sotpap
Νεοφερμένο μέλος
χμμμμμ προσπαθω να ανεβασω τη φωτο και δε μπορω να την κανω πιο μικρη.
ουφ!!!! τα καταφερα τελικα αν και σε μεγαλο μεγεθος ειναι πιο ομορφο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!εγω να δω ποτε θα βρω χρονο να παω να ψαξω να παρω ενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρακαλώ πες από που. Ψάχνω κι εγώ ονυχοδρόμιο, αλλά κυρίως ψάχνω pet shop στους Αμπελόκηπους (ένα που υπάρχει στη γειτονιά μου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, σκεφτείτε ότι εκτός από τα πολυ βασικά - πιατάκια, κουτί άμμου, 1 μάρκα άμμου και 2 μάρκες γατοτροφών - δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ άλλο, ούτε καν κλουβάκια μεταφοράς!!!!)Hello !!!εγω αγορασα μολις προσφατα ενα ονυχοδρομιο εχει υψος 1,10 mt μολις σαραντα ευρω. απο ενα μικρο μαγαζι στους αμπελοκηπους.
sotpap
Νεοφερμένο μέλος
sotpap
Νεοφερμένο μέλος
οκ τα καταφερα τελικα και σου παραθετω ενα μικρο χαρτι της περιοχης το μαγαζακι ειναι εκει που ειναι η κοκκινη βουλα.https://www.forthnet.gr/templates/dr...,60,61,62,72,79,85,87,88,89,90,91,92,93,84,83Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!αν τολμησει καποιος να το πλησιασει παεικαι του κανει επιθεση,δαγκωνοντας τον μεχρι να απομακρυνθει απο την περιοχη της
Μέσα,πόσο?εγω βρηκα ονυχοδρομιο 1.40 υψος κ μου ειπε το παιδι οτι θα μας κανει αλλη τιμη φτανει να του πουμε οτι ειμαστε απο το φορουμ οποιος ενδιαφερετε να μου πει οκ?
Ismini
Διάσημο μέλος
Μετα απο συνεχη ψεκασμα με get off οι καναπεδες (πρωην ονυχοδρομια) εγκαταλειφθηκαν απο το Σιβα. Το νεο ονυχοδρομιο (αυτος το διαλεξε) ειναι το καλαθι για τα απλυτα!(Εξυπνος ο γατος μου ε?)
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω ενα ονυχοδρομειο μεγαλο απο Πετ σοπ στη Θεσσαλονικη. Αυτο με εσωσε, αναβω καντιλι για αυτο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
¨εχει και γούνινο κ΄λυλινδρο κάτω στη βάση και κρέμονται παιχνιδάκια (48 ευρώ) έχω πάρει απο το IKEA μια σεζλονγκ (ανθρώπινη) που έγινε γατοπαιδική χαρά πριν καν τη χρησιμοποιήσω εγώ
H μια απο πάνω ξαπλωμένη ανάσκελα να κάνει τούμπες και οι άλλες δυο κρυμένες απο κάτω να βγάζουν τα χεράκια και να παίζουν σφαλιάρες με την άλλη (η Mπιάνκα πάντα απο πάνω). Tύφλα ναχουν τα νυχοδρόμια
Kαποια στιγμή θα ξαπλώσω κι εγώ που θα πάει 
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Εμένα πάλι χρησιμοποιεί ως ονυχοδρόμειο τις πολυθρόνες από το bamboo σαλονάκι που έχω στο δωμάτιό μου...![]()
Δηλαδή, εσύ τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου, όταν σκέφτηκες να συνδυάσεις γάτα και σαλονάκι μπαμπού;

Δηλαδή, εσύ τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου, όταν σκέφτηκες να συνδυάσεις γάτα και σαλονάκι μπαμπού;![]()
Mαλλον "Νεους τροπους για να ακονισετε τα νυχια της γατας σας!"

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για να πω την αλήθεια δεν σκέφτηκα... Το σαλονάκι προϋπήρχε κατά πολύ του Χιόνη....Δηλαδή, εσύ τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου, όταν σκέφτηκες να συνδυάσεις γάτα και σαλονάκι μπαμπού;![]()
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πάλι χρησιμοποιεί ως ονυχοδρόμειο τις πολυθρόνες από το bamboo σαλονάκι που έχω στο δωμάτιό μου...![]()
μια χαρα...ειναι γατα για μεγαλα σαλονια,,,δεν μπορει να ακονισει τα νυχακια του οπου και οπου

aretha
Περιβόητο μέλος
Ασπασία, δηλώνω ομοιοπαθής! Εμάς χρησιμοποιεί το κρεββάτιΕμένα πάλι χρησιμοποιεί ως ονυχοδρόμειο τις πολυθρόνες από το bamboo σαλονάκι που έχω στο δωμάτιό μου...![]()
Το οποίο, δυστυχώς, είναι ιδανικό, είναι πραγματικά ένα τεράστιο νυχοδρόμιο, δες φωτο. (Φυσικά κι εμείς το είχαμε πάρει 4 χρόνια προ Αρήθας. Πού να ξέραμε...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μου είπε η μητέρα μου προ ημέρών ότι άκουγε τον Χιόνη να νιαουρίζει παραπονιάρικα για πολύ ώρα και όταν έψαξε να δει που είναι βρισκόταν πιασμένος από το ένα νύχι στην πολυθρόνα και δεν μπορούσε να το βγάλει. Τελικά η "γιαγιά" του τον έσωσε. Ο καημένος! Ποιος ξέρει πόση ώρα ήταν πιασμένος και νιαούριζε για βοήθεια... Πάλι καλά που τον άκουσε η μητέρα μου η οποία λόγω ηλικίας δεν ακούει και πολύ καλά...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool