Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ψάχνω απεγνωσμένα για τον gandalfουλίνο μας, αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι πολύ μικρά. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα και σε πολύ λογικές τιμές αλλά τα μεταφορικά να έρθει έστω και ασυναρμολόγητο είναι απίστευτα ακριβά.
Το συγκεκριμένο της φωτογραφίας δεν κάνει πάνω απο 100 ευρώ στην Ελβετία ενώ στην Ελλάδα ενα πάρα πολύ μικρότερο που βρήκα στον ιντερνετ κάνει 70 (έλεος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίναι ειδικές κατασκευές ειδικού τεχνίτη, λέει. Aν βρεις, ενημέρωσε κι εμάςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Δημητρακοπούλου ... (δεν θυμάμαι) είναι στην αρχή της κοντά στην πλατεία στην αριστερή μεριά του δρόμου.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από maxi2:Εγώ πήρα του Ασπρούλη ένα τρίπατο σε κόκκινο χρώμα 90 ευρώ απο ένα pet shop στο Κουκάκι. 'Εχει πολύ ωραία πράγματα και πολύ καλές τιμές.
Δημητρακοπούλου ... (δεν θυμάμαι) είναι στην αρχή της κοντά στην πλατεία στην αριστερή μεριά του δρόμου.
Ευχαριστώ πολύ ! θα πάω να κοιτάξω.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.spoilmykitty.com/
Δυστυχως στην Ελλάδα πολύ δύσκολα βρίσκεις κάτι τέτοιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
ναι καλε θα βρεθουμε για ενα καφεδακι στειλε μου αυριο τελειωνω την δουλεια στις 1 οποτε ειμαι ελευθερηολο το σ/κΑρχική Δημοσίευση από sofiagal:ΟΚ καλή μου.Ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.
effie
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:αυτα απο κοντα καλη μου σοφια ειναι ολοκληρο σχεδιο θα στο φτιαξω κ θα στο δωσω να το κανεις δεν ειναι τιποτα
Ladycat μήπως θα μπορούσες, αν δε σου κάνει κόπο, να το ανεβάσεις και κάπου στο site να πάρουμε μία ιδέα κι εμείς που έχουμε πολλά γατιά / έπιπλα για πέταμα / λίγα χρήματα (όμορφα τα ονυχοδρόμια αλλά πανάκριβα τα άτιμα...) ;
Ευχαριστώ
NatCat
Νεοφερμένο μέλος
Το "γατόδεντρο" αποτελεί δική μου μετάφραση του "cat tree", δηλαδή της κατασκευής για γάτες που αποτελείται από παλούκια καλυμμένα με τριχιά (sisal) και από "ράφια" ώστε να δημιουργείται ένα πολυεπίπεδος χώρος σκαρφαλώματος και παιχνιδιού.
Έχω βρει μεγάλη ποικιλία στο εξωτερικό (π.χ. στο eBay) αλλά τα μεταφορικά είναι πανάκριβα. Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποιο ελληνικό κατάστημα που πουλάει "γατόδεντρα"; Με ενδιαφέρει κάτι σε ύψος τουλάχιστον 2 μέτρα. Ευχαριστώ!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αν και έχει γίνει μια συζήτηση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνω-μεγάλο-ονυχοδρομιο.219217/
Επίσης αν όντως αυτό σε ενδιαφέρει, πες μου να συγχωνεύσω τα 2 θέματα.

Καλωσόρισες στο MyCat

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ερωτεύτηκα!

maxi2
Δραστήριο μέλος
NatCat
Νεοφερμένο μέλος
Έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα καταστήματα μικρών ζώων εδώ στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν βρήκα κάτι αρκετά σύνθετο και μεγάλο. (Και, ναι, τα μωρά μας τα κακομαθαίνουμε όσο δεν παίρνει.) Αν κάποιος έχει κάτι υπόψη (έστω και στην Αθήνα), ας με ενημερώσει.
vicki, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Αν σ' ενδιαφέρει, θα δημοσιεύσω στη σχετική κατηγορία την ιστορία της διάσωσής τους. Χθες έκλεισε ένας μήνας αφότου τα βρήκαμε.
Lady
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool