Ψάχνω για γατάκι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

doxou92

Νεοφερμένο μέλος

Η doxou92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά! Μόλις έκανα εγγραφή στην ιστοσελίδα που την βρήκα τυχαία και μου άρεσε πολύ! Είμαι φοιτήτρια στο Ηράκλειο και ψάχνω για ένα γατάκι...Δεν με ενδιαφέρει το πως θα είναι γιατί λατρεύω όλες τις γάτες και για εμένα δεν υπάρχουν άσχημες γάτες.. Το μόνο που θα ήθελα είναι η γάτα να είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.. Ελπίζω να με βοηθήσετε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γεια σας παιδιά! Μόλις έκανα εγγραφή στην ιστοσελίδα που την βρήκα τυχαία και μου άρεσε πολύ! Είμαι φοιτήτρια στο Ηράκλειο και ψάχνω για ένα γατάκι...Δεν με ενδιαφέρει το πως θα είναι γιατί λατρεύω όλες τις γάτες και για εμένα δεν υπάρχουν άσχημες γάτες.. Το μόνο που θα ήθελα είναι η γάτα να είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.. Ελπίζω να με βοηθήσετε.....
Καλωσήρθες στο forum (να ξέρεις ότι απαγορεύτονται τα greeklish ) :D

:) Μέσα στο forum υπάρχουν πολλά γατιά που ψάχνουν για σπιτάκι και ζητούν μανούλα, διάλεξε οποιο σου αρέσει.

Δες αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Ποιός-θέλει-άσπρο-φουντωτό-μωρό-γατάκι.230963/ αυτό είναι μικρό για να στειρωθεί όμως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ρίξε μια ματιά και σε αυτόν!!! https://www.mypetz.gr/threads/Το-λεοπάρ-γατάκι.231719/
Από ότι βλέπω είναι 7 μηνών, που σημαίνει κοντά σε ηλικία να στειρωθεί και προβλέπεται η δυνατότητα να τον πάρεις στειρωμένο.
Και είναι και κούκλος!!!!!!!!!

Βρες το κουνελάκι είναι το nickname μιας κοπέλας από το φόρουμ φοιτήτριας υποθέτω από το πανεπιστήμιο Ηρακλείου που κατά καιρούς έχει βάλει πολλές αγγελίες για γατάκια που δίνει για υιοθεσία είμαι σίγουρη θα έχει κάποιο να σου δώσει και είναι και στο Ηράκλειο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back