SilverMoth
Νεοφερμένο μέλος
..αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω, καθ'οτι δεν εχω καμια ιδεα, αν μπορειτε να μου πειτε διευθυνσεις/τηλεφωνα φιλοζωικων η οτιδηποτε παρομοιο στην Αθηνα (μενω κεντρο), οπου υπαρχουν γατακια για υιοθεσια για να επισκεφθω και να μπορεσω να γνωριστω απο κοντα με το μελλοντικο γατακι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SilverMoth
Νεοφερμένο μέλος
ειναι παρα πολυ φοβισμενος λεει.. θα περιμενω περισσοτερες πληροφοριες για το αν ειναι διατεθημενοι να μου τον δωσουν, και απλα παραλληλα ειπα να βαλω και αυτη την αγγελια. παραμενει ομως η προτεραιοτητα μου, ειναι κουκλακι, οπως ακριβως το φανταζομουν.. μενει το να γνωριστουμε κι απο κοντα

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
gespa
Νεοφερμένο μέλος
Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΑ ΣΤΟ 6976243924.
Voula
Διάσημο μέλος
SilverMoth
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ gespa! Θα τηλεφωνήσω!

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορείτε να την βρείτε εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Ρωσικό-μπλε.225837/

SilverMoth
Νεοφερμένο μέλος
Τις έχω ήδη δει τις αγγελίες που υπάρχουν στο φόρουμ, περιμένω για νεότερες

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
μηπως σε ενδιαφερει ο Lacky boy?Ειναι εξι μηνων ,πανεξυπνος και στειρωμενος.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ποιος ειναι ο lacky boy? ειναι σε αγγελια?Καλησπερα,
μηπως σε ενδιαφερει ο Lacky boy?Ειναι εξι μηνων ,πανεξυπνος και στειρωμενος.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ναι, γι' αυτό το γατάκι μιλάγαμε πιο πάνω. Δεν είναι ακόμα έτοιμο για υιοθεσία (τουλάχιστον όχι από εμένα που είμαι άπειρη με γάτες και θα ήθελα 1 ήρεμο γατάκι για μέσα στο σπίτι), καθότι είναι πολύ φοβισμένο από αυτά που έχει περάσει.
Τις έχω ήδη δει τις αγγελίες που υπάρχουν στο φόρουμ, περιμένω για νεότερες![]()
SilverMoth, σε παρακαλώ να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε. Καλή τύχη στην αναζήτησή σου.

SilverMoth
Νεοφερμένο μέλος

σορρυ για τον κοπο

SilverMoth
Νεοφερμένο μέλος

παρ ολα αυτα ειναι κουκλι! ελπιζω να βρει σπιτακι συντομα.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κριμα προερχεται και απο show,οι κριτες τον αναγνωρισαν "Ευρωπαικη κοντοτριχη"και τωρα πια εχει και pedigree

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ωωω, συγχαρητηρια στον κουκλο τοτε!!!τον εβαλα γιατι γραφεις πως θες "γκριζακι/μπλεδακι"
Κριμα προερχεται και απο show,οι κριτες τον αναγνωρισαν "Ευρωπαικη κοντοτριχη"και τωρα πια εχει και pedigree![]()

τυχερος αυτος που θα τον παρει
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν ενδιαφερεσαι ακομα εχω εγω ενα γατουλη,το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι ειναι φουντωτος κ λιγο μεγαλουτσικος σε χαρακτηρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

συγγνωμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool