tourlou
Νεοφερμένο μέλος
Η tourlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
09-11-10
19:52
γεια σου σε έχω στείλει μήνυμα στο προφίλ σου με το mail μου για να με στείλεις το δικό σου και να επικοινωνήσουμε να σου στείλω φώτο της γατίτσας στο ξαναστέλνω κι εδώΚαλημέρα σε όλους!μένω στη θεσσαλονίκη και θα ήθελα ένα αδεσποτογατούνι κατα προτίμηση θηλυκό αλλά και για αρσενικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..σε 10 μέρες φεύγω για ταξίδι και επιστρέφω στις 26 του ίδιου μήνα.μόλις λοιπόν επιστρέψω θα υιοθετήσω έναν αρσενικό που ο φίλος μου έχει στη δουλειά του.ο γατούλης αυτός όμως δεν έχει στειρωθεί και θα περιμένω να το στειρώσω κ έπειτα αφού αναρρώσει και μάθει τον χώρο του να του φέρω και παρέα.υπολογίζω δηλαδή μέχρι μέσα δεκεμβρίου.από ότι έχω δει είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στον δρόμο, αλλά φοβιτσιάρης με τα άλλα γατιά της γειτονιάς που είναι πάρα πολύ επιθετικά.τα ταίζουμε και μας γρατζουνάνε και ενώ υπαρχει μπόλικο φαί για όλους μαλώνουν μεταξύ τους και διώχνουν τα αλλα γατιά,μαζι και το γάτο που θα ιυοθετησουμε ο οποίος τους τρέμει.κι αυτός είναι κ ένας λόγος που θέλουμε να τον φέρουμε σπίτι..παρόλα αυτά είμαι σίγουρη ότι θα τα βρεί μια χαρά με ένα μικρό γατάκι που δεν έχει μάθει την επιθετικότητα των γατιών που αναγκάζονται να επιβιώσουν μόνο με αυτόν τον τρόπο στον δρόμο.συγγνώμη για την πολυλογία αλλά νομίζω πως αυτός που θα δώσει το γατάκι του, έχει ανάγκη νά ξέρει την τύχη του κ εννοείται πως όποτε θέλει, θα μπορεί να το βλέπει!
mariakoumaria@yahoo.gr
είναι πολύ τρυφερή και χουρχούρα στειρωμενη εμβολιασμένη και φουλ με αξεσουάρ....θα τρελαθείς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzortzog
Νεοφερμένο μέλος
Η tzortzog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
09-11-10
21:32
Αχ χαίρομαι που την έχεις δει... Δεν ήταν πραγματικά αδελφάκια, τα βρήκα με διαφορά λίγων ημερών όταν ήταν περίπου 2 εβδομάδων. Έχω άλλα δύο γατάκια στο σπίτι (ο λόγο που χάρισα τον Leonardo και δίνω και την μπουρμπουλήθρα) και έτσι είναι πάρα πολύ ήμερα και τα 2.. Η Μπουρμπουλήθρα μάλιστα είναι και εξαιρετικά ευπροσάρμοστη. Όταν δώσαμε τον περίπου αδελφούλη της την είχαμε πάρει και αυτή μαζί γιατί εκείνη η οικογένεια είχε ένα κοριτσάκι και είπαμε να διαλέξει αν θέλει αρσενικό η θηλυκό γατάκι. Ενώ ο Leonardo εξαφανίστηκε κάτω από ένα καναπέ η Μπουρμπουλήθρα έκανε βόλτες και τους τριβότανε από την πρώτη στιγμή.. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με τη συμβίωση με άλλο ζώο γιατί έχει μεγαλώσει με άλλα τρία και μάλιστα ανέχεται και την μεγάλη μου γάτα την Μπαλού η οποία, επειδή τα φοβάται, όποτε συναντά στο διάβα της την κακομοίρα τη μικρή την σφαλιαρίζει... Η κακομοίρα τώρα παίζει μοναχούλα της γιατί η Μπαλού την φοβάται και ο Μολυβίξ μου είναι 4 και έχει σοβαρέψει αρκετά και την πέφτει στον ύπνο ο νυσταλέος μου.. Την λατρεύω την Μπουρμπουλήθρα και την κρατάω όσο χρειάζεται... εδώ έκλαιγα 2 μέρες που έδωσα τον Leonardo, φαντάσου με την μικρούλα μου που με ζυμώνει και με θηλάζει σαν τρελή., Πολύ δύσκολο να τα μεγαλώνεις και να τα δίνεις![]()
την παρασκευή έχω ραντεβου να δω τον σάκη.θέλεις να κλείσουμε ένα ραντεβού το σαββατοκύριακο να δω και την μπουρμπουλήθρα;δεν μου απάντησες αν θα μπορείς μέχρι μέσα δεκεμβρίου να την κρατήσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzortzog
Νεοφερμένο μέλος
Η tzortzog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
09-11-10
22:51
οκ...μου απάντησες...τί αφηριμάδα παναγία μου!δεν είμαι καλά...
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
10-11-10
09:49
Μπορώ να την κρατήσω για όσο χρειαστεί, είπαμε δύσκολα την αποχωρίζομαι. Απλά το μόνο που ζητάω είναι μια υπεύθυνη απάντηση για το αν θα την θέλεις ή όχι γιατί είχα ήδη μια περιπέτεια με αυτό το θέμα και έτσι εφτασε να μεγαλώσει τόσο μέχρι να βάλω αγγελία.. Φυσικά και μπορούμε να βρεθούμε μέσα στο ΣΚ απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω μαγαζί και δεν μπορώ το Σάββατο το πρωί. Στείλε μου προσωπικό μύνημα να θέλεις για να μου πεις που μένεις και πως προτιμάς να βρεθούμε
Θα τα έχεις μέσα σε σπίτι τα γατάκια ε????
Θα τα έχεις μέσα σε σπίτι τα γατάκια ε????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
15-11-10
11:13
Τι έγινε με το Σάκη τελικά?
tzortzog
Νεοφερμένο μέλος
15-11-10
12:09
καλημερούδια!Τι έγινε με το Σάκη τελικά?
είχα κάποια θέματα την παρασκευή και ακύρωσα την επίσκεψη.
αποφασίσαμε να γυρίσουμε από το ταξίδι να πάμε στον γιατρό το νουρέγιεφ κι έπειτα να βρούμε την παρεούλα του.
ανυπομονούσα πολύ και βιάστηκα να ξεκινήσω την αναζήτηση...
επομένως θα τα πούμε σε 15 μέρες να ενημερώσω για το νουρέγιεφ και να δούμε πως θα προχωρίσουμε με την ιυοθεσία.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki