Ψάχνω γκριζάκι/μπλεδάκι, αλλά...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

SilverMoth

Νεοφερμένο μέλος

Η SilverMoth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
ψαχνω γκρι/μπλε γατακι, μεχρι 4-5 μηνων(και φυσικα πανω απο 3 αμα ειναι τυχερο και εχει τη μαμα του ακομη) και εχω ηδη ξεκοκκαλισει τα "χαριζονται" στο φορουμ αυτο αλλα και σε αλλα σαιτ.

..αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω, καθ'οτι δεν εχω καμια ιδεα, αν μπορειτε να μου πειτε διευθυνσεις/τηλεφωνα φιλοζωικων η οτιδηποτε παρομοιο στην Αθηνα (μενω κεντρο), οπου υπαρχουν γατακια για υιοθεσια για να επισκεφθω και να μπορεσω να γνωριστω απο κοντα με το μελλοντικο γατακι μου :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειχες απαντηση, ή απλα το ψαχνεις να εισαι σιγουρη?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα απαντηση, απλα μιλησαμε καπως συντομα με τα PM και δεν καταλαβα τι ακριβως συμβαινει με το γατουλι αυτο :blink: ειναι παρα πολυ φοβισμενος λεει.. θα περιμενω περισσοτερες πληροφοριες για το αν ειναι διατεθημενοι να μου τον δωσουν, και απλα παραλληλα ειπα να βαλω και αυτη την αγγελια.
παραμενει ομως η προτεραιοτητα μου, ειναι κουκλακι, οπως ακριβως το φανταζομουν.. μενει το να γνωριστουμε κι απο κοντα :redface:

Αντε, με το καλο :happy:

Υπαρχει στο Μ. Πευκο ενας κουκλο φουντωτος μπλε Tabby περιπου 5 μηνων εχω φωτο αλλα δεν ξερω πως να κανω επισυναψη αν θες δωσε μου 1 email η οποτε θες μπορω να σε παω να τον δεις απο κοντα.. μιας που ειμαι σε αδεια.... Νενα 6949 125 858

ΓΕΙΑ ΣΟΥ,
Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΑ ΣΤΟ 6976243924.

Silvermoth μια γκρι φουντωτή θεά, την Poopsie δεν την είδες στα χαρίζονται ?

Την είδα, την είδα, αλλά θέλω κοντότριχο γατάκι :)

Ευχαριστώ gespa! Θα τηλεφωνήσω!:)

Υπάρχει ένα μπλε γατάκι αλλά δεν γνωρίζω αν χαρίζεται ακόμα γιατί η αγγελία είναι πολύ καιρό...
μπορείτε να την βρείτε εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Ρωσικό-μπλε.225837/:happy::)

Ναι, γι' αυτό το γατάκι μιλάγαμε πιο πάνω. Δεν είναι ακόμα έτοιμο για υιοθεσία (τουλάχιστον όχι από εμένα που είμαι άπειρη με γάτες και θα ήθελα 1 ήρεμο γατάκι για μέσα στο σπίτι), καθότι είναι πολύ φοβισμένο από αυτά που έχει περάσει.
Τις έχω ήδη δει τις αγγελίες που υπάρχουν στο φόρουμ, περιμένω για νεότερες :rolleyes:

Καλησπερα,
μηπως σε ενδιαφερει ο Lacky boy?Ειναι εξι μηνων ,πανεξυπνος και στειρωμενος.

Καλησπερα,
μηπως σε ενδιαφερει ο Lacky boy?Ειναι εξι μηνων ,πανεξυπνος και στειρωμενος.
ποιος ειναι ο lacky boy? ειναι σε αγγελια?:)

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35893&page=3

Δες τε την ιστορια του.....

Ναι, γι' αυτό το γατάκι μιλάγαμε πιο πάνω. Δεν είναι ακόμα έτοιμο για υιοθεσία (τουλάχιστον όχι από εμένα που είμαι άπειρη με γάτες και θα ήθελα 1 ήρεμο γατάκι για μέσα στο σπίτι), καθότι είναι πολύ φοβισμένο από αυτά που έχει περάσει.
Τις έχω ήδη δει τις αγγελίες που υπάρχουν στο φόρουμ, περιμένω για νεότερες :rolleyes:

SilverMoth, σε παρακαλώ να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε. Καλή τύχη στην αναζήτησή σου.:)

ωχ ναι, ξεχαστηκα τελειως. στα πρωτα μου ποστ το θυμομουν :P
σορρυ για τον κοπο :confused:

καλε δεν ειναι μπλεδακι ο Λακυ μποι :blink:
παρ ολα αυτα ειναι κουκλι! ελπιζω να βρει σπιτακι συντομα.

τον εβαλα γιατι γραφεις πως θες "γκριζακι/μπλεδακι"
Κριμα προερχεται και απο show,οι κριτες τον αναγνωρισαν "Ευρωπαικη κοντοτριχη"και τωρα πια εχει και pedigree:up:

τον εβαλα γιατι γραφεις πως θες "γκριζακι/μπλεδακι"
Κριμα προερχεται και απο show,οι κριτες τον αναγνωρισαν "Ευρωπαικη κοντοτριχη"και τωρα πια εχει και pedigree:up:
ωωω, συγχαρητηρια στον κουκλο τοτε!!!:up::up::up::up::up: τυχερος αυτος που θα τον παρει:D

τελικα βρηκες το γατακι που ηθελες?
εαν ενδιαφερεσαι ακομα εχω εγω ενα γατουλη,το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι ειναι φουντωτος κ λιγο μεγαλουτσικος σε χαρακτηρα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λιγο μεγαλουτσικο σε ηλικια εννοω:)
συγγνωμη:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back