα οτι θα έκανα καμιά 500ρα..Με πήρε μια καθηγήτρια μου που θέλει να μου δώσει και εκείνη γατί (τυχαίνει να μην έχει κι αυτό το ένα του ματάκι)!Προτιώ τη Μιλλένια,έχεις χρόνο λίγακι ακόμα να το συζητήσω με τους δικούς μου αύριο και να σου πω?Θα σου στείλω μέιλ στο φάτσαμπουκ!!

Στο Ηράκλειο δεν μένω μακριά απο εσένα,Αι-Γιάννη μένω..Αν δεν μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου δίνουμε ραντεβού κάπου πιο κεντρικά,αν την πάρω τελικά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι το είδα το θέμα της,το μικρούλι μωρέ ταλαιπωρήθηκε!!Πάλι καλά που ησουν και εσύ!!!Εντάξει ρε τα οικονομικά κανονίζονται,εγώ έλεγα οτι θα έκανα καμιά 500ρα..Με πήρε μια καθηγήτρια μου που θέλει να μου δώσει και εκείνη γατί (τυχαίνει να μην έχει κι αυτό το ένα του ματάκι)!Προτιώ τη Μιλλένια,έχεις χρόνο λίγακι ακόμα να το συζητήσω με τους δικούς μου αύριο και να σου πω?Θα σου στείλω μέιλ στο φάτσαμπουκ!!

Στο Ηράκλειο δεν μένω μακριά απο εσένα,Αι-Γιάννη μένω..Αν δεν μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου δίνουμε ραντεβού κάπου πιο κεντρικά,αν την πάρω τελικά!!

Οτι αποφασισεις, περιμενω μηνυμα σου. Αν αποφασισεις να την παρεις νωρις, θα την εχεις αυριο στο σπιτι σου. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα τι εγινε με την ομορφη ψιψινα??
αποφασισες να την παρεις???
ειναι πολυ ζουζουναααααααααααααααααα:redface::redface::redface:
πιστευω πως δεν θα το μετανιωσεις...

καλε...τωρα φτιαχνει και την προικουλα της!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:clapup::clapup::clapup:
αχ μπραβο ρε κοριτσια...
να σου ζησειιιιιιι
:redface::redface::redface:

αχ τελεια!!!
καλη διαμονη στο καινουργιο σου σπιτακι μιλλενιακι πειρατινακιιιι!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back