Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα ειδε το ονυχοδρομιο της Αρηθα και ζηλεψε. Μην βαζεις τετοιες φωτογραφίες και επηρεαζονται τα γατακια μας και θελουν μεγαλείαΑσπασία, δηλώνω ομοιοπαθής! Εμάς χρησιμοποιεί το κρεββάτιΤο οποίο, δυστυχώς, είναι ιδανικό, είναι πραγματικά ένα τεράστιο νυχοδρόμιο, δες φωτο. (Φυσικά κι εμείς το είχαμε πάρει 4 χρόνια προ Αρήθας. Πού να ξέραμε...
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μια ιδεα για ονυχοδρόμιο: Ενα μεγαλο φθηνό χαλί ή μοκέτα (απο τη λαϊκή π.χ.). Διπλωμένο σε ρολό. Κάτω ή ορθιο.
Ή και απλωμένο μπορώ να σου πω...
Το χαλί μου έχει γίνει φίλο και φτερό. Αλλά δεν πειράζει, ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Κείρα ειδε το ονυχοδρομιο της Αρηθα και ζηλεψε. Μην βαζεις τετοιες φωτογραφίες και επηρεαζονται τα γατακια μας και θελουν μεγαλεία![]()
Βασικά το 'χουμε πάρει απόφαση πια, ούτε που τη μαλώνουμε. Περιμένουμε στωικά μέχρι να το διαλύσει εντελώς για να πάρουμε άλλο. Και τότε θα κρατήσουμε το ένα κεφαλάρι, για να'χει να ξύνεται, μην πάθει στέρηση! Αν θέλει η Κείρα, να της δώσουμε το άλλο 
Κείρα
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
Βασικά το 'χουμε πάρει απόφαση πια, ούτε που τη μαλώνουμε. Περιμένουμε στωικά μέχρι να το διαλύσει εντελώς για να πάρουμε άλλο. Και τότε θα κρατήσουμε το ένα κεφαλάρι, για να'χει να ξύνεται, μην πάθει στέρηση! Αν θέλει η Κείρα, να της δώσουμε το άλλο
![]()
Ε ρε χαρες που θα κανει ο αντρας μου αν κουβαλήσω στο σπιτι ένα κεφαλάρι κρεβατιού και το μοστράρω στο σαλόνι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Όπως καταλαβαίνεται το φέρει βαρέως αλλά ευτυχώς του έχει αδυναμία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι.Ή και απλωμένο μπορώ να σου πω...
Το χαλί μου έχει γίνει φίλο και φτερό. Αλλά δεν πειράζει, ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα.![]()
Εμεις εχουμε τη μοκέτα. Για την ακρίβεια είναι ψαθόχαλο και δεν χαλάει με το ξύσιμο. (Αυτο τυχαία φυσικά το διαπίστωσα). Οποτε θα το αφήσουμε και το καλοκαίρι. Φαίνεται εδωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Eτσι είναι ένα χαλάκι που έχω στο διάδρομο και όντως δεν χαλάει με τίποτα!!!Ναι.Εμεις εχουμε τη μοκέτα. Για την ακρίβεια είναι ψαθόχαλο και δεν χαλάει με το ξύσιμο. (Αυτο τυχαία φυσικά το διαπίστωσα). Οποτε θα το αφήσουμε και το καλοκαίρι. Φαίνεται εδω
Ισμήνη καλά θα κάνεις να το αφήσεις, γιατί προτιμότερο χαλί μεσα στο καλοκαίρι, παρά γρατζουνιές στο ξύλο!
ruko
Διάσημο μέλος
Πρέπει να είχαν ένα τέτοιο, όταν πήγα να ψωνίσω, αλλά το σνόμπαρα και αγόρασα ένα άλλο - τώρα βρίσκω υπολείμματά του σε όλο το σπίτι.
Σκέφτομαι να το πάρω την επόμενη φορά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι το πήρα από ένα μοκετάδικο στο Χαλάνδρι. Ειναι περίπου 1.90χ 1.70 και στοίχισε 90 ευρω. (Καλα δεν ειναι για ονυχοδρόμιο και μοκετα σε ένα?)Πολύ καλό το χαλάκι, Ισμήνη. ΙΚΕΑ είναι; (η ζωή μου ένα ΙΚΕΑ-βλέπε και τεστ γήρανσης στο άλλο θέμα)
Πρέπει να είχαν ένα τέτοιο, όταν πήγα να ψωνίσω, αλλά το σνόμπαρα και αγόρασα ένα άλλο - τώρα βρίσκω υπολείμματά του σε όλο το σπίτι.Σκέφτομαι να το πάρω την επόμενη φορά.
Pinelopi να ψεκάσεις εκει που δεν θελεις να ξυνεται με get off. Εμενα με εσωσε! (Κινητη διαφήμιση του Get Off εχω καταντήσει...)
ruko
Διάσημο μέλος
Οχι το πήρα από ένα μοκετάδικο στο Χαλάνδρι. Ειναι περίπου 1.90χ 1.70 και στοίχισε 90 ευρω. (Καλα δεν ειναι για ονυχοδρόμιο και μοκετα σε ένα?)
Να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν ήμουν καλή στο να υπολογίζω διαστάσεις και ούτε ξέρω τι γίνεται σ' αυτό τον τομέα της αγοράς. Πάντως, η τιμή του μου φαίνεται κομμάτι τσιμπημένη για την τσέπη μου.
Από την άλλη κάνεις και οικονομία στο ονυχοδρόμιο, οπότε...
Σκανδαλίζομαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)