Ψάχνω μεγάλο ονυχοδρομιο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτο απεναντι στην Αγια Αννα δεν λετε?
Και εγω οταν ειμαι στο μαγαζι του μπαμπα, απο εκει ψωνιζω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και συ λοιπον.....4 μεχρι τωρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο !
Εμένα είναι 5' απο το σπίτι γι αυτό με βολεύει. Είναι πάντως και πολύ ευγενικοί συνήθως.

Ναι ειναι πολυ ευγενικοι και εξηγουν τα παντα....Τα ζωα που πουλανε ειναι σε καλες συνθηκες επισης.

Σημειώστε 5! Kι εγώ από κει ψωνίζω! Kαι το σπιτάκι της και την κλειστή τουαλέτα από κει τα πήρα.
Eίναι κοντά στο σπίτι μου, αλλά κυρίως έχουν ποικιλία και είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί όλοι τους.
Kαλό είναι που τους κάνουμε λίγη διαφήμιση γιατί το αξίζουν.

Σημειώστε 5! Kι εγώ από κει ψωνίζω! Kαι το σπιτάκι της και την κλειστή τουαλέτα από κει τα πήρα.
Eίναι κοντά στο σπίτι μου, αλλά κυρίως έχουν ποικιλία και είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί όλοι τους.
Kαλό είναι που τους κάνουμε λίγη διαφήμιση γιατί το αξίζουν.
5 μεχρι τωρα!!!
Παντως εγω τελευταια προτιμω της γειτονιας μου κι ας μην τα εχει ολα. Το πορτακι που του ζητησα τωρα, θα μου το φερει.
Μεχρι τωρα ειναι το μονο pet shop που δεν πουλαει ουτε πουλακια καν. Κι αυτος ειναι πολυ ευγενικος.... Γι αυτο τον προτιμω.
Ειναι επι της Βαρναλη.

Λέτε να έχουμε συναντηθεί και να μη το ξέρουμε;

Iσμήνη, λες αυτό που είναι δίπλα σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα; Aν ναι, το ξέρω. Eκεί κοντά μένω κι εγώ.

Ελα! Ναι αυτο το μικρο! Εκει εχει και ενα καθαριστηριο εκτος απο τα βιολογικα!
Δεν νομιζω να εχουμε συναντηθει εκει γιατι οποτε παω σε αυτον μονη μου ειμαι!

Nαι, ναι, το έχω δει πολλές φορές, απ'έξω περνάω συνέχεια. Aλλά όποτε χρειάζομαι κάτι, ποτέ δεν το θυμάμαι παρόλο που είναι πιο κοντά στο σπίτι μου απ΄το άλλο στην Παπανικολή.

Eννοούσα να έχουμε συναντηθεί οι 5 μας στο Pet Champion της Παπανικολή.

Gemini πηγαινε και σε αυτον αφου ειναι κοντα σου.
Καλο ειναι να ενισχυουμε τους μικρους και καλους!

Δεν έχεις άδικο Iσμήνη. Kι εγώ αυτής της άποψης είμαι.
Mόνο που πρέπει να το θυμηθώ την επόμενη φορά που θα χρειαστώ κάτι.
Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τί να πρωτοθυμηθεί; ...χαχαχα

Αυτος με βολευει και πιο πολυ γιατι παω και με τα ποδια!
Αφου κι εσυ πας με τα ποδια θα τον θυμηθεις που θα παει...!:)

λοιπον, οπως εχω ξαναπει, ο Αχιλλεας δε χρησιμοποιουσε το ονυχοδρομιο του με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!

γιαυτο βρηκαμε άλλη λυση...:):):):D

οποτε ανοιγα την εξωπορτα...παρατηρουσα οτι ειχε μια πολυ μεγαλη αδυναμια στο πατακι της πορτας..οποτε......

αγορασαμε καινουργιο πατακι, και το παλιο εγινε το νεο ονυχοδρομιο για τον Αχιλλεα....
Το εχει λατρεψει, καθε τρεις και λιγο ξυνει τα νυχια του εκει!!!:up:

Καλά πατάκια!!!!!:up:

Aλέξανδρε, super το ονυχοδρόμιο!:up: Tο έψαξες αλλά το πέτυχες! Tέλειο και καλη τιμή. Tώρα περιμένουμε και φωτό απο τους γιούς σου, τους σταρ του my cat :cool: :cool: σε δράση!!!!

κι εμενα λατρευει τα πατακια.εχει ενα δικο της,κι αν τολμησουμε να του αλλαξουμε θεση,ερχεται,καθεται πανω και σερνεται μαζι του για να μην της το παρουμε:lol:

:D :D :D ΄
Κι εμένα του αρέσουν πολύ τα πατάκια. Όχι ένα από αυτά αλλά όλα!! Ανακάλυψα όμως στη μετακόμιση πως και η κούτες από χαρτόνι τον ενεπνευσαν πολύ. Αλλά γεμίζει το πάτωμα χαρτάκια. :( Καλύτερα πάντως από τα επιπλα. Η γάτα παραμένει σταθερή στις καλές καρέκλες του σαλονιού :( :mad:

Εμάς οι καρέκλες της τραπεζαρίας έχουν γίνει με κρόσσια. Ευτυχώς φέτος το κρόσσι θα φορεθεί. Του χρόνου ίσως τα πλέξω κοτσίδες κάτι σε ράστα ένα πράγμα, να θυμηθώ και τα νειάτα μου και με μουσική υπόκρουση Μάρλει θα το συμμαζέψουμε το πράγμα. Για φέτος παίζουμε το "και όλη μέρα τακ τάκα τουκ τούκου τον αργαλειό της........κ.λ.π.", φοκλόρ καταστάσεις.:rolleyes:

ναι αυτο με τα χαρτοκουτα μου εχει συμβει και μενα..
κατι παθαινουν οταν τα βλεπουν...

Ο δικός μου σήμερα είχε μπει στην βαλιτσούλα που είχα τη κουβέρτα (αυτές τις διάφανες) και δεν έβγαινε με τίποτα. Και το φερμουάρ που μισοέκλεισε δεν φοβήθηκε το θηρίο, έπαιζε.... Σπίτι... Σπίτι.... Σπηλιά..... Τι πλάκα έχουν

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back