Ψάχνω εθελοντική απασχόληση με αδέσποτα!!

• Thread starter Thread starter puma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

puma

Νεοφερμένο μέλος

Η puma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Θα με ενδιέφερε να απασχοληθώ- φυσικά ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ- με τη φροντίδα, τα δικαιώματα και την προστασία αδέσποτων ζώων. Γνωρίζει κανείς κάποια οργάνωση, σωματείο, άσυλο, ή κάτι τέτοιο όπου μπορώ να ρωτήσω πληροφορίες? Αυτό που ψάχνω δεν είναι θεωρητικό. Θα ήθελα κάποιες ώρες της εβδομάδας να είμαι ένας απο τους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με τη φροντίδα ζώων που φιλοξενούνται σε κάποιους χώρους. Ή κάτι τέλος πάντων που να είναι ενεργό.
Θα μου πεις, κυρία μου βγες στη γειτονιά και μάζεψε αδεσποτάκια. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω άλλα γατιά σπίτι μου, αλλά ταίζω πάντοτε τους γατούληδες της γειτονιάς!
Μπορεί να ακούγεται χαζό ή να μην υπάρχει καν κατι τέτοιο στην Ελλάδα (?) και παρ όλο που έχω 2 γάτους ράτσας σπίτι μου, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη με το θέμα των αδέσποτων, των ημίαιμων και γενικά των ζώων χωρίς σπιτάκι, φαγητό και χάδι. Θα ήθελα μέσα στην τρέλα της ημέρας, πέρα απο τα γραφεία και τις υποχρεώσεις να προσφέρω κάτι σε τέτοια ζωάκια.
Σας παρακαλώ, όποιος έχει κατι να μου προτείνει θα περιμένω με χαρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πρότεινα το stray. Από τα σωματεία που έχω ακούσει, αυτοί τουλάχιστον φαίνεται ότι βοηθάνε ουσιαστικά τα αδέσποτα.
Καλά έχω ακούσει και για το ΣΩΖΩ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ! :happy:
Site? Tηλέφωνο? Πώς να επικοινωνήσω μαζί τους έχεις??

ΟΚ Τα βρήκα στο διαδίκτυο!
Ευχαριστώ!

αν δεις στην υπογραφη μου εχει τα παντα σχεδον εκτος απο το Σωζω, και το Gawf Θα βρεις ολα τα τηλ των σωματειων στο αρθρο για τις φιλοζωικες στη κεντρικη σελίδα

Ευχαριστώ πολύ!
Έκανα ήδη αίτηση στην Ελληνική Φιλοζωική και γράφτηκα και στο ΣΩΖΩ!
:)

Tελεια ετσι θα μας βοηθας και θα μας ενημερωνεις κι απο μεσα μπραβο σου πολυ χαρηκα ευγε:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back