Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
04-11-06
16:47
παλι ειμαι σε αναζητηση ΚΑΛΟΥ κτηνιατρου στην περιοχη του πειραια(η γυρω απο αυτην).τον πρωτο κτηνιατρο τον αλλαξα γιατι ειλικρινα μου ελεγε αλλα αντι αλλων....τον δευτερο τον βρηκα οταν αρρωστησε η Τσικι κι ηταν ο μονος που βρηκα να εφημερευει.ειναι πολυ καλος,ξερει πολλα,αλλα μας πεφτει πολυ μακρυα(με την κινηση που εχει συνηθως κανουμε καμια ωρα να φτασουμε
)
ρωταω εδω γιατι μιας και πλησιαζει η ωρα για τη στειρωση της Τσικι(ξ οποια απο μονη της ειναι ικανη να με αγχωσει) θα ηθελα να βρω εναν κτηνιατρο εμπιστοσυνης κι οχι να παω ετσι στην τυχη...
)ρωταω εδω γιατι μιας και πλησιαζει η ωρα για τη στειρωση της Τσικι(ξ οποια απο μονη της ειναι ικανη να με αγχωσει) θα ηθελα να βρω εναν κτηνιατρο εμπιστοσυνης κι οχι να παω ετσι στην τυχη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
04-11-06
18:29
Δες στα links εχει πολους καλους εκει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
04-11-06
23:08
η κτηνιατρος η δικη μου εινι παρα πολυ καλη ειναι στην αιγαλεου
05-11-06
19:32
Mariel στα links εχω καταχωρήσει την Κουλουμουδίωτου Μαρία , η οποία είναι μόνο για εξέταση(δεν αμοίβεται κιόλας).Για στείρωση με παρέπεμψε αλλού,ο οποίος δεν ήταν και ότι καλύτερο.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
06-11-06
17:30
Ο δικός μου είναι στο Μοσχάτο. Δεν ξερω αν σε βολεύει. αν ειναι πες μου να σε ενημερώσω ανάλογα 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki