Ψάχνω μεγάλο ονυχοδρομιο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nightfall

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο :

406720523.jpg

Το ψάχνω απεγνωσμένα για τον gandalfουλίνο μας, αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι πολύ μικρά. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα και σε πολύ λογικές τιμές αλλά τα μεταφορικά να έρθει έστω και ασυναρμολόγητο είναι απίστευτα ακριβά.
Το συγκεκριμένο της φωτογραφίας δεν κάνει πάνω απο 100 ευρώ στην Ελβετία ενώ στην Ελλάδα ενα πάρα πολύ μικρότερο που βρήκα στον ιντερνετ κάνει 70 (έλεος)

climb9.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρα πολύ ωραίο, το μεγάλο!!! Θα παρακολουθώ το θέμα γιατί και εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο. Θα πάθεις αν σου δείξω τι βρήκα και πόσο, σήμερα. Tα «κράτησα» γιατί μου φάνηκαν αφασία αν και κιτς για σπίτι. Λοιπόν οι τιμές. Kάθεσαι; 250-350$ + τα ταχυδρομικά :blink: Eίναι ειδικές κατασκευές ειδικού τεχνίτη, λέει. Aν βρεις, ενημέρωσε κι εμάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ff124.jpg
    ff124.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 170
  • ff23.jpg
    ff23.jpg
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 194
  • ff101.jpg
    ff101.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 133
εγω το εχω φτιαξει μονη μου απο μοκετα παλια κ τρελλαινονται να ξυνονται εκει επανω κ ειδικα στο παλιο μου κρεββατι το εφηβικο που το εχουν κανει κ αυτο ξυστρα πηρα καποια μερη κ το εφτιαξα

Καλέ αυτό ολόκληρη μαούνα είναι!Που θα το βάλεις?Τέλειο θα είναι πάντως για τον γατούλη!

Εγώ πήρα του Ασπρούλη ένα τρίπατο σε κόκκινο χρώμα 90 ευρώ απο ένα pet shop στο Κουκάκι. 'Εχει πολύ ωραία πράγματα και πολύ καλές τιμές.
Δημητρακοπούλου ... (δεν θυμάμαι) είναι στην αρχή της κοντά στην πλατεία στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Αρχική Δημοσίευση από maxi2:
Εγώ πήρα του Ασπρούλη ένα τρίπατο σε κόκκινο χρώμα 90 ευρώ απο ένα pet shop στο Κουκάκι. 'Εχει πολύ ωραία πράγματα και πολύ καλές τιμές.
Δημητρακοπούλου ... (δεν θυμάμαι) είναι στην αρχή της κοντά στην πλατεία στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Ευχαριστώ πολύ ! θα πάω να κοιτάξω.

Αυτό είναι το ονυχοδρόμιο που πήρα.. Είναι ύψος 1,23cm, και ξετρελάθηκε ο Ασπρούλιακας! :up:

Συνημμένα

• DSC02023.JPG
    DSC02023.JPG
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 432
Κοιτάξτε και δω τι ωραία ποικιλία !
https://www.spoilmykitty.com/
:( Δυστυχως στην Ελλάδα πολύ δύσκολα βρίσκεις κάτι τέτοιο

Μου βάλατε ιδέες , θα ήταν πολύ ωραίο για την μαυρούλα μου προκειμένου να μην σκαρφαλώνει στις κουρτίνες!Θα ψάξω και εγώ στη αγορά και για ότι νέο έχω θα σας ενημερώσω.Ladycat στείλε καμιά ιδέα για το πως το έφτιαξες μόνη σου.:hmm:

αυτα απο κοντα καλη μου σοφια ειναι ολοκληρο σχεδιο θα στο φτιαξω κ θα στο δωσω να το κανεις δεν ειναι τιποτα

ΟΚ καλή μου.Ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αρχική Δημοσίευση από sofiagal:
ΟΚ καλή μου.Ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.
ναι καλε θα βρεθουμε για ενα καφεδακι στειλε μου αυριο τελειωνω την δουλεια στις 1 οποτε ειμαι ελευθερηολο το σ/κ

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
αυτα απο κοντα καλη μου σοφια ειναι ολοκληρο σχεδιο θα στο φτιαξω κ θα στο δωσω να το κανεις δεν ειναι τιποτα

Ladycat μήπως θα μπορούσες, αν δε σου κάνει κόπο, να το ανεβάσεις και κάπου στο site να πάρουμε μία ιδέα κι εμείς που έχουμε πολλά γατιά / έπιπλα για πέταμα / λίγα χρήματα (όμορφα τα ονυχοδρόμια αλλά πανάκριβα τα άτιμα...) ;
Ευχαριστώ

Αγορά "γατόδεντρου"

Το "γατόδεντρο" αποτελεί δική μου μετάφραση του "cat tree", δηλαδή της κατασκευής για γάτες που αποτελείται από παλούκια καλυμμένα με τριχιά (sisal) και από "ράφια" ώστε να δημιουργείται ένα πολυεπίπεδος χώρος σκαρφαλώματος και παιχνιδιού.

Έχω βρει μεγάλη ποικιλία στο εξωτερικό (π.χ. στο eBay) αλλά τα μεταφορικά είναι πανάκριβα. Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποιο ελληνικό κατάστημα που πουλάει "γατόδεντρα"; Με ενδιαφέρει κάτι σε ύψος τουλάχιστον 2 μέτρα. Ευχαριστώ!

Μήπως αναφέρεσαι σε μεγάλο ονυχοδρόμιο;
Αν και έχει γίνει μια συζήτηση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνω-μεγάλο-ονυχοδρομιο.219217/
Επίσης αν όντως αυτό σε ενδιαφέρει, πες μου να συγχωνεύσω τα 2 θέματα. :)
Καλωσόρισες στο MyCat :hello:

Άσχετον...αλλά Natcat τι απίστευτα γατόνια έχεις!!!
Ερωτεύτηκα!
:up:

Natcat καλωσόρησες. Απο ότι είδα το cat tree είναι ονυχοδρόμιο https://www.catsplay.com/cat_trees.php3 και μπορείς να βρείς σε pet shop. Η τιμή τους είναι περίπου στα 140 ευρώ για ονυχοδρόμιο ύψους 1,20εκ. Τουλάχιστον τόσο έκανε αυτό που πήρα εγώ..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι, μάλλον εδώ "ονυχοδρόμια" θα τα λέγαμε. Απλώς όταν σκέφτομαι "ονυχοδρόμιο", το μυαλό μου πάει σε κάτι απλώς για ξύσιμο (scratching post) και όχι για σκαρφάλωμα και παιχνίδι. Ομολογώ δε ότι την πρώτη φορά που άκουσα τη λέξη μού φάνηκε πολύ αστεία--και ο άντρας μου λέει το μικρό ονυχοδρόμιό μας "σαμποδρόμιο"!

Έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα καταστήματα μικρών ζώων εδώ στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν βρήκα κάτι αρκετά σύνθετο και μεγάλο. (Και, ναι, τα μωρά μας τα κακομαθαίνουμε όσο δεν παίρνει.) Αν κάποιος έχει κάτι υπόψη (έστω και στην Αθήνα), ας με ενημερώσει.

vicki, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Αν σ' ενδιαφέρει, θα δημοσιεύσω στη σχετική κατηγορία την ιστορία της διάσωσής τους. Χθες έκλεισε ένας μήνας αφότου τα βρήκαμε.

Εχεις απίστευτα γατάκιααααααα!!!!!Είναι τα αγαπημένα μου χρώματα!:inlove:

Μιας και μιλάνε και τα 2 θέματα για μεγάλα ονυχοδρόμια συγχωνεύτηκαν. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back